2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Reglinin ikinci ya da ucuncu gunu doktorun cagirir...ultrasonla bakilir ve kan alinir...sende bir sikinti yoksa naturel olarak transfer yapılmasına karar verilir...sadece folik asit ve coraspin icersin...rahim kalinligin takip edilip normal gebe kalma donemin denk getirilir ve o gunlerde transfer yapilir...benim bu sekildesu an kontrollere gidip geliyorum.4 ekimde regli olmustum.23 veya 24 ekim gibi transfer yapilacak bakalim...yumurta toplama sureci zordu...bu surec kolay hic endise etme:)

Bugün transferimin 6. Günü günlerdir kasık ağrılarım var ama bgn tamda regl olduğum gün gibi ağrılarım takvime göre yarın adet günüm insan nasıl stres olmaz ki sakin kalabilmek imkansız

Galiba tutmadı. Peçeteye ve iç çamaşırıma regl öncesi olan hani akıntı rengi değişir ya öyle şeyler geldi. Zaten bugün yrn normalde regl günüm.
Canım niye bu kadar karamsarlığa kapılıyorsun? Daha test yapmadın ve test günü bile gelmemiş. Belirtiler zaten adet dönemiyle aynı. Belki tutunma belirtisidir çünkü tutunurken bazen kahverengi akıntı ya da lekelenmeler gören var. Ayrıca ilaçlardan adet olmazsın korkma canım. Evet çok stresli insan bazen asla tutmaz diyor ama varsa kısmetinde olacak inşallah.

Şu bir hafta öyle stresli ve hareketli geçtiki tüm olumsuzluklar aklıma geliyor o kadar yorulmuşum ki artık sürekli iç çamaşıra bakar haldeyim bu bile o kadar anormal ki. Tedirginlikle dolu herşey

Galiba tutmadı. Peçeteye ve iç çamaşırıma regl öncesi olan hani akıntı rengi değişir ya öyle şeyler geldi. Zaten bugün yrn normalde regl günüm.
Canim umitlendirmek istemem ama aynısı bende de gelmişti. Hatta burayada yazdım adet olucam galiba diye ama onunla kaldı. Pozitif sonucu aldım. Korkma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…