2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Transverde rahim kalinliginiz neydi.bana doktor 7.8 dedi dusuk geldi moralim bozuldu.haftaya transver olacam.
benim 5 gün önce 8 demişti bugün transferim olacak inşallah demek ki yetiyor o süre lütfen bozma moralini

Cok sagol cevabin icin.sali gunu transver dusunuyor yarin tekrar cagirdi. Kesin soylicek.zaten orta kalite tek emriyom var birde rahim duvari ideal degil.iki aydir bekliyorum transver icin canim cok sıkildi.

İnsallah. bana da bgn kan tahlili ver dedi simdi hastaneden ciktim oglenden sonra almaya gidicem dua edin arkadaslar benim icin. Kalbim yerinden cikicak gibi.
Canım ne yaptın aldın mi sonucunu ? Takip ederken heyecan yaptım bende inşallah tutunmuştür bebişin ya

Arkadaşlar tedavi süreciniz kaç gün sürdü ortalama. Bende dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım şu an evrak işleri var onları hallediyorum. Adetten ortalama kaç gün sonra transfer oluyor ? Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun .

Adetin 2.gunu basladim 17.gunu transver olmus olacam

Adetin 2.gunu basladim 17.gunu transver olmus olacam
Adetle beraber ilaç kullanmaya başlanıyor mu peki..benim dondurulmuş embriyolarımın süresi Kasım 17 bitecek ben ay sonu adet olacağım tedavi yetişir mi sizce

Adetle beraber ilaç kullanmaya başlanıyor mu peki..benim dondurulmuş embriyolarımın süresi Kasım 17 bitecek ben ay sonu adet olacağım tedavi yetişir mi sizce
Evet adetin 2.gunu basliyorsun 10 gun sonra kontrole cagiriyirlar. Bence yetisir aysonu olursan.

Canim sonucun 328 cikti. Cumartesi gunu yeniden test istedi iki katina cikmasi gerekiyormus. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Ayy inanın kendim gibi mutlu oldum çok çok canım inşallah daha güzel haberler alırsın

Cok sevındım canm ıns yukselır cok yıprandın yaa Allah yardımcın olsun.en azından dıs gebelık olmadı

Canim sonucun 328 cikti. Cumartesi gunu yeniden test istedi iki katina cikmasi gerekiyormus. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Senin adina cok sevindim canim tebrik ederim. Guzelce katlanir degerin hic merak etme. Saglikla kucagina alirsin insallah.

Cok sevındım canm ıns yukselır cok yıprandın yaa Allah yardımcın olsun.en azından dıs gebelık olmadı
Amin canım benim çok sağol.. Aynen canım kaç haftadir hcg degerleriyle ugrasiyoruz. Yüreğimiz ağzımızda bekliyorduk inşallah artar bu şekilde artmasa bile en azından dış gebelik degilmis buna sevindik.

Merhaba kizlar transferden once ozellikle yaptiginiz biseyler varmiydi dikkat ettiginiz hazirlik asamasinda bi ay omcesinde doktora gitmek gerekir mi kontrol icin

Canım insn hatırlamıyorum çünkü kanamam başlamıştı benim tabi dış gebelik ilk etapta düşünülmediği için brn düşük yapıyorum diye hrp ona odaklandım... Şimdi bskıyorumda nasıl sınavlardan geçiyoruz Allah yüzümüzü ü güldürür inşallah hastane kapılarında ağlamayalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…