- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.481
benim 5 gün önce 8 demişti bugün transferim olacak inşallah demek ki yetiyor o süre lütfen bozma moraliniTransverde rahim kalinliginiz neydi.bana doktor 7.8 dedi dusuk geldi moralim bozuldu.haftaya transver olacam.
Cok sagol cevabin icin.sali gunu transver dusunuyor yarin tekrar cagirdi. Kesin soylicek.zaten orta kalite tek emriyom var birde rahim duvari ideal degil.iki aydir bekliyorum transver icin canim cok sıkildi.Benm 9.14 tu 4 gun sonra transferi gerceklestirdi. Bir haftan daha var canim kullandigin ilaclar bence haftaya kadar kalinlastirir. Sıkma canini sen. Hayirlisi olsun simdiden insallah hepimiz en kisa en hayirli zamanda aliriz minik mucizelerimizi kucagimiza.
Canım ne yaptın aldın mi sonucunu ? Takip ederken heyecan yaptım bende inşallah tutunmuştür bebişin yaİnsallah. bana da bgn kan tahlili ver dedi simdi hastaneden ciktim oglenden sonra almaya gidicem dua edin arkadaslar benim icin. Kalbim yerinden cikicak gibi.
Insallah transverin olumlu olur. Her gitmeme mutlaka olumsuz bisey duydum cok ust uste geldi.benim 5 gün önce 8 demişti bugün transferim olacak inşallah demek ki yetiyor o süre lütfen bozma moralini
Adetin 2.gunu basladim 17.gunu transver olmus olacamArkadaşlar tedavi süreciniz kaç gün sürdü ortalama. Bende dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım şu an evrak işleri var onları hallediyorum. Adetten ortalama kaç gün sonra transfer oluyor ? Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun .
Adetle beraber ilaç kullanmaya başlanıyor mu peki..benim dondurulmuş embriyolarımın süresi Kasım 17 bitecek ben ay sonu adet olacağım tedavi yetişir mi sizceAdetin 2.gunu basladim 17.gunu transver olmus olacam
Evet adetin 2.gunu basliyorsun 10 gun sonra kontrole cagiriyirlar. Bence yetisir aysonu olursan.Adetle beraber ilaç kullanmaya başlanıyor mu peki..benim dondurulmuş embriyolarımın süresi Kasım 17 bitecek ben ay sonu adet olacağım tedavi yetişir mi sizce
Ayrica yetismese bile o kadar da ayricalik tanirlar herhalde biraz daha bekletirler.Evet adetin 2.gunu basliyorsun 10 gun sonra kontrole cagiriyirlar. Bence yetisir aysonu olursan.
Canim sonucun 328 cikti. Cumartesi gunu yeniden test istedi iki katina cikmasi gerekiyormus. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasinCanım ne yaptın aldın mi sonucunu ? Takip ederken heyecan yaptım bende inşallah tutunmuştür bebişin ya
Anlıyorum canım napalım bi kere başkoyduk bu yolaInsallah transverin olumlu olur. Her gitmeme mutlaka olumsuz bisey duydum cok ust uste geldi.
Ayy inanın kendim gibi mutlu oldum çok çok canım inşallah daha güzel haberler alırsınCanim sonucun 328 cikti. Cumartesi gunu yeniden test istedi iki katina cikmasi gerekiyormus. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Cok tesekkur ederim canim cok saol. İnsallahhh guzel haberler hepimiz aliriz. Mucizemiz gercek olsunAyy inanın kendim gibi mutlu oldum çok çok canım inşallah daha güzel haberler alırsın
Cok sevındım canm ıns yukselır cok yıprandın yaa Allah yardımcın olsun.en azından dıs gebelık olmadıEvet canim gittim kese gözüktü bugün sanirim 5 buçuk haftaligim. Ama kese küçükmüş 8.5 mm dedi doktorum. Ve de hcgde artış vardı bugün iki gün de yüzde 60 artmış. Çok şükür mutlu olduk bugün. 1 haftada artmayan değer iki günde arttı. Doktor takip edelim dedi. Sağlıksız olma ihtimali olabilirmis hala. Bekliyoruz canım cuma gunu kontrol var. Keseye çok sevindik ama kendimizi kaptırmak istemiyoruz. Çünkü o şekilde daha üzücü oluyor herhangi bir kötü sonuçta. Rabbim sonumuzu hayır eylesin...
Senin adina cok sevindim canim tebrik ederim. Guzelce katlanir degerin hic merak etme. Saglikla kucagina alirsin insallah.Canim sonucun 328 cikti. Cumartesi gunu yeniden test istedi iki katina cikmasi gerekiyormus. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Tesekkur ederim canim amin. İnsallah hepimiz kucagimiza aliriz saglikli sihatli hayirli evlatlarimiziSenin adina cok sevindim canim tebrik ederim. Guzelce katlanir degerin hic merak etme. Saglikla kucagina alirsin insallah.
Amin canım benim çok sağol.. Aynen canım kaç haftadir hcg degerleriyle ugrasiyoruz. Yüreğimiz ağzımızda bekliyorduk inşallah artar bu şekilde artmasa bile en azından dış gebelik degilmis buna sevindik.Cok sevındım canm ıns yukselır cok yıprandın yaa Allah yardımcın olsun.en azından dıs gebelık olmadı
Bir arkadas rahim kalınlaştırmak için böğürtlen kökü çayı içmiş bir araştır istersenTransverde rahim kalinliginiz neydi.bana doktor 7.8 dedi dusuk geldi moralim bozuldu.haftaya transver olacam.
Canım insn hatırlamıyorum çünkü kanamam başlamıştı benim tabi dış gebelik ilk etapta düşünülmediği için brn düşük yapıyorum diye hrp ona odaklandım... Şimdi bskıyorumda nasıl sınavlardan geçiyoruz Allah yüzümüzü ü güldürür inşallah hastane kapılarında ağlamayalım artıkInşallah canım.. çok kasik agrım var batıyor sürekli sağ tarafta sol tarafta. Sende de olmusmuydu? Ve benim lekelenmem veya kanamam yok inşallah iyiye işarettir. Yarın belli olacak herşey..
Transferden sonra benimde agrım oldu çok sonra geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?