2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

20 agustosta yumurtalarim toplandi.ilk reglimi olduktan sonra doktorum ikinci reglide gel transferi o zaman yapalim rahmin dinlensin dedi.regenesis adinda bir vitamin verdi 1 ay kullandim.ikinci reglimi 4 ekimde oldum.ikinci gun gittim folik asit ve coraspin verdiler.yarin tekrar cagirdilar.rahim kalinligini takip edip uygun oldugunda transfer yapicaklar...[/QUOTE]

Son düzenleme:
Kızlar sonucu pozitif olanlar belirtileriniz neydi sanki hiçbişey hissetmiyrm
benim kasıkta batmalar vardı ama sanırım o ilaçlardan oluyormuş çünkü ilk negatifte de aynı belirti vardı. bi de bu sefer bel ağrım oldu çok hala da var zaten. onun dışında bi belirtim olmadı canım kaçıncı günündesin bilmiyorum ama çok belirti arama ben bu sefer öyle yaptım sadece sağlıklı beslenmeye çalıştım bi de hareketlerime dikkat ettim dinlendim genelde .

Bugun tekrar doktora gittim.rahim kalinligi 8mm ama rahim goruntusu 3 cizgi seklinde degil. Sali transver yapacak yuzde 30 35 gibi bir sans verdi. Allahim insallah olur.

Bugun tekrar doktora gittim.rahim kalinligi 8mm ama rahim goruntusu 3 cizgi seklinde degil. Sali transver yapacak yuzde 30 35 gibi bir sans verdi. Allahim insallah olur.
Rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyor musunuz yoksa doğal süreç mi ? Rahim görüntüsü üç çizgi mi olması için hiç bilmiyordum

Rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyor musunuz yoksa doğal süreç mi ? Rahim görüntüsü üç çizgi mi olması için hiç bilmiyordum
Evet kullaniyorum. Estrofem.bugunde progestan fitile basladim.3 cizgi rahimin yapisini gosteriuormus.zaten transverde iki seye bakiyorlar bir kalinli birde 3 cizginin mukemmelligine. Ama cogu bilmiyor sanirim.

bi kaç şey var ama adet belirtisi gibi hani bel ağrısı kasık ağrısı gibi. Bende ayakta çok durmamaya çalışıyorum tabi evin ufak tefek işlerini yemeğimi fln yapıyorum ama işten izin aldım evdeyim rahatım o yüzden ama aksi gibi transferimden 1 gün snra evin banyosunda tadilat başladı ustalar gelen giden toz toprak kendi evin olmayınca, adamlara diyemiyosun tabi 10 gün snra gelin diye bi şekil atlatıcaz artık inşallah bu kadar curcunaya tutunurlar. Canım ben 9 unda transfer oldum henüz çok yeniyim

Rabbim nasip ettiyse olur inşallah canım ben de ufak tefek işler yapmıştım zaten sürekli yatmak da iyi değilmiş. sadece ağır kaldırmadım ilk 4 gün duşa girmedim ve yukarılara uzanmadım. ananas yedim günde bir iki dilim ve ceviz, çiğ fındık badem kabak çekirdeği yedim hergün. umarım güzel haberlerini alırız

Benimde 1.günüm bugün ama mutsuzum umutsuzluk var içimde hiçbir şey hissetmiyorum zaten hissetsek bile gerçek olmuyor kızlar ilk ikisinde herşey vardı bende ama hiç olmadı o yüzden takılmayın belirtiye felan

Düşük bir şans veriyosa neden bu ay transfer yapıyor doktor
Bana sordu istersen bekleyelim dedi.ben istemedim çunku zaten emriyom kaliteli degil 1 ay daha bekleyerek oyalanmak istemedim ozmn da rahimin iyi olacaginin garantisi yok.kaliteli bir emriyo olsaydi işimi sansa birakmaz bekletirdim.ama olacaksa olsunolmicaksa yeni tedaviye baslamak istiyorum oyuzden olsun dedim

Bu birazda nasip isi hersey çok iyiyken tutmuyor. Bazen kotu emriyolar tutuyor. Artik biran once olsun istiyirum.olumlu yada olumsuz yoluma bakim.

O umutsuzluk bendede var malesef . Kurtulamiyirum bir turlu.duyduklarimda bunda etkili tabi. Yumurta kaliten ve rahim kalinligin neydi transverde.

O umutsuzluk bendede var malesef . Kurtulamiyirum bir turlu.duyduklarimda bunda etkili tabi. Yumurta kaliten ve rahim kalinligin neydi transverde.
Aynen öyle canım birinci de tedirgindim ikinci de umutlu Buda umutsüz. Embriyo kalitesi iyiydi canım 7 tane 5.gün embriyomuz oldu yastan dolayı birer koymuşlardi ilk defa iki tane 5. Gün embriyoşu kondu. Transfer de 10 du rahim kalınlığı canım

Valla anlattigina gore hersey yolunda neden umutsuzsun.bende olumsuzluklar var oyuzden umut etmek istemoyorum ama sen gayet iyisin insallah tutunur.

Valla anlattigina gore hersey yolunda neden umutsuzsun.bende olumsuzluklar var oyuzden umut etmek istemoyorum ama sen gayet iyisin insallah tutunur.
birinci ikincide de herşey yolundaydı çünkü olmamıştı eğer tutacağı varsa her türlü tutuyor canım tutmayınca tutmuyor

Aminnnn inşallah tatlımmm yaa

birinci ikincide de herşey yolundaydı çünkü olmamıştı eğer tutacağı varsa her türlü tutuyor canım tutmayınca tutmuyor
Iste bende tam bu nedenden iptal ettirmedim.tutacagi varsa tutar. Canim insallah tutanlardan olur seninkide Allah yardimcin olsun. Insallah yuzun bu sefer guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…