- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.581
ya sorma insan inanamıyor ki bu zorlu yollardan sonra dondurulmuş embriyo Yanlış ihtimali zor gibi sende endişe etme tatlım benim transferin 3.günü çok çok az olmuştu demekki anca yerleşiyorlar kazı çalışması bunlar diye düşünüyorum tabiTatlım inşallah öyledir bende seninle aynıyım şuan 5. Gün 2 embriyo tranfer edildi 7. Günümdeyim busbh idrar testi yaptm bende çift çizgi ama neden bilmiyorum sevinemiyorum dün kahverengi akıntım olmuştu korkuyorum galiba
ayy inşallah canım inşallah Birgün bende yazar miyim buraya derdim hepBenim silik çizgi 3. Gün çıkmıştı. Tebrik ederim
İnşallah yüzümüz güler bizimde tatlımya sorma insan inanamıyor ki bu zorlu yollardan sonra dondurulmuş embriyo Yanlış ihtimali zor gibi sende endişe etme tatlım benim transferin 3.günü çok çok az olmuştu demekki anca yerleşiyorlar kazı çalışması bunlar diye düşünüyorum tabi
İnşallah canım isteyen herkesin yüzü gülsün Amin Aminİnşallah yüzümüz güler bizimde tatlım
Azaldı canım ama ilk defa bu kadar gördüm kan. Rabbim sen koru..
Canim dün gece 1 saat içinde bitti zaten şimdi hiç yok. Hemşireyle konuştum yarın kontrolüm var. Yarın bakılır dedi. Zedelemiş olabilirmişim.Canım son durum ne
Vajen girişini ya da rahim ağzını da tahriş etmiş olabilirsin korkma cnm, o jelin tüpünün ağzı çok sert zatenCanim dün gece 1 saat içinde bitti zaten şimdi hiç yok. Hemşireyle konuştum yarın kontrolüm var. Yarın bakılır dedi. Zedelemiş olabilirmişim.
Haber vermekle iyi etmişsin sende biraz rahatlamışsındırCanim dün gece 1 saat içinde bitti zaten şimdi hiç yok. Hemşireyle konuştum yarın kontrolüm var. Yarın bakılır dedi. Zedelemiş olabilirmişim.
Canım hiç bir bilgim yok ama bu çatlatma iğnesi değil kan sulandırıcının böyle birseye etki edeceğini sanmıyorumkızlar ben göbekten kan sulandırici iğne yapıyorum clexane hcg hormonu içerir mi bu iğne ondan pozitif çıkmış olabilir mi acaba
Hmm Tamam canım inşallah öyledirCanım hiç bir bilgim yok ama bu çatlatma iğnesi değil kan sulandırıcının böyle birseye etki edeceğini sanmıyorum
Canim bende kan sulandirici kullanmadim. Gecen hafta persembe gunu lekelenmem oldugu icin doktorum test gunum gelmeden bgn ver demisti kan testini ve tok karna vermistim. Estrofem ve progestan igne kullaniorum. Ama hastanedeki farkli bir doktor ilaclardan yuksek cikmis olabilir demisti. Cumartesi de ac karna ver demisti. hersetseyden korkar oldum. 2 gun zor beklemistim artis olacak mi diye. Simdide 2 hafta keseyi gormek icin bekle dedi. Allah saglikli sihatli minik muciler nasip etsin hepimizekızlar ben göbekten kan sulandırici iğne yapıyorum clexane hcg hormonu içerir mi bu iğne ondan pozitif çıkmış olabilir mi acaba
Canim bende igne kullaniorum canim jel kullanmadimBide kızlar jel daha mı iyi bsna progesteron iğne verdiler
Valla tutunsunlarda hangisi olursa olsun ama çoğu kişi sanki jel kullanıyorCanim bende igne kullaniorum canim jel kullanmadim
Öyle canım bu yolun yarısından çoğu zaten beklemek yeterki olsun sağlıklı olsunlar da beklemeye de alışıyor insan bugünlerine şükür canım hiç anne olamayacak miyim derken bu heyecanlı stresli bekleyis bile yanında daha güzeldir miniklerimiz hep bizle kalır inşallahCanim bende kan sulandirici kullanmadim. Gecen hafta persembe gunu lekelenmem oldugu icin doktorum test gunum gelmeden bgn ver demisti kan testini ve tok karna vermistim. Estrofem ve progestan igne kullaniorum. Ama hastanedeki farkli bir doktor ilaclardan yuksek cikmis olabilir demisti. Cumartesi de ac karna ver demisti. hersetseyden korkar oldum. 2 gun zor beklemistim artis olacak mi diye. Simdide 2 hafta keseyi gormek icin bekle dedi. Allah saglikli sihatli minik muciler nasip etsin hepimize
doktorunu arasan mi ki kan mi versen ki kafan rahat ederBugün kahverengi akıntı fazlalaştı beynim durdu sanki
Dün hemşireye yazmıştım istirahat et ilaçlara devam test günü ysptır dedi. Dğn sol taragımda çok ağrı old onunla mı alakalı acabadoktorunu arasan mi ki kan mi versen ki kafan rahat eder
Yerleşiyor demekki korkma canım benim inşallahDün hemşireye yazmıştım istirahat et ilaçlara devam test günü ysptır dedi. Dğn sol taragımda çok ağrı old onunla mı alakalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?