- 29 Nisan 2013
- 65
- 49
- 88
- Konu Sahibi cocukoloji
-
sanırım senin canımEn yakın kimin transferi veya sonucu var paylaşalım herkes en azından kndinkini takip edebilim birbirimizi
Benim transferim 21eylül cuma
Canım ben rahim dinlendirme yaptım doktorum daha iyi sonuçlar elde ettiğini bi sebebten hastayı dinlendiriyoruz demişti bende öyle yaptım hatta benim 2 adet dönemi dinlenirdi ve şuan transferim yapıldı sonuç bekliyorum tavsiye ederim araştır istersen kafan rahat olsunKızlar rahim dinlendirme de olan varmı pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay rahim dinlendirme uyguluyor doktor benim gibi olan varmı
Cnmmm sonuç n zmn tarih olarak yaz cnm..Canım ben rahim dinlendirme yaptım doktorum daha iyi sonuçlar elde ettiğini bi sebebten hastayı dinlendiriyoruz demişti bende öyle yaptım hatta benim 2 adet dönemi dinlenirdi ve şuan transferim yapıldı sonuç bekliyorum tavsiye ederim araştır istersen kafan rahat olsun
Ne durumdasın peki transfer sonrası beklememi yoksa sonuçlandı mıcanım benim de 1 ay sonra transfer oldu
Hayırlı haberler inşallah bende daha iyi olduğunu duydum tutunma açısından ve rahimin kendini topladıktan sonra transfer olması daha sağlıklıymış sanırımCanım ben rahim dinlendirme yaptım doktorum daha iyi sonuçlar elde ettiğini bi sebebten hastayı dinlendiriyoruz demişti bende öyle yaptım hatta benim 2 adet dönemi dinlenirdi ve şuan transferim yapıldı sonuç bekliyorum tavsiye ederim araştır istersen kafan rahat olsun
Benim henüz belli değil canım rahim dinlendirmedeyim birdahaki ay olacaksevgili_can_ cnm test günün veya transferin hangi gün?
Cnmmm sonuç n zmn tarih olarak yaz cnm..
Ne durumdasın peki transfer sonrası beklememi yoksa sonuçlandı mı
Ağzın bal yesin ne güzel öyle hamiş emojileri ayy inşallah eylül ayı bize hayırlı gelir benim 26 eylül canım sonuçKızlarrr ilk sayfada herkesin test tarihini söyleyenleri yazdım söylemeyenler söylerse yazarım en azından herkesi görelim listedehamişşşşlerle dolu bi topik olsun...
Ne durumdasın peki transfer sonrası beklememi yoksa sonuçlandı mı
transfer yapıldı canım 13.09 da 22 eylül de sonuç belli olacak
22 eylül de inşallah canım sonuçNe durumdasın peki transfer sonrası beklememi yoksa sonuçlandı mı
Benim 5.günüm hiç belirtim yok... adet öncesi guruldama olur o oluyor arada.. inşallah test gününe kadar adet olmam... sen de var mı belirtikızlar belirtileriniz ne durumda, var mı birşeyler ?
Canım.benim bilinç altın çok karışık olabilir yaşadıklarım deneyimleriniz aslında çok ağır şeyler hem duygusal hem kullandığımız iğneler ilaçlar dan duygusal karmaşa oluyo buda insanda bilinçaltı vesveseye sebeb olur. Bu kişinin elimde değildir malesef beyin herşeyi depoladigindan seninde rüyalarına surur etmiş olabilir. Sana bi önerim var eğer abdestli uyumaya çalışırsan Allahım izniyle çok güzel ŕuyalar ğoreceksindor.Kızlar sizde her gece kabus görüyor musunuz? 2 gündür sabaha karşı karmakarışık rüyalar görür oldum... yaşadığımız stresten sanırım. Allah hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?