2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar rahim dinlendirme de olan varmı pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay rahim dinlendirme uyguluyor doktor benim gibi olan varmı
Canım ben rahim dinlendirme yaptım doktorum daha iyi sonuçlar elde ettiğini bi sebebten hastayı dinlendiriyoruz demişti bende öyle yaptım hatta benim 2 adet dönemi dinlenirdi ve şuan transferim yapıldı sonuç bekliyorum tavsiye ederim araştır istersen kafan rahat olsun

Cnmmm sonuç n zmn tarih olarak yaz cnm..

Hayırlı haberler inşallah bende daha iyi olduğunu duydum tutunma açısından ve rahimin kendini topladıktan sonra transfer olması daha sağlıklıymış sanırım

Kızlarrr ilk sayfada herkesin test tarihini söyleyenleri yazdım söylemeyenler söylerse yazarım en azından herkesi görelim listedehamişşşşlerle dolu bi topik olsun...
Ağzın bal yesin ne güzel öyle hamiş emojileri ayy inşallah eylül ayı bize hayırlı gelir benim 26 eylül canım sonuç

Kızlar sizde her gece kabus görüyor musunuz? 2 gündür sabaha karşı karmakarışık rüyalar görür oldum... yaşadığımız stresten sanırım. Allah hayırlara çıkarsın

Kızlar sizde her gece kabus görüyor musunuz? 2 gündür sabaha karşı karmakarışık rüyalar görür oldum... yaşadığımız stresten sanırım. Allah hayırlara çıkarsın
Canım.benim bilinç altın çok karışık olabilir yaşadıklarım deneyimleriniz aslında çok ağır şeyler hem duygusal hem kullandığımız iğneler ilaçlar dan duygusal karmaşa oluyo buda insanda bilinçaltı vesveseye sebeb olur. Bu kişinin elimde değildir malesef beyin herşeyi depoladigindan seninde rüyalarına surur etmiş olabilir. Sana bi önerim var eğer abdestli uyumaya çalışırsan Allahım izniyle çok güzel ŕuyalar ğoreceksindor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…