- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.621
Maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah nasıl sevindim demek kalp atışını duydun ne sevindim anlatamam ama ben hissetmiştim yanılmadım Allahım kucagimiza almayı da nasip etsin arada yazalım bende sizi merak ediyorumRabbim kolaylıklar versin canım.. eee ikiz annesi olmak kolay değil:))
Inşallah atlatırsın biran evvel bu zamanları bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..
Bende bugün kalp atışını duydum canım 6 haftaligim. Çok şükür..
Demistin ya bir mucize olacak gibi hissediyorum gerçekten öyle oldu. Değerlerin artmaya başladı ve bugün en güzel haberi aldık.. Rabbim dileyen isteyen herkese tattirsin bu günleri inşallah .
Ayyy ben sizi yerim sendemi ikiz anası olacaksın maşallah maşallah Allahım devamını nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bunca yıl bekledik Allah çifter çifter yolladı elhamdülillah çok sevindim benimkilerde 7+0 ikisideYa çok merak ettim seni. Çok sevindimmm. Benim de 7+0 ve 7+1 ikiz :) mide bulantısı kilo kaybı ve akıntılar bende de var 6. Haftadan beri kahverengi lekelenme vardı ve cuma kanamam da oldu, cumadan bugüne kadar hep yattım, bugün 2. Kere kontrole gittik, ikisi de çok iyi, rahimde kanama alanı da yok çok şükür. Ama tabi çok korktum, bugün iyi haber alana kadar kontrolde hep üşüdüm sonra mutlu olup ısındım. Hepimizin sağlıkla ilerlesin inşallah..
Sağol canım.. ben geçen hafta 5+4 ken filan gördüm ama bana bakma bence sen.Turkuazvesari P Polyannaaa_ T tugba31esgar kızlar adlarınıza çok sevindim. Kendinize bol bol dikkat edin. keseyi kaç haftada gördünüz. birde hamile kalma tarihinizi nasıl hesapladınız. son adet gününüzü mü hesap ediyor doktor yoksa trannsfer tarihini mi?
Canım nasılsın kalp atışını duydunuz muOnu yapmak bir dert zAten
Son durumun nedir
Hersey yolunda Mİ
Doktor ne dedi
Benim de 23 ekimde transfer olcak:)Mrb kızlar 23 Ekim’de doldurulmuş embriyo transferim olacak ilaçlar ve jel verdiler onları kullanmaya başlayacağım yarın
İyiyim canım senCanım nasılsın kalp atışını duydunuz mu
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırızBenim de 23 ekimde transfer olcak:)
Eşimin kardeşi 31 yaşında kalp krizi geçirdi, hep yas evindeyiz...cocukoloji nerelerdesin merak ettim?
Ayyyy cnm bnm n kdr sevindim snin adına bebişin göründümü net kalp sesi duydunmu cnm?Sağol canım.. ben geçen hafta 5+4 ken filan gördüm ama bana bakma bence sen.
Benim ki muallakli oldu küçük dendi.
Karişik yanii:) ama bugün net gorundu.6+3um
Hastaneye gore degisiyor cnm ama fiyatlar ucmussssHanile olduğunu öğrenenler hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Sonuç bekleyenlerde olumlu sonuçlar alsın inşallahdonmus embriyo transferi fiyatları nedir arkadaşlar ortalama ne civarda gidiyor
Başınız sağolsun, çok zor...Eşimin kardeşi 31 yaşında kalp krizi geçirdi, hep yas evindeyiz...
Merkeze ilk gittigimde embriyo dondurma islemi 1500 demislerdi...ayrica transfer yaparken ucret aliniyor mu onu bilmiyorum..23 ekimde transferim olucak o zaman ogrencez artikHanile olduğunu öğrenenler hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Sonuç bekleyenlerde olumlu sonuçlar alsın inşallahdonmus embriyo transferi fiyatları nedir arkadaşlar ortalama ne civarda gidiyor
Gerçekten her adımı parayla. Paran yoksa çocuğuda unut demek resmen1500 küsür embriyo dondurma ücreti ödedik 4 ay sonra 1680 transfer ücreti.tabi şimdi elde hiçbişey yokher adımı parayla bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?