2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah nasıl sevindim demek kalp atışını duydun ne sevindim anlatamam ama ben hissetmiştim yanılmadım Allahım kucagimiza almayı da nasip etsin arada yazalım bende sizi merak ediyorum

Ayyy ben sizi yerim sendemi ikiz anası olacaksın maşallah maşallah Allahım devamını nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bunca yıl bekledik Allah çifter çifter yolladı elhamdülillah çok sevindim benimkilerde 7+0 ikiside

Ayyy ben sizi yerim sendemi ikiz anası olacaksın maşallah maşallah Allahım devamını nasip etsin Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin bunca yıl bekledik Allah çifter çifter yolladı elhamdülillah çok sevindim benimkilerde 7+0 ikiside[/QUOTE]

Sağol canım.. ben geçen hafta 5+4 ken filan gördüm ama bana bakma bence sen.
Benim ki muallakli oldu küçük dendi.
Karişik yanii:) ama bugün net gorundu.6+3um

Mrb kızlar 23 Ekim’de doldurulmuş embriyo transferim olacak ilaçlar ve jel verdiler onları kullanmaya başlayacağım yarın

Hanile olduğunu öğrenenler hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Sonuç bekleyenlerde olumlu sonuçlar alsın inşallah donmus embriyo transferi fiyatları nedir arkadaşlar ortalama ne civarda gidiyor

Hastaneye gore degisiyor cnm ama fiyatlar ucmussss

Merkeze ilk gittigimde embriyo dondurma islemi 1500 demislerdi...ayrica transfer yaparken ucret aliniyor mu onu bilmiyorum..23 ekimde transferim olucak o zaman ogrencez artik

İlaçlar Türkiye’den değil .. fiyatların artması normal .. bende bi tam öğrensem ona göre bütçe düzenleyeceğim . Gerçekten çok zor süreç hem maddi hem manevi olarak yoruyor ... umarım karşılığını alırız bu çabaların

mayıs ayında dondurma işlemine 2000 tl dedi hastane
bizim uzun protokol oldu
donruma ücretini eylül ayında ödedik 2500 tl

paran yoksa çocuk yok evet
allah herkese yardım etsin

tıp fakultesınden raporlu halde 14.650 tl para ödedim
sürekli aldıgım ek iğne ilaç, jel vitamin de ekstrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…