- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.641
tüp bebek ile ilgili bir konum var okumanı tavsiye ederimİlaçlar Türkiye’den değil .. fiyatların artması normal .. bende bi tam öğrensem ona göre bütçe düzenleyeceğim . Gerçekten çok zor süreç hem maddi hem manevi olarak yoruyor ... umarım karşılığını alırız bu çabaların
Çok sevindim senin adınaRabbim kolaylıklar versin canım.. eee ikiz annesi olmak kolay değil:))
Inşallah atlatırsın biran evvel bu zamanları bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..
Bende bugün kalp atışını duydum canım 6 haftaligim. Çok şükür..
Demistin ya bir mucize olacak gibi hissediyorum gerçekten öyle oldu. Değerlerin artmaya başladı ve bugün en güzel haberi aldık.. Rabbim dileyen isteyen herkese tattirsin bu günleri inşallah .
Nerden bakılıyor bulamadımtüp bebek ile ilgili bir konum var okumanı tavsiye ederim
Canım sonuç ne olduAnladım canım yok bu akşam sonucum ama hastaneye gitmeden hasta olucam sanırım çok hareketlilik var bugun
Negatif canımCanım sonuç ne oldu
Şuan çok üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum üzülme veya hayırlısıda demiycem o yüzden çünkü tüm cümleler anlamsız kalıyor bu durumda sana senden başka iyi gelecek hiçbişey yok inşallah bu uzun sürmez... Benimde yrn test günüm iyi şeyler bende hissetmiyorumNegatif canım
Hakkımızda hayırlısı canım insan 1 kere negatifi tadınca diğerleri o kadar vurmuyormus :) inşallah senden güzel haberler alırızŞuan çok üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum üzülme veya hayırlısıda demiycem o yüzden çünkü tüm cümleler anlamsız kalıyor bu durumda sana senden başka iyi gelecek hiçbişey yok inşallah bu uzun sürmez... Benimde yrn test günüm iyi şeyler bende hissetmiyorum
Kaçıncı denemeydi canım başka dondurulmuş var mıHakkımızda hayırlısı canım insan 1 kere negatifi tadınca diğerleri o kadar vurmuyormus :) inşallah senden güzel haberler alırız
Kaçıncı denemeydi canım başka dondurulmuş var mı
Sabırlar diliyorum canım.. ve snei çok iyi anlıyorum Benim de iki başarısız denemem vardı. Rabbim.en kısa zamanda tattirsin sana inşallah.2.ciydi canım zaten hepi topu 3 embriyom vardı ilki taze transfer 2 adet bu da 1 tane dondurulmuştu.
Hayırlısı böyleymiş.
yazın tekrar denerim napalım...
Benim de 3 taneydi canım 2 transfer edildi 1 kaldı işte2.ciydi canım zaten hepi topu 3 embriyom vardı ilki taze transfer 2 adet bu da 1 tane dondurulmuştu.
Hayırlısı böyleymiş.
yazın tekrar denerim napalım...
Amin canım inşallah Allah razı olsunSabırlar diliyorum canım.. ve snei çok iyi anlıyorum Benim de iki başarısız denemem vardı. Rabbim.en kısa zamanda tattirsin sana inşallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitifi görürsün bebişlerini sağlıkla kucağına alırsınnBenim de 3 taneydi canım 2 transfer edildi 1 kaldı işte
Hepimiz canım inşsllah kısa sürede pozitif görürüz hepimiz çok çektik bu konudaHayırlısı olsun canım inşallah pozitifi görürsün bebişlerini sağlıkla kucağına alırsınn
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah. Kaç çıktı değerin?Kızlar sonucumu aldım pozitif
Amin tatlım inşallah sağlıkla ve tereddütsüz geçer herşey. 593 canımHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah. Kaç çıktı değerin?
Çok iyi canım çok sevindim kötü şeyler düşünme hep pozitif olAmin tatlım inşallah sağlıkla ve tereddütsüz geçer herşey. 593 canım
Hayırlı olsun canımKızlar sonucumu aldım pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?