- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.661
Çok sağol tatlım :)))Çok iyi canım çok sevindim kötü şeyler düşünme hep pozitif ol
Sağol bitanem daha çok başındayım inşallah hiçbirimiz daha fazla gözyaşı akıtmayızHayırlı olsun canım
İnşallah canımSağol bitanem daha çok başındayım inşallah hiçbirimiz daha fazla gözyaşı akıtmayız
canım gözünaydın. çok sevindim. çok mutlu oldum :)Kızlar sonucumu aldım pozitif
Allah bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inşallah :) sen keseyi gördün mü?canım gözünaydın. çok sevindim. çok mutlu oldum :)
Sen tekrar ne zmn başlıyosun bi plan n yaptın mıİnşallah canım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin tatlım inşallah sağlıkla ve tereddütsüz geçer herşey. 593 canım
Amin hepimiz inşallah :)Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
tebrikler hayırlı olsun sağlıkla katlanarak devam etsin inşallahKızlar sonucumu aldım pozitif
yok canım iki hafta sonra çağırdılar yani haftaya gideceğim. seni ne zaman çağırdılarAllah bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inşallah :) sen keseyi gördün mü?
Banada hemşire 1 hafta snra randevu al dedi bende haftaya cumaya aldımyok canım iki hafta sonra çağırdılar yani haftaya gideceğim. seni ne zaman çağırdılar
Amin canım sağlıkla gelsin hepsi :)tebrikler hayırlı olsun sağlıkla katlanarak devam etsin inşallah
arkadaşlar birşey soracağım şimdi benim gittiğim tüp bebek doktorum uzak mesafede başka bir şehirde . Kese kontrolünü yaparken herhangi bir kan tahlili verip birşeylere bakıorlar mı ben bana yakın olan hastaneye gitmek istiyorum. Sizler neler tavsiye ediyorsunuz.
amin tatlım Allah hepsini korusun inşallah transferimin 10. Günüydü canımbanbini Hayırlı olsun Allahım devamını nasip etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin çok iyi kaçıncı gün bilmiyorum ama çok iyi maşallah
Cok tesekkur ederim canim. Ben kucuk bir ilcede yasiorum yarim saat uzaklikta bile tup bebek yapan ozel vs hastaneler yok. Sadece normal kadin dogum uzmanlari var.daha once iki defa burda asilama oldum negatifti. Ama icimi rahatlattin dusuncemde simdi kararliyim tedavi gordugum yere istanbula gitmek daha mantikli. Cunku burdaki gidecegim doktor bu konuda uzman degil. En azindan dedigin gibi 3 ay gitsem sonra hersey normal ise baslarim burayaIlk öncelikle hayırlı olsun inşallah anladığım kadarıyla tüp bebek tuttu ne güzel Allah devamını görmeyi nasip etsin
Ikincisi normal bir kadın doğum doktoruna randevu alıp kontrolünü muayeneni yatırabilirsin onlar senden gerekli tahlilleri yaptırırlar ve sana dosya açarlar kese için sadece alttan muayne edecekler zaten şuan yapılacak başka bişi yok
Iyi bir doktor bulursan daha iyi malum tüp bebek mucize bebekler biraz alaninda başarılı biri takip ederse daha iyi olur ilk 12 hafta çok önemli gözden kaçırmamak lazım en ufak detayları
Canim hayırlı olsun.. sana ne dedim boşuna korktun..rabbim devamını getirsin inşallah sağlıcakla kucağına al:)Amin tatlım inşallah sağlıkla ve tereddütsüz geçer herşey. 593 canım
Hiç sorma tüm senaryoları yazdım o 3 günde Allah ım hepimize yardım etsin sağlıkla olsunlar güçlükler olmasın hiçbirimizin yolundaCanim hayırlı olsun.. sana ne dedim boşuna korktun..rabbim devamını getirsin inşallah sağlıcakla kucağına al:)
Amin canım rabbim devamını da getirsin insallah:Hiç sorma tüm senaryoları yazdım o 3 günde Allah ım hepimize yardım etsin sağlıkla olsunlar güçlükler olmasın hiçbirimizin yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?