2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

banbini Hayırlı olsun Allahım devamını nasip etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah değerin çok iyi kaçıncı gün bilmiyorum ama çok iyi maşallah

arkadaşlar birşey soracağım şimdi benim gittiğim tüp bebek doktorum uzak mesafede başka bir şehirde . Kese kontrolünü yaparken herhangi bir kan tahlili verip birşeylere bakıorlar mı ben bana yakın olan hastaneye gitmek istiyorum. Sizler neler tavsiye ediyorsunuz.

Ilk öncelikle hayırlı olsun inşallah anladığım kadarıyla tüp bebek tuttu ne güzel Allah devamını görmeyi nasip etsin
Ikincisi normal bir kadın doğum doktoruna randevu alıp kontrolünü muayeneni yatırabilirsin onlar senden gerekli tahlilleri yaptırırlar ve sana dosya açarlar kese için sadece alttan muayne edecekler zaten şuan yapılacak başka bişi yok
Iyi bir doktor bulursan daha iyi malum tüp bebek mucize bebekler biraz alaninda başarılı biri takip ederse daha iyi olur ilk 12 hafta çok önemli gözden kaçırmamak lazım en ufak detayları

Cok tesekkur ederim canim. Ben kucuk bir ilcede yasiorum yarim saat uzaklikta bile tup bebek yapan ozel vs hastaneler yok. Sadece normal kadin dogum uzmanlari var.daha once iki defa burda asilama oldum negatifti. Ama icimi rahatlattin dusuncemde simdi kararliyim tedavi gordugum yere istanbula gitmek daha mantikli. Cunku burdaki gidecegim doktor bu konuda uzman degil. En azindan dedigin gibi 3 ay gitsem sonra hersey normal ise baslarim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…