2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

rabbim sabrini vetsin canim. ins. bu yavrunu kucagina saglikla alirsin. genel olarak beslenmene dikkat etsen yetet canim bolcada su ic. rabbim yardimcin olsun. guzel habetlerini bekliyortuz.

kizlar ya suyun tadi cok garip gelmeye basladi icince
Bakalım seni kese kaç tane görünücek meraklandım. Belirti falan yaşamaya başladn mı
mide bulantilarim basladi suyun bile tadi degisti. 3lt su icen ben 1lt zor iviyorum canim. gogus agrisi falan gecti kasiklarom bazen agtiyo. senin bulanti basladi mi,?

kizlar ya suyun tadi cok garip gelmeye basladi icince

mide bulantilarim basladi suyun bile tadi degisti. 3lt su icen ben 1lt zor iviyorum canim. gogus agrisi falan gecti kasiklarom bazen agtiyo. senin bulanti basladi mi,?
Saniyelik bi midem kalkıyor çok nadir ama geçiyor hemen, gögüs ağrım günden gğne çoğaldı ben akşamları çok halsiz oluyrm bacaklarmn dermanı olmuyor gündüz enerjim iyi ama sadece fazlaca ayakta olursam belim ağrıyor

Kızlar ilerledikçe gerçekten daha zor oluyor . Bende daha başındayım ama geçen haftalara göre bile daha zorlandığımı farkediyorum . Bugün evi sildim (vileda ile hani öyle haldır huldur bir temizlik değil ) belim sanki ortadan ayrıldı ikiye . Şu an attım kendimi yatağa , fenalardayım , nefes alamıyorum . Allah hepimizin yardımcısı olsun

İyiyim
Dün gece biraz kanamam oldu kahverengi şekilde panik oldum
Doktorum kırmızı değilse korkmak DEDİ
İlaçlara devam et DEDİ
Sende nasıl durumlar

Kahverengi daha önceden olmuş bir kanama . Yani korkma . Bende de leke şeklinde olmuştu . Aynısını banada dedi doktorum . Benim bulantılarım epey azaldı ama bu seferde fena belim ağrıyor . Daha şimdiden sırt üstü yatamıyorum karnım geriliyor gibi . hatta şimdi eşim belime yastık koydu döndüm adama k*çımı yatıyorum sen duydun mu kalbini ?

Zaman geçtikçe bakalım neler yaşıycaz sağlıklı olsunlarda

Yavas yavas parca parca yap canm ayakta cok kalma benimyeni oldugu halde işteykwn cok agrım oluyot evde daha rahatım allah yardmcn olsn

Hımm evet çoğul kişide oluyormus bu lekeler sanirim
Bulantılarının gecmesine sevindim
Bel agrın da geçer ıns kısa sürede
Evet duyduk canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…