2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

23 ekimde transferim oldu...herkes 5 dk da cikarken ben 15 dk da ancak odaya gectim...daha once sezeryan oldugum icin zorlandi doktorum transferde...idrari sondayla biraz bosaltip yeniden denediler falan...cok kastim yani kendimi. Eger sende cok kasacaksan kendini anestezinin de bi zarari yoksa oyle yaptir...keske beni de anesteziyle yapsalardı

Canm bugun bende tam 6. Haftadym dün akşam cok hafif jel kahverengili geldi tedirgn oldum
İşte benimde öyle oldu. Ben doktoruma yazdım bi kaç damladan bişey olmaz istirahat et dedi. Bende dün nöbetteydim devlet hastanesnde doğumhaneye çıktım kadın doğum doktoru keseye baktı bi problem yok ama açıkçası kendi doktorumdan daha ilgili davrandı veçok üstüme düştü. Ben prolutex iğne kullanıyorum hemen onu yap ayrıca progesteron hap al dedi. 1, 2 gün Coraspirin alma dedi. Boş serum taktık çünkü sıvı dolaşıma iyi geliyomuş o yüzden çok bol bol su iç canım ve yat dinlen gerçekten yorulcak işler yapma bende bi 10 gün izin aldım. Bu haftalar çok önemli senin için dedi doktor bu normal bi gebelik süreci değil dışardan embriyo konuluyor ve rahiminin kabul etmesi bekleniyor sende ona katkıda bulun dedi çok güzel anlattı valla yaa

Merhaba Arkadaşlar,
15 Ekim transferim oldu. 25inde test yaptırdım pozitifti. Şimdi kısmetse keseyi göreceğiz 3 kasımda. Sorum şu, prolutex kullanan var mı, varsa ne zamana kadar kullanılıyor bu iğne? Yani keseyi gördükten sonra kesiliyor mu?
Herkese çok teşekkürler

Kizlar benimde bgn kanamam basladi gene gecen hafta cumartesi gunu de olmus tu simdide oldu. Hastaneye gittim ulturason eskiymis ses cikartmiormus ama kalp atisi gozlemlenebiliyor kese alaninda da kanama yok bir hafta rapor verdi simdi dinlenicem igneye devam tby.

Geçmiş olsun, bana da oldu 2 kere, iğne ve yatış devam. Benim de kanama alanı yok çok şükür..

Ben kullanıyorum canım doktora sormuştum kalp atışını duymamız gerek demişti

Benimde var lekelenmem canım iğne oluyorum 5 günde 1 inşallah herşey yoluna girer.. 3 ayı.atlatabilsek

Merhabalar bugün saat 15.00 te dönmüş embriyo transferim yapıldı. Aranızda hamile olanlar var, güzel haberleri almışsınız, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim 4,5 yaşında bir kızım var, o da tüp bebekti. Bakalım biz 11 Kasım’da ne sonuçlar alacağız. Herkes şans diliyorum...

Cok dikkat et allah yardımcmz olsn . Hep trdirginiz . Sen kendini nasıl hissediyrsn. Agrın sızın bulantı bi değişiklik var mı

Benimde var lekelenmem canım iğne oluyorum 5 günde 1 inşallah herşey yoluna girer.. 3 ayı.atlatabilsek

İçinizi rahat tutun, tek anahtar stres yapmamak. Her dönemim kendine göre bir stresi var, şimdiler de kanama ve lekelenme problemi. 3. Ayda 2li ve 3 lü test sorunsalı, 6. Aydan sonra gelen allahım ben nasıl bakacağım telaşı vs. vs. O yüzden bu günlerin tadını çıkarmaya bakın, sakince...
Umarım herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Geçmiş olsun, bana da oldu 2 kere, iğne ve yatış devam. Benim de kanama alanı yok çok şükür..
Tesekkur ederim. Kacinci haftalarda oldu canim senin. Sanada cok gecmis olsun. İnsallah saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza alacagiz. Suan kacinci haftadasin. Bana doktorum 12. Haftaya kadar bu sekil kanama gorulebilir dedi

Tesekkur ederim. Kacinci haftalarda oldu canim senin. Sanada cok gecmis olsun. İnsallah saglikli sihatli evlatlarimizi kucagimiza alacagiz. Suan kacinci haftadasin. Bana doktorum 12. Haftaya kadar bu sekil kanama gorulebilir dedi
6. Haftada lekelenme başladı ve gün boyu inanılmaz mide bulantısı. 7. Haftada kanama oldu ama günlerce süren bi kanama değil tek seferde geldi ve bitti. 8. Haftada da oldu bi kere ama daha az miktar. O zamandan beri yok çok şükür. Bulantılarda gün boyu değil ara ara devam ediyor. Şu an 9+1 ve 9+2 yiz :)

Kızlar coraspirini ne zamandan beri kullanıyosunuz ve ne kadar süre kullanılıyor?
Ben coraspin değil, clexane kullanıyorum. 1 hafta önce başladık transferden, genelde bir problem olmadıkça 12. Haftada bırakılıyor, benim diğer gebeliğimde plasental yaşlanma olduğu İçin, Doğuma kadar kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…