- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.821
Benim dün yine açık kahve azcık geldi sabahta koyu kahve geldi canım sıkıldı 26 ekimde keseyi görmüştük doktor 1 aylık dedi. Kese bozulmamıştır dimi yaValla çok sebebi var . Eğer baslarda ise genelde tutunma lekesi oluyor . Ilerleyen zamanlarda ise , daha önceden oluşmus ama icerde kurumuş bir kanama akıntı şeklinde bir süre sonra geliyor vs vs . Yanı doktorumun bana dediği.
Canın ilişki mi yaşadın eşinle ? Yoksa durup dururken mi geldi ? Kan gibi mi yoksa akıntı gibi mi ?Benim dün yine açık kahve azcık geldi sabahta koyu kahve geldi canım sıkıldı 26 ekimde keseyi görmüştük doktor 1 aylık dedi. Kese bozulmamıştır dimi ya
BENN de korkuyorum ayni durumdanBenim dün yine açık kahve azcık geldi sabahta koyu kahve geldi canım sıkıldı 26 ekimde keseyi görmüştük doktor 1 aylık dedi. Kese bozulmamıştır dimi ya
Akıntı gibi canım yok ilişki olmadıCanın ilişki mi yaşadın eşinle ? Yoksa durup dururken mi geldi ? Kan gibi mi yoksa akıntı gibi mi ?
Böyle tedirgin bi hamilelik geçirmeyi istemezdim ama öyle olucak galiba yinede sağlıklı ilerlesinde ben korkuku olmayada razıyım diyorum. Bu lekelenmeler çok sıkıcı. Benim daha 9 kasımda kalp atışları için gidicz. Doktorlarda çok rahat anam ama bişey olmaz diyip geçiyorlar nefir, nedendir anlattıkları yokBENN de korkuyorum ayni durumdan
Doktor birsey olmaz DEDİ
Ct kontrolüm var zaman geçse de görsem bari
Evet öyleler malesefBöyle tedirgin bi hamilelik geçirmeyi istemezdim ama öyle olucak galiba yinede sağlıklı ilerlesinde ben korkuku olmayada razıyım diyorum. Bu lekelenmeler çok sıkıcı. Benim daha 9 kasımda kalp atışları için gidicz. Doktorlarda çok rahat anam ama bişey olmaz diyip geçiyorlar nefir, nedendir anlattıkları yok
Merhaba, belirti olarak neler yasadın acaba? Mide bulantısı, kasık ağrınız var mıyıdıMerhaba,
Haziran ayında ilk tüp bebek denememizi yaptırdık. 6+3 iken boş gebelik olduğunu öğrendik ve bir süre düşmesini bekledik düşmeyince 1 hafta sonra kürtaj ile alındı kese. Çok şükür o günleri atlattık. 2 tane dondurulmuş embriyomuz var haziran tedavimizden kalan. Biz de dün dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladık. Yaklaşık 15 gün sonra transfer ederiz dedi doktorum 5 Kasımda kontrolüm var. Diliyorum sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza.
Merhaba, belirti olarak neler yasadın acaba? Mide bulantısı, kasık ağrınız var mıyıdı
Canım çok teşekkürler ben de 5+5 im bugün ama hiiiç göğüslerim ağrımadı nedenseCanım bana sormamışsın ama yine de cevap vereyim :) bulantılar genelde 7 ve 8.haftadan sonra başlıyor . Daha erkende vardır illaki ama ben şahsen (ve çevremdeki tüm hamilelerin ) öyle televizyonlardaki gibi midem bulanarak öğrenmedim hamileliğimi . Belki geç öğrenenler için geçerlidir fakat ilk başlarda olmuyor yani öyle bi bulantı vs . Benim tam 8+0’da başladı bulantılarım , şimdi azalmış durumda ara ara . Allahtan çok uzun sürmedi .
İlk hamilelik belirtisi olarak adet olma hissi ile birebir aynı şeyleri yaşadım göğüs ağrısı , kasık ağrısı vs.
Göğüs ucu acısı hala devam ediyor resmen sanki biri bıçakla kesiyor uçlarını. Onun dışında açıkçası öyle aman aman bir belirti yaşamadım . Ha bide deliksiz uyuyamıyorum artık , her gece ayni saatte uyanıyorum , belirti olarak ilk günden beri var bu.
Herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi canım . Kasık ağrısı bir süre sonra geçiyor , ara ara kısa kramp gibi giriyor 10 saniye çıkıyor . Benim doktorum rahim büyüdüğü için oluyor o ağrılar demişti . Bulantın başlar sonraCanım çok teşekkürler ben de 5+5 im bugün ama hiiiç göğüslerim ağrımadı nedensebulantıdan çok ekşi tat var ağzımda. Kadık ağrım regl ağrım hep var
Amin canım sağlıkla al bebişini inş kucağınaHerkeste aynı olacak diye birşey yok tabi canım . Kasık ağrısı bir süre sonra geçiyor , ara ara kısa kramp gibi giriyor 10 saniye çıkıyor . Benim doktorum rahim büyüdüğü için oluyor o ağrılar demişti . Bulantın başlar sonraama gerçekten hiç hoş birşey değil mide bulantısı . Ben gerçekten çok zorlandım . Çok şükür iyiyim şimdi. Tabi herkesin dayanma eşiği farklıdır bana ağır geldi . Bide yaşadığını insan kendisi bildiği için karşıdaki insana bir noktaya kadar anlatıyor zorlandığını. Anne olmak ta en başından başlıyor gerçekten . Ama allah meleklerimizi bize bağışlasın inşallah herşeye razıyım .
Merhaba, belirti olarak neler yasadın acaba? Mide bulantısı, kasık ağrınız var mıyıdı
Boş gebelik tüp bebekte nasıl olabiliyor snçta 5. Güne geiyor bunlar
Hiç boş olucağını düşünmemiştim Allah ım ne kadar zorlu yollar bunlar çok sabır versin RabbimValla biz de yaşayarak öğrendik. Oluyormuş.
Canm bugun bende tam 6. Haftadym dün akşam cok hafif jel kahverengili geldi tedirgn oldumBoş gebelik tüp bebekte nasıl olabiliyor snçta 5. Güne geiyor bunlar
Canm akıntı seklinde mi yoksa silince mi geliyor. Progestan iğne felan kullanıyor musunBenim dün yine açık kahve azcık geldi sabahta koyu kahve geldi canım sıkıldı 26 ekimde keseyi görmüştük doktor 1 aylık dedi. Kese bozulmamıştır dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?