- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.861
Benim kanamam olunca 6. Haftada bıraktırdı doktor..Kızlar coraspirini ne zamandan beri kullanıyosunuz ve ne kadar süre kullanılıyor?
Benimkide kanama olsun diye bekliyor heraldeBenim kanamam olunca 6. Haftada bıraktırdı doktor..
İnşallah Allah gönlüne göre verir arkadaşımmmBenimde 29 ekimde 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Beklemedeyim
Farketmez bence, önemli olan 24 saatte bir düzenli yapman..Benimkide kanama olsun diye bekliyor heraldeçünkü benim coraspirine keseyi gördüğü gün başlattı 2 gün sonrada lekelnmeler başladı. Crinone jel kullan dedi bgn ekstradan günde 1 tane saat kaç aralığında sıksam onu
ben transferden önce başladım pozitifi gördükten sonra 5+2de lekelenme olunca bıraktirdi doktor canım herkesin tedavisi kişisel ara sor kafana takılaniKızlar coraspirini ne zamandan beri kullanıyosunuz ve ne kadar süre kullanılıyor?
Canım sordum sormam mı yrn gidicem tekrar yanına coraspirin konusunu tekrar konuşucamben transferden önce başladım pozitifi gördükten sonra 5+2de lekelenme olunca bıraktirdi doktor canım herkesin tedavisi kişisel ara sor kafana takılani
İlk zamanlar hiç belirti olmuyor özlellşkle dondurulmş embrıyoda havuc suyu içmenizi sabah suda bekletilmş kayısı incir yeyin ac karnına yıyınMerhaba.benim de dün 2 dondurulmuş embriyo transferim yapıldı.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Birşey soracaktım ilk günler bi belirti oldu mu sizlerde.ben de hiçbir belirti yok bu normal mi? Bi de kabız olmamak için neler yaptınız
Ya bugün benimde adet olacakmış gibi karnım ve belim agrıyor. Normailmi acaba. Transferden sonra 4. GünümSelamlar, bugün biraz kasık ve bel ağrım var. Sanırım transferden bir gün önce, kızımla oynarken de diz kapağımı incitmişim sabahları bana epeyce söyleniyor zaten 2 gündür oynayamadığım için. Umarım herkesin sağlığı iyidir, bebişlerinizle güzelce oynayabilmek için bol bol dinlenin anneler
Amin hayırlısı olsun. Poxitif sonuç al inşlah.Merhaba.benim de dün 2 dondurulmuş embriyo transferim yapıldı.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Birşey soracaktım ilk günler bi belirti oldu mu sizlerde.ben de hiçbir belirti yok bu normal mi? Bi de kabız olmamak için neler yaptınız
Havuç suyunu duymamıştım teşekkür ederim zeytinyagında bekletilmiş incir yiyordum bi de suda denerimİlk zamanlar hiç belirti olmuyor özlellşkle dondurulmş embrıyoda havuc suyu içmenizi sabah suda bekletilmş kayısı incir yeyin ac karnına yıyın
Ya bugün benimde adet olacakmış gibi karnım ve belim agrıyor. Normailmi acaba. Transferden sonra 4. Günüm
Amin. Allah razı olsun.Amin hayırlısı olsun. Poxitif sonuç al inşlah.
Yemekten konu açılmışken ben de pek bişey yiyemiyorum daha dogrusu çok hareket etmeyeyim diye bi çorba yapıp içiyorum bu bebişe bi sıkıntı yapmaz demi.yediklerimiz daha ona etki etmeye başlar mı kiBenim geçen sefer de böyle olmuştu, o yüzden pek üstüne düşmedim. Bir de minnak yerleşiyor olabilir ben epeyce uykuluyum yahu, işe başlayınca nasıl yapacağım bilemiyorum. Bir de hiç birşey yiyemiyorum, zaten 48 kiloyum iyice verdim sanırım stresten
Takvimi oluşturmuşsunuzAmin hayırlısı olsun. Poxitif sonuç al inşlah.
Protein ağırlıklı beslenirseniz, daha güçlü olabilirsiniz. Et sulu çorbalar olabilir mesela, ya da et haşlayıp yiyebilirsiniz. Sabahları haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz, peynir ağırlıklı vs. Siz vücut olarak güçlü olmaya bakın, etki ediyorsa bile sizden beslendiğini unutmayın, sizin yediklerinizi değil depolarınızı kullanıyor..Yemekten konu açılmışken ben de pek bişey yiyemiyorum daha dogrusu çok hareket etmeyeyim diye bi çorba yapıp içiyorum bu bebişe bi sıkıntı yapmaz demi.yediklerimiz daha ona etki etmeye başlar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?