2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kızlar crinone jel kullanıyorum ekstradan 4 gündür. Geri ilaçla birlikte koyu kahve ilaç geliyor acaba bu eski lekelenmeden dolayı olan bişey midir yoksa hala lekelenme devam mı ediyordur. Gün içinde lekelenmem yok beyaz su gibi geliyor bazen akıntı o kadar

Benim de öyle oluyor canım.. hatta geçen yine jelde hafif lekeleme gördüm insan ister istemez korkuyor ama çubuğu iterken dikkat et canım.. Ben bazen istemeyerek tahriş edebiliyorum o zaman oluyor ben de

Bugün 7.günüm test yapmamak için zor duruyorum:) her sabah test yapsam mı diye uyanıyorum sonra bi koşu lavaboya gidiyorum, ilk idrarda çıkar sonra çıkmaz deyip kendi kendimi kandırıyorum:) 5 gün çok güzel geçti de sonrası fena ya ha bire içten bi ses yap yap diyor:) ama direniyorum

Bnce yapma çnkü neden ben 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama maalesef test günümde negatif aldım sonucumu testler her zmn net dogru olmuo, o yüzden test gününe Ztn çok az kalmış sabret cnm...

Evet kesinlikle çok haklısın cnm, çoğu gitmiş azı kalmış kafa karıştırmaya gerek yok, beklicem inşallah

Ben 24 ağustosta regl oldum ama o ay kist olduğundan doğum kontrol hapı içtim ve hap bittikten 4 gün sonra doktora göründüm. Reglimin 22. Gününde de 2 adet ngs’li dondurulmuş embriyo transfer oldu.
Anladım canım. Benim de 2 eylül son adet tarihim kısa protokoldü. Benim ki taze transfer tamamen farklı o zaman canım

Benim de öyle oluyor canım.. hatta geçen yine jelde hafif lekeleme gördüm insan ister istemez korkuyor ama çubuğu iterken dikkat et canım.. Ben bazen istemeyerek tahriş edebiliyorum o zaman oluyor ben de
Çubuğu sonuna kadar itiyosun dimi canım bi de benim perş ye kadar lekelnmem vardı coraspirini kestik jelede başladık hala eskileri atıyor mudur böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…