- 9 Şubat 2018
- 206
- 378
- 18
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.901
Bana vermişlerdi ve göstermişti doktorum şuraya bıraktık diye, beyaz bi çizgi vardı dediği yerdeKızlar bişey sorcam size transfer anında embriyonun rahime bırakılırken o anın ultrason görüntüsünü herkese veriyorlar mı?
cumartesi kontrolum vardıSen 2 kere, ben 3 kere gittim :)
Ben de yarın gidicem kontrole, bakalım ne diyecek.. bugün 10+0 oldular..cumartesi kontrolum vardı
12 ya da 13. haftada ikili tarama testi yapacakmıs bize doktor
Ben 3. Gün aşırı silik çizgi gördüm ama ikizler ondan :)selam kızlar erken gebelikte en erken çıkan kaç gündü
selam kızlar erken gebelikte en erken çıkan kaç gündü
Benim 6. Gün embriyosu erken gebelik testi ile yaptım, çıkmadı maalesefBen 3. Gün aşırı silik çizgi gördüm ama ikizler ondan :)
Benim de öyle oluyor canım.. hatta geçen yine jelde hafif lekeleme gördüm insan ister istemez korkuyor ama çubuğu iterken dikkat et canım.. Ben bazen istemeyerek tahriş edebiliyorum o zaman oluyor ben deKızlar crinone jel kullanıyorum ekstradan 4 gündür. Geri ilaçla birlikte koyu kahve ilaç geliyor acaba bu eski lekelenmeden dolayı olan bişey midir yoksa hala lekelenme devam mı ediyordur. Gün içinde lekelenmem yok beyaz su gibi geliyor bazen akıntı o kadar
Kaçıncı gün peki?Benim 6. Gün embriyosu erken gebelik testi ile yaptım, çıkmadı maalesef
Senin transfer tarihin ne zamandi. Canım ben de 9+0oldumBen de yarın gidicem kontrole, bakalım ne diyecek.. bugün 10+0 oldular..
14 eylül canımSenin transfer tarihin ne zamandi. Canım ben de 9+0oldum
Benim ki de 15 eylül demek ki adet günlerimiz farklı..14 eylül canım
Benim ki de 15 eylül demek ki adet günlerimiz farklı..
Bnce yapma çnkü neden ben 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama maalesef test günümde negatif aldım sonucumu testler her zmn net dogru olmuo, o yüzden test gününe Ztn çok az kalmış sabret cnm...Bugün 7.günüm test yapmamak için zor duruyorum:) her sabah test yapsam mı diye uyanıyorum sonra bi koşu lavaboya gidiyorum, ilk idrarda çıkar sonra çıkmaz deyip kendi kendimi kandırıyorum:) 5 gün çok güzel geçti de sonrası fena ya ha bire içten bi ses yap yap diyor:) ama direniyorum
Evet kesinlikle çok haklısın cnm, çoğu gitmiş azı kalmış kafa karıştırmaya gerek yok, beklicem inşallahBnce yapma çnkü neden ben 7.gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama maalesef test günümde negatif aldım sonucumu testler her zmn net dogru olmuo, o yüzden test gününe Ztn çok az kalmış sabret cnm...
Anladım canım. Benim de 2 eylül son adet tarihim kısa protokoldü. Benim ki taze transfer tamamen farklı o zaman canımBen 24 ağustosta regl oldum ama o ay kist olduğundan doğum kontrol hapı içtim ve hap bittikten 4 gün sonra doktora göründüm. Reglimin 22. Gününde de 2 adet ngs’li dondurulmuş embriyo transfer oldu.
7. Günüm canımKaçıncı gün peki?
Çubuğu sonuna kadar itiyosun dimi canım bi de benim perş ye kadar lekelnmem vardı coraspirini kestik jelede başladık hala eskileri atıyor mudur böyleBenim de öyle oluyor canım.. hatta geçen yine jelde hafif lekeleme gördüm insan ister istemez korkuyor ama çubuğu iterken dikkat et canım.. Ben bazen istemeyerek tahriş edebiliyorum o zaman oluyor ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?