- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.921
Tabi canım eskileri atıyor canım. Korkma benimde öyle oluyor.Çubuğu sonuna kadar itiyosun dimi canım bi de benim perş ye kadar lekelnmem vardı coraspirini kestik jelede başladık hala eskileri atıyor mudur böyle
Hayırlı olsun canım. Valla ben de hiç dikkat etmedim. Hep yatmadım. Sende düşünme hatta hiç belirtim olmadi. Lekelenme oldu adet olucam sandım. Test günü beklemediğim halde pozitifi aldım. Rahat ol hakkında hayırlısı..Arkadaşlar ben 31 Ekim’de dondurulmuş 5. Gün 2 tane embriyo transferim oldu. İkinci denemem. İlk denememden 7 haftalık ikiz gebelik kaybım var. Test günüm 11 Kasım. Size sormak istediğim transfer sonrası hareketleriniz nasıldı hep yattınız mı ben sürekli yatamadım bu sefer. İlk denememde sacımı bile kendim toplamıyordum. Bu defa ben yapıyorumm herseyi. Yatış pozisyonum da arada sağa sola dönüp yatıyorum sizce uygun mudur? Bu defa çok korkuyorum gerginim.
İnşallah canım saol sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah . Ben nedense çok umutsuz hissediyorum biraz kalksam yürüsem hapşırsam yatakta dönsem tutmayacak diyorum. İlk denemem de kayıp yaşadım diye mi bilmiyorum ama karamsarım. Geçen sefer adet gibi sancım olmuştu bu defa o da Yok kesin tutmayacak diyorum kendi kendime ve moralimi bozuyorum. Moralim bozulunca da stres yaotım tutmaz diyorum. Of şu beklemek ne zormuşHayırlı olsun canım. Valla ben de hiç dikkat etmedim. Hep yatmadım. Sende düşünme hatta hiç belirtim olmadi. Lekelenme oldu adet olucam sandım. Test günü beklemediğim halde pozitifi aldım. Rahat ol hakkında hayırlısı..
Öyle düşünme cnm, hiç belirtisi olmadığı halde çoğu kişi pozitif sonuç almış, stresten biraz vesvese oluyor insanda haklısın, bende de oluyor benim 8.günüm ve idrar testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm evet sevindim ama sonra başladı ya kanda çıkmazsa diye, velhasıl önce kalp atışını duyduğumuzda doktor ger şey yolunda dediğinde ve sonrada kucağımıza aldığımızda rahatlicaz sanırım. Ben kitap okuyorum müzik dinliyorum film izliyorum, sabahları kuran okuyorum bi şekilde vakit geçiriyorum sana da tavsiye ederim cnmİnşallah canım saol sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah . Ben nedense çok umutsuz hissediyorum biraz kalksam yürüsem hapşırsam yatakta dönsem tutmayacak diyorum. İlk denemem de kayıp yaşadım diye mi bilmiyorum ama karamsarım. Geçen sefer adet gibi sancım olmuştu bu defa o da Yok kesin tutmayacak diyorum kendi kendime ve moralimi bozuyorum. Moralim bozulunca da stres yaotım tutmaz diyorum. Of şu beklemek ne zormuş
Haklısın canım kucağına almadan rahat etmez insan. Bende kitap okuyorum falan ama hep aklımda. Hayırlısı olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınÖyle düşünme cnm, hiç belirtisi olmadığı halde çoğu kişi pozitif sonuç almış, stresten biraz vesvese oluyor insanda haklısın, bende de oluyor benim 8.günüm ve idrar testi yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm evet sevindim ama sonra başladı ya kanda çıkmazsa diye, velhasıl önce kalp atışını duyduğumuzda doktor ger şey yolunda dediğinde ve sonrada kucağımıza aldığımızda rahatlicaz sanırım. Ben kitap okuyorum müzik dinliyorum film izliyorum, sabahları kuran okuyorum bi şekilde vakit geçiriyorum sana da tavsiye ederim cnm
Amin canım aminHaklısın canım kucağına almadan rahat etmez insan. Bende kitap okuyorum falan ama hep aklımda. Hayırlısı olsun. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Sanırım bu hisler xamanla geçicek canım bende transferden sonra sanki adım atsam gidivericek gibi hissediyodum bide lekelenme yasadım ben dahada çökmüştümİnşallah canım saol sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah . Ben nedense çok umutsuz hissediyorum biraz kalksam yürüsem hapşırsam yatakta dönsem tutmayacak diyorum. İlk denemem de kayıp yaşadım diye mi bilmiyorum ama karamsarım. Geçen sefer adet gibi sancım olmuştu bu defa o da Yok kesin tutmayacak diyorum kendi kendime ve moralimi bozuyorum. Moralim bozulunca da stres yaotım tutmaz diyorum. Of şu beklemek ne zormuş
Tamam canım bende öyle yapayımTabi canım eskileri atıyor canım. Korkma benimde öyle oluyor.
Ben önceden baya itiyordum simdi itmiyorum bir kere kanama oldu ya ondan sonra çok dikkatliyim. Sende dikkat et
Sanırım bu hisler xamanla geçicek canım bende transferden sonra sanki adım atsam gidivericek gibi hissediyodum bide lekelenme yasadım ben dahada çökmüştüm
benim de hiç belirtim yoktu canım adet olacakmış gibiydim çok şükür olmadı. illa ki lekelenme olacak diye bişey yok yaniArkadaşlar ya ben çok stresliyim yarın test yapacam. Ama hiç olumlu düşünmüyorum moralim bozuk. Hiç belirtim Yok sanki transfer olmamışım gibi. Herhalde tutmadı diyorum. Lekelenmemde olmadı. Dokunsalar ağlayacam. Eşim çok heyecanlı sonuç hayalkırıklığı olacak ve çok üzülecek diye şimdiden çok üzülüyorum((
İnşallah canım beklemek ne zormuşbenim de hiç belirtim yoktu canım adet olacakmış gibiydim çok şükür olmadı. illa ki lekelenme olacak diye bişey yok yaniolumlu düşün inşallah hayırla sonuçlansın
Canım belirti yaşamasan hamile kalan birçok kişi var zaten belirtilerin çoğunu kullandığımız hormon ilaçlarından dolayı da yaşıyoruz sen bunlara takılma ben transfer sonrası eve geldim dedim sanki içimde hiç bi şey yok olmadı dedim:) daha ilk günden bi işaret aradım, insanoğluyuz işte somut şeylere daha çok kapılıyoruz, sen hiç takma düşünme canım, duanı et rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah test sonucunda pozitifi görürsün cnmArkadaşlar ya ben çok stresliyim yarın test yapacam. Ama hiç olumlu düşünmüyorum moralim bozuk. Hiç belirtim Yok sanki transfer olmamışım gibi. Herhalde tutmadı diyorum. Lekelenmemde olmadı. Dokunsalar ağlayacam. Eşim çok heyecanlı sonuç hayalkırıklığı olacak ve çok üzülecek diye şimdiden çok üzülüyorum((
Cnm tarlusalı bir ara ben de kullanmıştım, ilaç bitikten 3-4 gün sonra hastalanıyordumKIZLAR LUTFEN YARDIM EDİN...
Canm merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 12 eylülde opu oldu 1 ay dinlenip transfer olucak tı bu ay adetim gecikti ve suan tarlusal na basladım bitmek uzere boyle gecıkme yasıyan varmı acaba
stresten olabilir bekleyince gelmiyoKIZLAR LUTFEN YARDIM EDİN...
Canm merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 12 eylülde opu oldu 1 ay dinlenip transfer olucak tı bu ay adetim gecikti ve suan tarlusal na basladım bitmek uzere boyle gecıkme yasıyan varmı acaba
Oylemı ınsallah olurum bende canm tesekkur ederimCnm tarlusalı bir ara ben de kullanmıştım, ilaç bitikten 3-4 gün sonra hastalanıyordum
Valla sorma canm ya Baska zaman olmasam diye beklerim smdı oluyum diye bekliyorum gercek ten cok degısık tesekkur ederimstresten olabilir bekleyince gelmiyobenim de histeroskopiden sonra gecikmisti ilacla anca olabilmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?