• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebek yorganları standart mi oluyor ya bizim park beşiğin ici 70×110..
Bu ölçüler de yorgan olur mu ? Koca yorganı kenarlardan kıvırmak istemiyorum sıkıştıra sıkıştıra

ben yüzmeye başladım haftasonu; haftada bi kaç kez yüzüp plates yapmayı planlıyorum bir de boğazımı tutabilirsem iyi olcak inş :)
Ayy keşke ben de yüzebilsem. Aslında bu mevsimde hamileliği geçirmek iyi oldu. Beni çok fazla sıcak basıyor sizleri bilmiyorum ama. Yaz olsa nasıl katlanırdım bilmiyorum. Ama yaz olsa bebişimizle denize girerdik bee. Ben küçücük bir ilçede yaşıyorum. Havuz vs de yok. Ay çok özendim

Ay kızlar artık çok yoruluyorum ne dik ne yan ne uzanarak rahat ediyorum ya büyük kızımın bebekliklerini yıkadım bugün bakalım durumları nasıl diye minik minik herşey ya Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin şaka bir yana zaman su gibi geçiyor ya :anneadayı::KK200:

Eklentiler

• 2C9EDB02-79CE-4A2F-A775-3ED2D330B7C2.webp
    2C9EDB02-79CE-4A2F-A775-3ED2D330B7C2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 107
Ben de her gittigimde kendi doktoruma soruyorum hizli gidiyorsam soyleyin kilo alimim cok mu hizli yapmama gereken bisey var mi diye, gayet iyi diyor :) neyse hele bebislerimiz sagsalim dunyaya gelsinler bol su bol hareketle hallederiz insaALLAH:) Ilk baslar cok takiyordum ama simdi sagligi yerinde olduktan sonra bebegimin pek de takmiyorum. Dogumdan sonra kondisyon bisikletim de var duzenli olarak onu sürerim zaten gece gunduz bebisle ugrasirim bol da su ohh mis:) hamilelikten once bu sekilde hep formumu korurdum. Bol su, bol hareket
Sen yinede dr bisey demiyo die dikkat etmemezlik yapma canim.. cunku dr dan dr degisiyo ve fazla kilo ,sekeri yukseltiyormus.. ben 70 ile basladim uzun sure 72 ile devam ettim sonra birden 74.5 oldum dr kizdi bana cok kilo almissin die bence normal ama ona gore anormal geldi.. bide zayif olanlar daha cok kilo aliyo vucud yaglanip dogumu kolaylastirmak icin demisti egitimine gittigim kadin

Ay kızlar artık çok yoruluyorum ne dik ne yan ne uzanarak rahat ediyorum ya büyük kızımın bebekliklerini yıkadım bugün bakalım durumları nasıl diye minik minik herşey ya Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin şaka bir yana zaman su gibi geçiyor ya :anneadayı::KK200:

Ayy o zaman bitek bana geçmiyor heralde. Özl. Eşimi sürekli yanında arıyorum sabah uyanınca gece uyurken yemek yerken temizlik yaparken hep onu arıyorum belki de zaman o yüzden geçmiyor bana :(
Minik minik çok tatlı hepsi birde bunları asmak ütülemek adamı yoruyor küçük küçük bitmiyor da:)

Canım ben düzenli kuaför e gidip yaptırıyorum bu zamana kadar karnım çok büyük olmadığı için sorun yaşamadım ama bakalım bu gittiğimde nasıl olucak yüz üstü yatırıyordum bi dahaki ay yan yatırcem dedi evde imkani yok yapamam göbekten orayı göremiyorum :KK48:

Yan nasil alacak ki cnim :))))aynen bende goremiom wala ya

Kizlar herkese iyi aksamlar.benim oglusum bu ara idrar torbama cok baski yapiuor ya sizde de oylemi??kackere gidiyorum wcye gunde sayamam yani o derece.birde sanki cok kasigimda hala oglusum yukardanda tekmeliyo ama sizin nasil??

:KK43:
Ayy o zaman bitek bana geçmiyor heralde. Özl. Eşimi sürekli yanında arıyorum sabah uyanınca gece uyurken yemek yerken temizlik yaparken hep onu arıyorum belki de zaman o yüzden geçmiyor bana :KK43:
Minik minik çok tatlı hepsi birde bunları asmak ütülemek adamı yoruyor küçük küçük bitmiyor da:)

Geçer geçer o zaman canım ama ilk kızıma hamileyken bana da geçmiyordu şimdi okuldu dersti koşturmaca fazla olunca inan anlamıyorum Rabbim eşini ve tüm askerlerimizi polislerimizi korusun eşini yanında aramakta çok haklısın :KK43:

Evet bunun ütüleme kısmı da var o kısmı düşünmemeye çalışıyorum :KK48:

Kizlar herkese iyi aksamlar.benim oglusum bu ara idrar torbama cok baski yapiuor ya sizde de oylemi??kackere gidiyorum wcye gunde sayamam yani o derece.birde sanki cok kasigimda hala oglusum yukardanda tekmeliyo ama sizin nasil??

Normal canım mesaneye baskı yaptığı için bu sıkıntılar olucak bende öyleyim dün dışardaydım saymadım bile kaç kete avm de ec peşinde koştuğumu

:KK43:

Geçer geçer o zaman canım ama ilk kızıma hamileyken bana da geçmiyordu şimdi okuldu dersti koşturmaca fazla olunca inan anlamıyorum Rabbim eşini ve tüm askerlerimizi polislerimizi korusun eşini yanında aramakta çok haklısın :KK43:

Evet bunun ütüleme kısmı da var o kısmı düşünmemeye çalışıyorum :KK48:

Amin canım inşalalh çabucak geçer bebeğim de eşimde gelir kavuşurum ikisine de..

Ama ütü de bu işin bi gerçeği canım mecburen o minik şeyler utulencek:D

A aeengineer maknemakin maknemakin @kedikedi84 [USER=847821]@Ahsen2015 @pamukefe @munevverfurkan @Zeynep3406 reoc reoc
Kızlar aranızda hala bebeğinin cinsiyeti belli olmayan var mı o_O tablo da bilginiz yokta..:KK68:[/USER]

kedikedi84 kedikedi84

Erkeğiz inşallah canım..

Kızlar, bu şeker testi için aç gidiyoruz ya.. Yüklemeden sonra bir simit, poaça yesek olmaz mı? Ben kahvaltı yapıp işe gidiyorum, işe varınca bir daha yiyorum, öğle yemeği, sonrası Vs derken hep yiyorum.. Hâlâ bulanıyorum, dayanamıyorum açlığa..

Erkeğiz inşallah canım..

Kızlar, bu şeker testi için aç gidiyoruz ya.. Yüklemeden sonra bir simit, poaça yesek olmaz mı? Ben kahvaltı yapıp işe gidiyorum, işe varınca bir daha yiyorum, öğle yemeği, sonrası Vs derken hep yiyorum.. Hâlâ bulanıyorum, dayanamıyorum açlığa..
Yok canım sabah aç karnına vericeksin kanı 1 saat sonuc çıkmasını beklicen 1 saat içecek içerken beklicen 1 saat de diğer sonucun çıkmasını beklicen 3 saat kesinlikle yiyip icmicen su hariç
Mesela ilk kanı ben 8 buçukta verdim öğlen 12 de yedim

Bugün randevum var diye günlerce beekliyorum sabırsızla bebeğimi görecem diye .Buğün ağlayarak geldim eve kadar hala ağlıyorum . :KK42::KK42:
yazmıstım randevum var diye doktora gittim ayrıntılı utrasona gittim sonuclarını verdim ama sorularım cevapsız kaldı dedim . ne sorusu dedi . Aradım kalp ekosu cekiyor musunuz diye evet dediler cekmediler yetersizmiş makineleri dedim. selvik uzunluğunu ve çentiklenmeyi sordum cevap vermeyi unuttular heral dedim . Orada yazıyor mu dedim bilmiyorum .
^^ Sen çentik ne biliyor musun^^ dedi :KK57: evet sağ sol tarafta oluyormus tansiyon sorunu olup olmadığı öğreniliyormus benimde 17 . haftamda tansiyonum cııktı inmemişti onun için endişeliyim dedim ^^ çentik anlattı artık önceden gebelik zehirlenmesi yaşayan bebek ölümü olan kişilere bakılıyor , alttan bakılıyor hem tahmin ediliyor sadece olacak mı olmayacak mı tam bilinmiyor ki .Yok kalp ekosu için özel doktoru lazım önceeden kalp hastası olup bebeğini kaybetmiş kişileri yönlendiriyorum ben hem öğrensen ne olacak önlemi yok ki şu kapıdan çıkılp ölmeyeceğimiz ne malum .
Nerden duyuyon ögreniyon bunları dedi :KK61:gruplrdan dedim herksin ögreniliyor söyleniliyor benim niye söylenmedi diyorum . Sen bırak o grupları ne kadar kötü öyküler var oralarda diyor .
Neyse muayeneye geçti . Servik uzunluğu ne o zamn dedim . Ne yapacaz kısaysa çekip uzatacakmıyız dedi :KK61: şimdi ben herşeye bakıp , soruları cevaplayıp iyi doktor olduğumu kanıtlamam mı lazım . Yaparım kafanı allac pamuğuna cevirip yollarım seni dedi.
Eşime ^^^ALLAH sabır versin^^^ dedi :KK57: ^Annelik bu dedim merak ediyorsun endişeleniyorsun^ dedim .SEN ANNE DEĞİLSİN ANNE ADAYISIN daha doğur ondan sonra gör ben iki tane doğurdum dedi :mad::mad::mad:
bebeğim hareket ediyordu hareketlerini hissediyordum o an ama bebeğime bakamadım bile üzüntüden :KK42::KK42:
Ben giyinirken eşim ayrıntılıdan önce Denizlide kadın doğumcuya gitmiştim omega3, magnezyum ve ecopirin vermişti. Onları gösterdi .SEN iyice ÖZEL hasta olmuşsun dedi .(bu doktorda özel hastanede )yani dedim özel hastane sonucta . Bu ilacları vermem ben doğal al herşeyi dedi . Ecopirinde önceden verilir şimdi niye verdiyse kullan artık basladıysan neyse ddi .Eşimde tansiyonu cıkmasın diye verdi ddi. Tansiyon için kilo versin almasın ddi .

Aaayyyyyy kızlar daha neler neler ya cıktım arabaya bi geldim başladım ağlamaya hala duramıyom ya .Bide birşey olmazsa bir ay sonra gel diyor ya:KK62: NEDen gidiyorum ki hiçbirseyin önlemi yok bebeğin hasta doğacaksa olur diyorsa hiçbirseye bakmıyorsa niye çagırıyor doguma gel desin hatta evde doğuram ben .
Azarlamadık yerim kalmadı ya para verip gidiyorum azarlanmak için vermiyorum ben bebeğimi görmeye bilgi almaya gidiyorum . Bir daha yüzünü görmek bile istemiyorum bu kadardı sabrım. :KK42::KK42::KK42:
Ben olsam dru kesinlikle değiştirir ve konuşma tarzı nedeniyle başhekime şikayet ederdim.Kimsenin bu şekilde konuşmaya hakkı yok. Şamar oğlanı mıyız canım?

Back
X