2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar idrarda lökosit 32 çıkmıştı doktor kültür de yapalım dedi bugün sonuç çıkmış bakteri uredi diyor :KK43: doktor da hemen antibiyotik yazıp e-recetesini yollamış. Kullanmaya çekindim korktum bişey olur mu diye
Var mı idrar yolu enfeksiyonu icin antibiyotik kullanan ne önerirsiniz? :işsiz:
Gecmis olsun canım.sikayetin var mıydı idrar yollarıyla ilgili

Kızlar idrarda lökosit 32 çıkmıştı doktor kültür de yapalım dedi bugün sonuç çıkmış bakteri uredi diyor :KK43: doktor da hemen antibiyotik yazıp e-recetesini yollamış. Kullanmaya çekindim korktum bişey olur mu diye
Kullandım ayrıca benım kullandıgım günde 500mg azosilin antibiyotikti 3 defa kullandım. Enfeksiyonun cok zararı var Allah korusun su kesesinin patlamasına bile sebep olur. Eger doktorun uygun gördüyse kullanmalısın.

Kızlar bende çalışan bir bayandim.beni hamileyken işten çıkardılar
Kredi ödemem var tazminatımı aldım kredinin yarısını kapattımsimdide işsizlik alıyorum kalan krediyi ödüyorum
Ama 32 .haftada doğum iznim için bir sigorta girişi yaptirmam lazım
Doğum ödeneğini almak için
Ben zaten çalışsaydı moda doğumdan sonra dönmeye çektim ise ayrılırdı çünkü bakacak kısım yok
Ne olur dua edin insalh alırım doğum ödeneğini çünkü kalan kredimi ödemem lazım kapanması için

Canım ödeme almak için 32.haftaya yani raporu alana kadar aktıf sgk lı olmamız gerek sende bian önce kendini biyerde sgk lı göstermen gerek.

Teşekkür ederim canım. Bi şikayetim yoktu rutin aylık kontrolde çıktı. Arada hafif kasık ağrılarım oluyor ama ben rahmin büyümesine bagliyordum belki enfeksiyonla alakalıdır.
Ben de deri altı enfeksiyon yüzünden 10 tane antibiyotik kullandım doktor iltihap erken doğuma neden oluyor kullanmamak daha zararlı dedi . B grubu kullanılıyor

Gecmis olsun canim idrar yollari önemli bebek icin hele bundan sonra.kullan ne olursa olsun kar zarar iliskisi gozetiliyor bu tur durumlarda.ben iki kez kullandm birini hastanede yattigim surecte damardan verdiler bide ilerleyen aylarda oral aldim.bana zarari bagirsak florami bozdugu icin kolonoskopiye giden bi sürecim oldu ama enfeksiyondan daha kotu degl cektigim aci.bi an once kullan bence

Gecmis olsun canim idrar yollari önemli bebek icin hele bundan sonra.kullan ne olursa olsun kar zarar iliskisi gozetiliyor bu tur durumlarda.ben iki kez kullandm birini hastanede yattigim surecte damardan verdiler bide ilerleyen aylarda oral aldim.bana zarari bagirsak florami bozdugu icin kolonoskopiye giden bi sürecim oldu ama enfeksiyondan daha kotu degl cektigim aci.bi an once kullan bence
Teşekkür ederim canım. Evet antibiyotikler bagirsak florasını bozuyor malesef sen nasıl farkettin bunu bir de koloskopiye kadar nasıl gitti süreç?

Baş ağrısına bildiğiniz bulduğunuz bi çözüm var mı kızlar dünden beri fenalardayım parol içmek istemiyorum

Teşekkür ederim canım. Evet antibiyotikler bagirsak florasını bozuyor malesef sen nasıl farkettin bunu bir de koloskopiye kadar nasıl gitti süreç?

Fark edilmicek gibi degildi ki wc den cikamiyordum:olamaz:ilk basta usttum fln sandim yani oyle dusunmek istedm cok fena ishal karin agrisi gece agridan uyanip buz gibi kesiliyordum icim usuyordu.ulseratif kolitim var benim daha once iki kez kolonoskopi olmustum ama bayadir nuksetmiyordu.baktim gecmiyor ne yapsam kanli mukusa benzer seyler de gorunce fakulteye gttik prof hoca vardi cok iyi biri sagolsun ayni gun icinde halletti.sonuclarda lokosit fln bulunmayinca yakinda antibiyotik kullandin mi dedi evet dedm probiyotik verdi onu kullandim gecti sukur.ama sonucunu bilsem yine kullanirdim benim de +3 idrarda enfeksiyon vardi.yarin rutinleri vermeye gidicem baktircam idrara tekrar.ben de senin gibi hissetmiyrm enfeksiyonu yanma fln olmuyor bol su icerm ztn hep.arada baktirmak lazm

Fark edilmicek gibi degildi ki wc den cikamiyordum:olamaz:ilk basta usttum fln sandim yani oyle dusunmek istedm cok fena ishal karin agrisi gece agridan uyanip buz gibi kesiliyordum icim usuyordu.ulseratif kolitim var benim daha once iki kez kolonoskopi olmustum ama bayadir nuksetmiyordu.baktim gecmiyor ne yapsam kanli mukusa benzer seyler de gorunce fakulteye gttik prof hoca vardi cok iyi biri sagolsun ayni gun icinde halletti.sonuclarda lokosit fln bulunmayinca yakinda antibiyotik kullandin mi dedi evet dedm probiyotik verdi onu kullandim gecti sukur.ama sonucunu bilsem yine kullanirdim benim de +3 idrarda enfeksiyon vardi.yarin rutinleri vermeye gidicem baktircam idrara tekrar.ben de senin gibi hissetmiyrm enfeksiyonu yanma fln olmuyor bol su icerm ztn hep.arada baktirmak lazm
Cevabın için teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun neyse ki atlatmissin. Normal zamanda olsa ilaç kullanımını hiç düşünmem de işte bebiş olunca insan kiyamiyor ya bilmeden zarar verirsem diye. Gebelikte de çok zor bu hastalık durumları

Back
X