2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım benim eşimin de ne face si ne instagramı var telefonunda bi eatsap var kendi telefonundan çok benim ki elinde benim insta da geziniyor sürekli video izliyor oyun oynar erkekler işte sıkılıyor napsınlar
Çok kızıyorum bu duruma. Biz telefonla bilgisayarla bu kadar haşır neşir olmuyoruz. Gerçi biz kendimizi yemek yapmaya, temizliğe verebiliyoruz . Onların pek seçeneği yok. Geçen gün bir kitap aldı. Hiç okumadı. Ben okumaya başladım. Neredeyse bitecek.

Çok kızıyorum bu duruma. Biz telefonla bilgisayarla bu kadar haşır neşir olmuyoruz. Gerçi biz kendimizi yemek yapmaya, temizliğe verebiliyoruz . Onların pek seçeneği yok. Geçen gün bir kitap aldı. Hiç okumadı. Ben okumaya başladım. Neredeyse bitecek.
Sinema filmi fln aç cnm tv den Mısır patlat beraber sevdiğiniz şeyleri yapın evli sevdiğiniz arkdşları varsa beraber bişeyler yapabilirsiniz biz öyle yapıyoruz çoğu zaman

Geçmiş olsun cnm bendede hemoroid var ne illet biseydir acisi bilirim gebelikten sonrada gecmiyo muş ne yapıcam hiç bıkmıyorum valla
Merhaba cnm bende de var,daha önce dogum yaptın mı sorun oluyor mu, genel cerrah bana sezeryani önerdi kadın dogumcu ile henuz konuşmadım

Arkadaşlar ben eşimin telefon ve bilgisayar bağımlılığı yüzünden çıldıracağım. Elinde onları gördükçe nevrim dönüyor. WCye bile telefonla girip gazete okuyor. Gece gündüz dizi izliyor. Son iki yılda bu durum daha da arttı. 1 yıldır da hat safhada. Onlarla uğraşmayınca ne yapacağım diyor. Arada sohbet ediyoruz, her işe yardım da ediyor ama gel gör ki ilk fırsatta internete koşuyor. Elinden alıp kırasım geliyor artık. Sizde durumlar nasıl?
Benim eşimde aynı. Sinirden çatlıyorum. Araba kullanırken dahi tele bakmdan duramıyo dediğin gibi bağımlı olmuşlar. Tek kavgamız bu yüzden. Hatta ikinci cocuk doğduğunda da bana yardım etmek yerine telle oynarsan seni terkedicem dedim. O da ozaman vakit olmaz zaten diyo ama emin değilim. Zamanla görücez artık...

Arkadaşlar ben eşimin telefon ve bilgisayar bağımlılığı yüzünden çıldıracağım. Elinde onları gördükçe nevrim dönüyor. WCye bile telefonla girip gazete okuyor. Gece gündüz dizi izliyor. Son iki yılda bu durum daha da arttı. 1 yıldır da hat safhada. Onlarla uğraşmayınca ne yapacağım diyor. Arada sohbet ediyoruz, her işe yardım da ediyor ama gel gör ki ilk fırsatta internete koşuyor. Elinden alıp kırasım geliyor artık. Sizde durumlar nasıl?
Durum bizde de aynı, çoğunluk ta var artık bağımlılık gibi birşey. Artık dert etmiyorum ne yapayım , Onun takıldığı kadar bende takılıyorum sonra aynı anda bırakıyoruz

Bende 6 kilo aldım diğer hamileliğimde son aylarda almıştım gerçi şimdi şekerden dolayı dikkat etmeye çalışıyorum
Ben de 6 kg aldım . Karnım 2-3 haftadır epey çıktı. Maalesef benim yapım sanırım bu. İlkinde normal kilo almama rağmen karnım büyüktü. Boy da kısa olunca... Bakalım bunda kaç kg ile final yapacağız. Aslında 5 kg alıp 3.5-4 kg çocuk doğursak ne güzel olur değil mi? :KK48:
Benim eşimde aynı. Sinirden çatlıyorum. Araba kullanırken dahi tele bakmdan duramıyo dediğin gibi bağımlı olmuşlar. Tek kavgamız bu yüzden. Hatta ikinci cocuk doğduğunda da bana yardım etmek yerine telle oynarsan seni terkedicem dedim. O da ozaman vakit olmaz zaten diyo ama emin değilim. Zamanla görücez artık...
Bizim de çoğu kavgamız bu yüzden. Bir de çocuk yetiştirme anlayışındaki farklar. Ona kalsa çocuk şımarık olup çıkacak. Sürekli bir şeyleri dizginlemem gerekiyor.
Durum bizde de aynı, çoğunluk ta var artık bağımlılık gibi birşey. Artık dert etmiyorum ne yapayım , Onun takıldığı kadar bende takılıyorum sonra aynı anda bırakıyoruz
Maalesef öyle. Etrafta da o kadar çok ki. Hatta arkadaşıma bazen takılıyorum evde eşim burada sen diye.

Valla iyi ki varsinuz ya su forum iyi ki var :) tebessum ettirdim bana. Malesef okumus cahil her meslek grubunda var. Onemli olabilen insan olabilmek. Nasil yaklasabilmesi gerektigini bilmek. Bana insan gibi dese tatlim biraz dikkat edelim riskli gibisinden ama yok hakaret boyutunda konustular resmen terbiyesizler. Aynen oyle yaptim bacim ALLAHa havale ettim
sende iyiki varsın ve burda bizimlesin canımcım benim:KK200:

Benimkini duy moralin yerine gelsin o zaman:) ben 15 16 kilo aldim kafami taslara vursam ne fayda:oha:
Kız bizim çok kilomuz yoktu ama.Genelde duyduklarımın hep ya kilosu boyundan 3-5 aşağıda yada kilosuyla boyu aynı,ondan aldık ondan biz bu kiloları :)) verecez ya valla ben hayatımda daha hiç boyumla kilom aynı olmadı şimdi yaklaşıyor, o kilo durmaz bu vücutta alışık değil birkere. Sen de dert etme o yüzden

Canım benimki önceden hep PC de oyun oynardı,şimdi benden ona fırsat kalmıyor çünkü ben girip sizin yorumlarınızı okuyorum yazıyorum,burayı işgal ettim:) Genelde ikimiz de pek sosyal medya kullanmayız(hatta karşıyız diyebilirim,ne facemiz var ne instrm nede wp) genelde ya radyo ya da tv açık bizde,pek yeni nesil bir aile tipi değiliz anlayacağın.

sende iyiki varsın ve burda bizimlesin canımcım benim:KK200:

Kız bizim çok kilomuz yoktu ama.Genelde duyduklarımın hep ya kilosu boyundan 3-5 aşağıda yada kilosuyla boyu aynı,ondan aldık ondan biz bu kiloları :)) verecez ya valla ben hayatımda daha hiç boyumla kilom aynı olmadı şimdi yaklaşıyor, o kilo durmaz bu vücutta alışık değil birkere. Sen de dert etme o yüzden
Aynen kuzum hep sabitti benim kilom yani hep korurdum bi sekilde. Oyuzden suan cok fazla geliyo. Bebisler sagsalim gelsin savuşturuveririz kilolari ALLAHin izni ile :)

Benim eşimde aynı canım telefonunla evlisin galiba diyorum oglumda çok bağımlı oldu onu vazgeçirmeye çalışıyorum kocamdan geçtim artık onun kurtarsam bari

Merhaba cnm bende de var,daha önce dogum yaptın mı sorun oluyor mu, genel cerrah bana sezeryani önerdi kadın dogumcu ile henuz konuşmadım
Cnm benim ilk bebiste olmuştu geçmedi bundada iyice arttı ben sezeryan oldum ama normal doğumda ikinma yla çok fazla artiyomus kanama yapiyomus sen KD sor mutlaka o yonlendirir

hanımlar 27+0 oldum .vajina da bi sürü varış çıktı ağrı yapıyor. Hiç başına gelen varmı? psikolojik olarak gerçekten çok moralim bozuk yardimmmm

Back
X