2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ilk bir kaç ay parfumsuz bebek şampuanı kullanacağım, Sonra dalın aldım TR deyken onu kullanacağım. Deterjan normal Bizim kullandigimizi kullanırım ama ayrı yıkarım , ıslak mendil almadım kullanmayı da düşünmüyorum Onun yerine kağıt havlular var burda bebek için ıslak mendilin kuru hali gibi ondan alacağım oğlumda da hep onu kullandım

Ayri deterjan almiyvakmisin cnm?kuruyla nasil temizlenir ki acitmazmi poposunu cnm

Kizlar geldim kuaforden yaniyoruuummm
Cok acidi ya neden bole oldu buuuu:anne::110::110::110:bayadir gitmiyorum ondanmi yoksa gebelikte daha cok aci hissi oluyormus ondan mi ki???bide oglusum cok hareketlendi korktum yaaaa :110:

Bende de oluyo canım bayagı rahatsız oluyorum.Yürümek istiyorum ama yürüdükcede böyle olunca sinir oluyorum.
Ben de yürümek istiyorum ama gerilince karnım vazgeçiyorum. 15-20 dk yürüyorum. Bundan sonra biraz zorlayacağım ama. Yoksa kilolar başını alıp gidecek. İnsanlar karnın büyümüş diyor. Acaba hamileyken ne bekliyorlar? Bugün birisi kalçaların da dolgunlaşmaya başlamış dedi . E ne bekliyordun, manken gibi olmamı mı dedim şakayla karışık.

Ben de yürümek istiyorum ama gerilince karnım vazgeçiyorum. 15-20 dk yürüyorum. Bundan sonra biraz zorlayacağım ama. Yoksa kilolar başını alıp gidecek. İnsanlar karnın büyümüş diyor. Acaba hamileyken ne bekliyorlar? Bugün birisi kalçaların da dolgunlaşmaya başlamış dedi . E ne bekliyordun, manken gibi olmamı mı dedim şakayla karışık.

Şu milletın dedıklerı zaten insanı çileden çıkarır.Montunum onu kapanmıyo doğal olarak karnımdan geçen bı kadın tanımam etmem yürürken yanıma geldi ört karnına ört öbür tarafda senden hesap sorucak dedi.:sinirli: sorucaksa benden sorucak teyze ddim yürüdüm .

Selam kizlar bnde bugun doktora gttm bebegimi gordm . . 1250 gr olmus ne kadar cabuk buyumeye basladilar . Iki hfta onde gidiyormus normalde 17 haziran dogum boyle giderse 2 hazıran olabilir dedi. 70 kilo olmusm. Tam 13 kilo aldm

@fpamuk Bigaripyolcu Bigaripyolcu fnd_50 fnd_50 ozge_3506 ozge_3506 kedikedi84 kedikedi84
Kızlar bizim haziranın hemen başı ilk haftasi yani gördüğüm kadarıyla.
Doğum mayısta bile olabilir değil mi.o_O
Canim haziran zaten hayal de erken doğum muhabbetinden korktuğum için Mayısı görsem sukredicem.
Ama normal şartlarda da zaten herkese Mayıs sonu diyordum, haziranı bulması çok çok düşük ihtimal 40 haftayı sonuna kadar dolduran çok az

Ay az kaldı ya :anne::anne:
Canim haziran zaten hayal de erken doğum muhabbetinden korktuğum için Mayısı görsem sukredicem.
Ama normal şartlarda da zaten herkese Mayıs sonu diyordum, haziranı bulması çok çok düşük ihtimal 40 haftayı sonuna kadar dolduran çok az

Aynen bende oleyim cnim.o yuzden gdicem kuafore
Yahu hep ben aldim bu zamana kadar kuafore gitmeye cekinirim gibi :( bir de burda kime nasil guvenebilriim bilemiyorum. Ben bugun saatlerce inatlastim belim koptu boynum koptu görebildiğim alabildigim kadarini aldim valla ne edim:KK12:

Senle ayni gun gorunuyor dogum tarihlerimiz:anneadayı::halay:

Yahu hep ben aldim bu zamana kadar kuafore gitmeye cekinirim gibi :KK43: bir de burda kime nasil guvenebilriim bilemiyorum. Ben bugun saatlerce inatlastim belim koptu boynum koptu görebildiğim alabildigim kadarini aldim valla ne edim:KK12:

Kiyamam niye yordun kendini okadar.hicmi yok etrafinda kuafor.nerdeydin sen dis ulkede cnm?

Kizlar ben hastaneden cktm smdi.bebisim buyumus 1200gr olmus suyu az deglms ama beklendigi kadar da degilms daha onumuzde çok hafta var havuc suyu ic dedi.vajinaya icerden sancilar giriyordu bikac gundur hele bugun iyice artti. muayeneye girerken de oldu anladi doktorm ztn agrin mi var diye.calismak yok dedi oturarak calistgm halde.istirahat et dedi.dogum fiyatini knustuk asagida hastaneyle.1700lira sezeryan de normal de.bebegim makat gelisi duruyormus suan istesem de normal olmazms.eger donerse bana birakti nasi istersem iste yaparz dedi.dogum zamaninada sezaryen olursa mayisin sonunda aliriz dedi hayirlisi bakalim

Kizlar ben hastaneden cktm smdi.bebisim buyumus 1200gr olmus suyu az deglms ama beklendigi kadar da degilms daha onumuzde çok hafta var havuc suyu ic dedi.vajinaya icerden sancilar giriyordu bikac gundur hele bugun iyice artti. muayeneye girerken de oldu anladi doktorm ztn agrin mi var diye.calismak yok dedi oturarak calistgm halde.istirahat et dedi.dogum fiyatini knustuk asagida hastaneyle.1700lira sezeryan de normal de.bebegim makat gelisi duruyormus suan istesem de normal olmazms.eger donerse bana birakti nasi istersem iste yaparz dedi.dogum zamaninada sezaryen olursa mayisin sonunda aliriz dedi hayirlisi bakalim
Maşallah, ben de yarın gidicem çok özledim:) bundan sonra 2 haftada 1 gidicez dr a çok mutluyum 1 ay çok uzın geliyordu. Daha dönebilir diye biliyorum.

Maşallah, ben de yarın gidicem çok özledim:) bundan sonra 2 haftada 1 gidicez dr a çok mutluyum 1 ay çok uzın geliyordu. Daha dönebilir diye biliyorum.
Ay doktor bana 1 buçuk ay sonra gel dedi benim daha kontrolüme 2 hafta var.. özledim hemde nasıl kim bilir ne akdar büyümüştür

Back
X