2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Slm herkese, benim gün boyu süren kuru mide bulantılarım var.üstelik çalışıyorum.sabah kalkmak çok zor geliyor.Ne yesem bulantım geçmiyor.Daha yolun başındayım.Nasıl dayanacağım bilmem.
Buarada doktorun benden istediği kan tahlillerini paylaşmak isterim.Ne var ne yok hepsini yaptı valla :)
Açlık şekeri,
Ferritin(demir)
B12
Vitamin D
Hepatit B
Rubella Antikoru-Toxiplazma antikoru-
Hemoglobin
HbA1c

Evet gördüm canım
Yaa, Crl değeriniz kaç canım? Bende dün doktordaydım ama yolk sac aklıma gelmedi hiç.. Crl değeri 3.90 mm.. Ultrason görüntüsü de net değil, çok küçük olduğu için bebek bile zor görülüyo ama yolk saç yok.. Garip geldi bana.. Kese de 22mm olmuş.. Yolk sac görülmemesi normal mı acaba?

6+2 ymis bebegim. Kalbini duyduk cok şükür. Midem cok bulaniyor. Kusamiyorum. Kussam rahatlicam.
Aynı ben.. Hiçbirşeyim yok yazdım buraya, o andan beri bitiyorum.. Bende dün 6+1dim, dün kalp atışı gibi bir ses duydum ama çok uğultuluydu, anlayamadım.. Ultrason çıktısında kalp atışını veren değer ne acaba?

Arkadaşlar Merhaba bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Enson 22 eylülde adet oldum ve 23 ekimde test yaptım bhcg 95 çıktı diğer günlerde şöyle 26 sı 395 çıktı ve 30 ekim 806 çıktı hiç ağrım falan da yok ama içimi fer ahlak bişeyler söylersin inşallah

Canim usg ye göre kaç haftaliksin.benim bebek te 3.90 mm.

Merhaba kızlar bnde 5 hafta 1 günlük hamileyim. Bursada yaşıyorum. Cumartesi günü feryal hnm gittik bebis in kessin gördük pazar günü akintim başladı tel. Aradım hemen doktorum endişe etmememiz gerektiğini soledi fakat akını devam ediyordu ve rengi kırmızıya dönmeye başladı.tekrar aradım salı gününe yani bu güne randevu verdi.fakat ben evham yapıp medicabilde oktay hocaya ulaştım. Çok ilgili davrandı ve düşük riski min olduğunu progestan kullanmam gerektiğini soledi.vajinal yoldan. İlaçlarımı alıp evde dinleniyorum şimdi. Muayene ücreti 130tl. Kontroller ücretsiz. Umarım bebis ime bişey olmaz

Dün usg de bebek 6+1 çıktı..
Sata göre 7+5tim dün..
Hatta ilk kese göründüğünde 6+5 olmama rağmen 4+5tim, o hesaba göre de dün 5+5 im diye beklerken 6+1 çıktım..
Bir garip, ne sata uyuyor ne bir önceki ölçüme

Bitkisel bulantı ilacı istiyosan premesis alabilirsin Drum önermişti içinde 400 mcg folik asit kalsiyum bi de bişey daha vardı unuttum. Bana bı kaç gün iyi geldi ama bulantim katlanarak artıyor maalesef
Ya aynen bu bulantı beni mahvetti.doktor bi ilaç verdi ama cııkk geçmiyor

Benide
BeBenide

Ausencia Benide eklermisiniz yasım 35 ılk gebelıgım 6+6 haftDAYIM kalp atısı duyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…