- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.881
Çok geçmiş olsun canım bende bi Aydır var o geçmeyen baş ağrısı her gun mutlaka olur ve iki saat gecmek bilmez maalesef agrı kesici de ilk aylarda vermiyorlar ama ben hamileligimi bilmeden baya parol aldımMerhaba kızlar bulantı bitti baş ağrısı başladı bu nasıl bir ağrıdırkafamı kaldıramıyorum
canım en iyisi serum benimde geçen hafta oyle oldu baş agrısı bulantı ve arkasında istifra cok affedersin ishalde de vardı artik dayanamadı özel dogum hastanesine gittik serumun icine midenjn bulanmasını engellicek birsey bıraktı o baya iyi geldi bence bi hastaneye gitmelisin canm rabbim sifa versinKızlar bulantilariniz nasıl.ya mahvoldum ıstifra mide eksimesi hepsi var.hicbir şey yiyemiyorum yediğim çıkıyorbulantı hapı da fayda etmiyor ay bana yardım edin nolur
Ya ben buna çok güldüm ... o yüzden alıntılamadan geçemedim canım .
bir Diyarbakır karpuzu da bende var biliyorsun :)
canım senin bulantılar bana çok benziyor . gece kaldırıyor o bulantı resmen . ilk kez bugün iyiydi ....belki de geçiyor ... 11.haftaya giriyorum .
Bende öyleydim ..gözünün üzerinde neden kaşın var diye dolanıyordum .
Bu ara ona bile halim yok :))
Dikkat dağınıklığı değil ama araç demişken , ben bi tuhaf oldum . Kullanırken resmen yavaşladım , biraz aksi bir sürücü idim :) şimdi sakin , yavaş ... aman sanki hızlı bir hareket yaparsam bebeğe bir şey olur gibi ....
Canım 3-4 gün önce bana da oldu ...Zaten benim bulantı çok kusma pek yok .... ama çok affedersiniz ancak böyle ifade ederim , böğürmeye benzeyen bir geğirme geliyor bulantı ile :) o da boğazımı tahriş ediyor bence . kanda o yüzden geldi .
seninde tahriştir , ya zorlamadan ya çok istifra etmekten ....
Amin .
Canım ne büyük endişe ve sıkıntı yaşamışsın yok yere . Daha önce yazmıştım bana da ilk gebeliğimde bir dr bebek yok ki demişti ..... eli ayağım boşalmıştı o an ... yok dediği oğlum şu an 8 yaşında :)
Oyyy Maşallah Subhanallah annesinin fasulyesine .... İnşallah arkadaşım inşallah .... hepimiz evlerimizde iken sen hastane odalarında kaldın .... Rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşallah bu sefer
Canım güzel düşün lütfen .... hiç kötü şeyler düşünüp yok yere kendini strese sokma ...Herşeyin çok sağlılı ve yolunda gidiyor , şükür .
Olabilir , kanama progestan kullanımı bir çoğumuzda oldu ... oğlumda benim kanama alanım o kadar genişti ki dr hiç kalkma demişti ....hiç kalkmadım 1 hafta ...
Olabiliyor ..yeter ki ilaçlarını dikkatli kullan , hareketlerine dikkat et ...
Canım ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım ve kayda aldılar hemen onlar belli dönemlerde takip yapıyorlar. İlk gebeligimde de takip etmişlerdi. Haftaya gitsen de geç olmaz benceKızlar beni az önce sağlık ocağından hemşire aradı. En geç 14.haftaya kadar gelip kayıt açtırmanız lazım dedi. Yaptırdığım kan testlerini de istediler. Sizi arayan oldu mu hiç? Bende haftaya ancak izin alıp gidebilirim herhalde.
Neyse sıkıntı olmasın da varsın bel ağrısı olsun . Ben çalışıyorum da kreşte bütün gün cocuklarla Eğil kalk, hoppa zıpla :) hayırlısıbenim de bel ağrılarım başladıtam ortadan iğne saplanır gibi kalakalıyorum normal maalesef doğuma kadar bel ağrısı çekeceğiz böyle (
Çok geçmiş olsun canım bende bi Aydır var o geçmeyen baş ağrısı her gun mutlaka olur ve iki saat gecmek bilmez maalesef agrı kesici de ilk aylarda vermiyorlar ama ben hamileligimi bilmeden baya parol aldım
Hurife ama insan yine de vebal altina girmek istemiyorkızlar saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz
kızlar saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz
6 cikti canim simdik kadin dogum ve dahiliye danistim canim t3 te sıkıntı yok dedi ben zaten levatiron ilac kullaniyordum canm 25 mg di smdik 50 mg cikardik bir sorun yok cok yukseklik yok dedi cnm
ilk 5 cıktı ikinci tahlilde 3.81 cıktı canım euthyrox kullanıyorum bu ay sonu tekrar gidicem ölçtürmeyeCanim banada takip dedi senin degerin kacti canim benim 6 cikti tsh degerim
Hadi gözün aydın canimAusencia tatlimmmm Bugun kalp atişlarini duydukk yaz bizide tahtaya:))))❤❤
Bilmiyorum vala canim sen nasılsın oldun iyimisin birazParol a bildiğim kadarı ile müsade ediyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?