2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben uyumayi dusunemiyorum bile ve benim oglan da gece surekli uyaniyor daha ilk aylarda boyleyse son aylarda ne yapacaz bilmiyorum

.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..

Saç, birtek kesildikten sonra uzamıyor ki.. Şuan kestirmesek, 7-8ay uzamayacak mı yani?
Eskilerde elektrik olmadığı için, akşamları tırnak kesilmez denmiş ya, biryerlerini keserler diye.. Ama günümüze, akşam

saçı kestirince daha çabuk uzar ya onla ilgili sanırım, neyse benim de kestirmem lazım doğumdan sonra da uzun saç çok zor oluyor bir süre anne saçına devam :)

Caniimmm düşünmeniz çok güzel iyi ki varsınız hepiniz. Buraya girmediğim zaman sizlerle konuşmadığım zaman eksik hissediyorum valla çok sagolun

.
Ben hepimize dua ediyorum valla..Hamileligimi öğrendiğim gün hatime başlamıştım.Her ay 1 hatim yapayım diye niye ettim.aBitti bile ..hepimize dua ettim bitince. Her namazda da ediyorum dua..

Allah razı olsun çok sagolun. Rabbim kabul etsin inşallah. Benimde her gece dualarimdasiniz

Merhaba arkadaşlar yerkes iyidir inşallah :))
Benim bulantılar ilginç bir şekilde öğleden sonra başlıyor yemek yapamıyorum düşüncesi bile rahatsız ediyor. Biri 13 ergen biri bu ay yaşına girecek bebek 2 oğlum la hiç ilgilenemiyorum sürekli yatmak istiyorum yardımcı kimsede yok ne yapacagimi bilmiyorum

Yaa birebir ben 46 47 kiloyum hayatım da hiç daha fazla olduğumu bilmem hamileliğimi 60 kiloyla bitirmek istiyorum ama benim için çok zor, metabolizmam sağolsun sürekli lavabodayım
Ben de ilk hamileligimde 48 kiloyla başladım ve 60 kiloda doğurdum, Sonra hepsi gitti, eski kiloma dönemedim ama maximum 52 de kaldım, ara ara aşağısına da düştüm ama 40 li kiloları göremedim ama memnunum halimden fazla zayıftım bakalım bu hamilelikte ne kadar alıcam 52 nin uatune

Kızlar maalesef ben de aşırı zayifim 42 ile hamile kaldım 5 haftada 45 oldum. Bulantim olsa da istahim yerindeydi taa ki geçen haftaya kadar. Bulantı 24 saat dayanılacak gibi değil. Hiçbir şey yiyemedim rengim sarardi soldu besinsizlikten başım dönmeye başladı. Mecburen bir gece hastanede yattım bir gün boyunca serum verdiler. Hala çok bulantim ama annem bana bakmaya geldi zorla agzima yemek sokuyor. O gidince ne olucak bilmiyorum. 40 in altına inersem bebeği tasiyamayacagimdan korkuyorum. Hangi depomdan faydalanacak yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…