• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Avokadonun sade halini yesem midem daha cok bulanir:KK70: o halini ben de sevmiyorum. tuz limon sarimsakla nefis oluyor bencee:kk77:

bir çok halini denedim canım zamanında ..yağ yakımına faydalı hemde yararlı yağ içeriyor diye de .
benim damak tadına pek uymadı.. biraz ezmesini tost ekmeğine krem peynirle sürünce gideri vardı :))

Canım bende menemenin kokusuna hatta o kokuya benzeyen kokulara tahammülüm yok. Durup durup canım bisey istiyor. Hiç akla gelmicek şeyler. Ben hic birini de alıp yiyemiyorum. Aseripte yiyemeyince bir zararı var mı bir bilginiz var mi

oooyyyy menemen missss gibi kokar yahu ...
bak yapasım geldi şimdi :)

Slm kızlar
Benim bugün muayenem vardı
Bebeğimin kalp atımını duyduk çok sukur:nazar::dua:
İğne az kalmıştı yazdırdım
Testlerin temiz çıktı sıkıntı yok
Başka doktor vardı
Maalesef kendi doktorum yoktu
Diğer hastaneye geçmiş
Başka doktor baktı oda sakın ılımlı bir adamdı
Neyse bakalım baktirdik geldim o kadar gitmişler
Bulantıları var huylanti daha doğrusu
İştah yok patates haşlaması ve yoğurtlu makarna yiyorum sürekli
İnsanın ne yiyeceğimizede şaşırdım
Çocuğum var ona zor hazırlıyorum kahvaltı
Ekmek Allah günah yazmasın en acayip huylandigim sey
Acayip kokuyor ekemek yemiyorum
Sürekli evde poğaça yapıyorum ev yapımı kete yapıp sıcak pişirip yiyorm
Çok çaresizim
Sizler neler yapiyorsunz

Kalp atımını duymuşsun hayırlı olsun öncelikle :KK200:

yediklerin çok tok tutucu ..patates ..makarna ..poğaça .. kete .... fazlaca karbon .... yiyebiliyorsan aralarda yoğurt süt ve meyve tüket derim ben ...ceviz ve badem ile .

Biz iyiyiz .. bakma sana böyle tavsiye verdiğime :)) o saydıklarının hiçbirini yemeden günden güne kilo alıyorum ben :)

Selam millett:)) bayadir yokum nasılsınız bakalim... Bebekler nasil:) iyidirler insallah... Benim kontrolume daha var ama aklim hep onda :)

benimde çok var ya ... 3 hafta sonra gel demişti ... kaldı 10 gün kadar .

onun dışında da iyiyiz ... :KK68:

Meyve mandalina yiyorum
Yarında ayva Alican
Birde ayva deneyeceğim
Muzdarip yiyorum ama mandalina içim isteyerek yediğim tek meyve

mandalinaya bu ara bende sardım fena ... çok keyif alarak yiyiyorum bir de yeşil ekşi elma

Ben rendeleyip sarımsaklayıp yoğurtluyodum. Anca öyle yeniyo:)

bi şekilde yiyeceğim bende .... sağolsun Bigaripyolcu Bigaripyolcu dedikten sonra baktım bende ...çok inanırım yiyeceklerin benzedikleri organa faydasına

avokado-uterus.jpg

Bebeklerimiz icin yememiz lazim. Ama sorun su ki canim saglikli yiyecekleri istemiyor hamur isi abur cubur falan istiyor tutamiyorum kendimi. Bulantilara da iyi geliyor. Cok kiskaniyorum dogum yapip ta 1 ay sonra fit olan insanlari yaa
Of benimde hamur işi şeyler midemi bastırıyor başka bişey yiyemiyorum bende kilolu hamile kaldım diğer hamileliğimde 80 e dayanmıştım

benimde çok var ya ... 3 hafta sonra gel demişti ... kaldı 10 gün kadar .

onun dışında da iyiyiz ... :KK68:

mandalinaya bu ara bende sardım fena ... çok keyif alarak yiyiyorum bir de yeşil ekşi elma

bi şekilde yiyeceğim bende .... sağolsun Bigaripyolcu Bigaripyolcu dedikten sonra baktım bende ...çok inanırım yiyeceklerin benzedikleri organa faydasına

avokado-uterus.jpg

O içindeki cekirdek de bizim sipalar oluyor bu durumda:) deneyimlerimizi bildiklerimizi paylasiyoruz iste canım sifa olsun hepimize

İyi akşamlar kızlar cumartesi tahlil yaptirmistim sonuçlar bugün çıktı çok şükür d vitamini eksikliği varmış birde troid yüksekliği var mis başına gelen varmı hamilelikte troid sorunu
Benimde yüksek ilaç alıyorum değerinin 2 2.5 olması lazım mutlaka dahiliyeye gidin

Bazı şeylerden tiksiniyoruz çünkü mesela bende karnıbahar yapmıştım yiyemedim onu dökemedim bile aklıma gelince çenem kasılıyo şuan bile iyyy içim tuhaf oldu :KK43:

Aynen canım bende kendi evimde kalmıyorum artık sayemde kimse kahvaltı da menemen veya yumurta yiyemiyor. Elimde değil.. :(

Kızlar 20 gün sonraya devlet hastanesinde randevu verdiler. Ultrason günü.
13. Haftaya denk geliyor. Bu ikili test mı acaba

Back
X