• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım sonradan genç odasına dönüşen odalardandı .
Yatak korkuluğu ve baş ucundaki çekmeceler çukarılınca normal yatak olan mobilya.

Gardolabı da beyaz üzerine mavi camdı .. süslemeleri hep monte idi ... hayvan figürleri ... figürleri çıkarttık bebek gardolaplığından çıktı :) şimdi mavi kısımlarıda griye dönüştüreceğiz .

Satın alırken iki halini de görmüştük ..hiç masrafsız oda birden bebek odası olmaktan çıkıyor .

Beşik vs ..hiç almadım zaten .
Bende senin gibi yaptim canim ilk yanima kucuk bir besik aldim yanlati kirilmaz camdandi bebegim kucukken nasil yatiyor diye yatagimdan bakabikiyordum 7 8 aylikken de odasina tasidim dedigin gibi kulplar boyanabilir. Benin yatagimin da cekmecesi cikarilip buyutulebiliyor bir de altindan bir cekmece daha cikiyor orasi da yatak oluyor bakici yatagiymis. Bizimki kardes yatagi olacak insallah :)

S September8083 benim ilk bebeğimdi canım mart ayında kaybettim. Şu an yine hamileyim tüp bebekle 2.denemede oldu. Rabbim devamını nasip eder inşallah. Bize normal yol kapatıldı. Çok zor biliyorum ama dua etmekten başka çaremiz yok bugün kontrol masasına ağlayarak uzandım. Geçen sefer 8+4 tü bugünde 8+4 üz korku geçmek bilmiyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Dualarımdasın :dua::dua:

Ablam ayni bu tip karyolanin oda takimini almisti.suan yegenim alti yasinda karyola buyudugu icin suan tek kisilik yataginda yatiyor ve uzun sure de kullanacaga benziyor.bebekken yatagin yanindaki bölmeyi alt değiştirme yeri olarak kullandik ve onun alti da dolap.oraya bezlerini koyduk.önü cekmece.sonrada o dolapli bolmeyi cikardilar buyuk yatak oldu bi tasla iki kus:) montessori iyi hos ben de cok isterim ama durumu iyi olana hos.sonra tekrar değiştirmek gerekicek bastan odayi
Bende resimdeki gibi bir yatak kullaniyorum. Benimkinin alt cekmecesine yatak konilabiliyormus. Gerci oglum her gece yanimizda yatiyor :emir_bebek:

Mesela ben oglum 13 aylik ben 3 aylik hamileyim iki doktora gittim ikisi de birsey demedi. Saglik ocagindaki hemsirem kizdi sadece devlete gitseydin sana kizarlardi da ozelde birsey demezler dedi sadece
Sağlık ocağındaki bazı hrmsirelerde çok abartiyor, kazayla hamile kaldığını düşünürsek napacaksin aldıracak mısın. Bazen tüm korunma yollarına rağmen hamile kalinabiliyor. Bizim 2015 Mayıs annelerinde de çok vardı bizimkinden hemen sonra hamile kalanlar bı sorun olmadı canım

Geçmiş olsun canım.Rabbim sabir versin sana da bana da.nasıl bi duygudur bilirim.ama inan geçecek.üzüntün bu kadar kalmicak.Rabbim sabır veriyor.
bende bu gruptaydım.6+1de kalbi durmuş bebeğimin.8+6da kürtaj oldun ve bu güzel gruptan ayrıldım.ara sıra girer bakarım buraya.hamişler nasıl olmuşlar diye.
Benim bebeğim yâşasaydı 12 haftalik olcaktı.cinsiyetini öğrenecektim şimdi.
1 kasımda kürtaj oldum.korunma süresindeyim.yeniden hamile kalmak istiyorum.ins seninle bi grupta yeni hamişler olarak karşilaşırız.
Nasıl anlıyorum seni.. Ben de sayıyorum günleri, yaşasaydı şu kadar haftalık olacaktı diye.. İnşallah güzel haberi paylaşırız birbirimizle ve yine aynı gruba denk geliriz ❤️ Bu arada korunma süresi ne kadar verdi doktor, ben bu pazartesi kontrole gidip öğreneceğim canım

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla yeniden gebelik nasıp eder inşallah.
Amin canım çok teşekkür ederim ❤️
Tez zamanda aramiza dön Inşallah.. burda okudukça görüyorum ki bu yol zorlu bi yolmuş
Amin canım İnan sizleri bu Grubu çok sevdim kanım ısınmıştı.. arada gelip bakacağım sizlere ve tabi dualarımda olacaksınız her zaman ❤️
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsınız
Amin canım benim amin.. nasıl moral oldunuz bana Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah ❤️

Kızlar iyi akşamlar, bebek mobilyaları konusulmaya başlanmış bile :) İlk oğlumda ikeadan beşik aldık ,koskoca pahalı mobilyalar almak yerine ve sadece 6 ay kullanıp park yatağa geçtik o yüzden park yatak süper kullanışlı, istediğiniz yere tasinabiliyor.ve tabiki İnsan ilk heves ediyor ama tam takım bebek mobilyaları ile oda dosendi mi bir sene sonra garip duruyor, bebek büyüyor , çoğu öyle parmaklikli besiklerde yatmak bile istemiyor, çevremde de görüp tecrübe edenlerde diyor ki " Keşke böyle bir bebek odası kurmasaydik ".

M

Melih gündüz e gidicem. Bütün arkadaşlarım ona gitmiş ve cok memnun kalmis.. epey arastirdim koç uni. Hastanesiyle bunun arasında kaldim en son normal doğumcu olarak melih hocada karar kildim:) evet ya epey ortak noktamız varmis
M

Hayırlısı olsun canım. İnşallah memnun kalırsın ve normal doğumu yaparsın :halay:

Nasıl anlıyorum seni.. Ben de sayıyorum günleri, yaşasaydı şu kadar haftalık olacaktı diye.. İnşallah güzel haberi paylaşırız birbirimizle ve yine aynı gruba denk geliriz ❤️ Bu arada korunma süresi ne kadar verdi doktor, ben bu pazartesi kontrole gidip öğreneceğim canım

Amin canım çok teşekkür ederim ❤️

Amin canım İnan sizleri bu Grubu çok sevdim kanım ısınmıştı.. arada gelip bakacağım sizlere ve tabi dualarımda olacaksınız her zaman ❤️

Amin canım benim amin.. nasıl moral oldunuz bana Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi inşallah ❤️
Ins canim ins yeniden hamiş oluruz seninle ayni grupta.dr 3 ay korunma verdi.ama ben bu kadar beklemek istemiyorum.ilk adetinin 2. Günü gek dedi.rahim toparlanmis mi bakacak.eğer toparlanmissa dr a ben bu ay hamile kalmak istiyorum dicem
Bana kizacak ama uste çikmayi düsünuyorum.ćünkü 4 senelik evliyim.seneye 5 olacak.yasim geciyor.sonra olmaz diye endise ediyorum.

Bi arada dayanamayip gittim bugun hastaneye 12+1im 2 li tarama yaptirmadim sadece usg olcumlerine bakildi cok sukur iyi cikti. Darisi yaptirmayanlara. Icim rahatladi cok sukur
Gözün aydın canım ,rahatlamissindir tabi :) benim de cumartesi randevum az kaldı. Cinsiyet tahmini yaptı mı

Bu oğlumun doğumundan 2,5 yaşına kadar kullandığı yatagı. Ben çok memnun kaldım.Yatak odasında yatagımızın yanımda duruyor. Doğacak oğlumda bunda büyüycek inşallah. Abisine de bir araba yatak aldık, birde 3 kapılı düz beyaz gardırop. 4-5 aydır odasında yatıyor. Bu yatağıda içimize doğdu heralde bozmamıştık üşendik koyacak yer yok dedik. Eh artık bozmaya gerekte kalmadı. Daha uzun süre bizimle olacak anlaşılan :KK48:

Eklentiler

• E0D21C71-B989-4FDC-A84B-2B083E3543B1.webp
    E0D21C71-B989-4FDC-A84B-2B083E3543B1.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 92
Ins canim ins yeniden hamiş oluruz seninle ayni grupta.dr 3 ay korunma verdi.ama ben bu kadar beklemek istemiyorum.ilk adetinin 2. Günü gek dedi.rahim toparlanmis mi bakacak.eğer toparlanmissa dr a ben bu ay hamile kalmak istiyorum dicem
Bana kizacak ama uste çikmayi düsünuyorum.ćünkü 4 senelik evliyim.seneye 5 olacak.yasim geciyor.sonra olmaz diye endise ediyorum.
Haber verelim o halde birbirimize.. bu arada ben de senin gibi 2 ay bekleyip tekrar denemeyi düşünüyorum.
kaç yaşındasın canım? Ben de zaman kaybetmeyi göze alamıyorum :(

Gözün aydın canım ,rahatlamissindir tabi :) benim de cumartesi randevum az kaldı. Cinsiyet tahmini yaptı mı
Arkasi bize donuktu ve haraketliyid biraz ulyasonun sonuna kadar birsey soylemedi sormama ragmen. Bitince yine sordum soylemek erken onumuzdeki ay degisebilir dedi. Israr edince kiz gibi dedi. Insallah kizim olur hayirlisiyla. Eltimin ogluna da 3. Ayda kiz demisler 4. Ayda erkek demisler hayirlisi olsun insallah

Bu oğlumun doğumundan 2,5 yaşına kadar kullandığı yatagı. Ben çok memnun kaldım.Yatak odasında yatagımızın yanımda duruyor. Doğacak oğlumda bunda büyüycek inşallah. Abisine de bir araba yatak aldık, birde 3 kapılı düz beyaz gardırop. 4-5 aydır odasında yatıyor. Bu yatağıda içimize doğdu heralde bozmamıştık üşendik koyacak yer yok dedik. Eh artık bozmaya gerekte kalmadı. Daha uzun süre bizimle olacak anlaşılan :KK48:

Guzelmis canim besik.bende sadece boyle bi besik mi yada park yatakmi alsam diyordum yada bebek odasimi?kafam karisik ya

Kızlar iyi akşamlar, bebek mobilyaları konusulmaya başlanmış bile :) İlk oğlumda ikeadan beşik aldık ,koskoca pahalı mobilyalar almak yerine ve sadece 6 ay kullanıp park yatağa geçtik o yüzden park yatak süper kullanışlı, istediğiniz yere tasinabiliyor.ve tabiki İnsan ilk heves ediyor ama tam takım bebek mobilyaları ile oda dosendi mi bir sene sonra garip duruyor, bebek büyüyor , çoğu öyle parmaklikli besiklerde yatmak bile istemiyor, çevremde de görüp tecrübe edenlerde diyor ki " Keşke böyle bir bebek odası kurmasaydik ".

Yani sadece park yatak alin mi diyorsun canim??buyuyen besik ve dolap almiyalim mi?

Back
X