- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #10.001
Allahım çok korkuyorumBende 3 ayı bitirdim yine de iyi hissetmiyorum. Bunalim bunalim bunalimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım çok korkuyorumBende 3 ayı bitirdim yine de iyi hissetmiyorum. Bunalim bunalim bunalimmmm
insan ırkını yalnizca kendi cinsiyetinden sanıyor şimdilik :) hayırlısı bakalım kardeşle birlikte ne değişiklikler yaşayacağız merak içindeyim :)Kendi aynı şeyleri yaptığı için. Onu da öyle hayal ediyordur canım.
Bende bunalımdayım eşim zorla alışverişe çıkarmaya çalışıyor, alışveriş yapınca düzeleceğimi sanıyorAllahım çok korkuyorum![]()
insan ırkını yalnizca kendi cinsiyetinden sanıyor şimdilik :) hayırlısı bakalım kardeşle birlikte ne değişiklikler yaşayacağız merak içindeyim :)
İlkinde bende çok fazla evhamlıyfım, her an bişey olacak korkusuyla 9ayım stres içinde geçmişti daha 4.ayda kasılmalarım başlamıştı, rahat ol canım Allahın izniyle birşey olmaz, ilkine göre daha rahatım şimdi, korkularımız var hepte var olacak ama her zaman pozitif düşünmekte fayda var bebecikler hissediyorlar herşeyi :)Inşallah herşey güzel olur.
Bizim de ilk olunca Nasıl bir duygu onun merakı içindeyim. Daha şimdiden için icimi yiyor ona bişey olacak diyeee
İlkinde bende çok fazla evhamlıyfım, her an bişey olacak korkusuyla 9ayım stres içinde geçmişti daha 4.ayda kasılmalarım başlamıştı, rahat ol canım Allahın izniyle birşey olmaz, ilkine göre daha rahatım şimdi, korkularımız var hepte var olacak ama her zaman pozitif düşünmekte fayda var bebecikler hissediyorlar herşeyi :)
Benimde oğlumda kasığımda hep bi şişlik olurdu bunda niye yok diye düşünüyorum hep, takacak bişey buluyoruz illaValla boş yere kuruntu yapıyorum. Son kontrolden bu yana neden göbeğim büyümedi ki acaba büyümüyor mu diyorum sonra da kendime gülüyorum ama sürekli düşünüyorum..![]()
Hahaha iyi bari temizligi yapmisBunalım hali hepimizde var galiba, ben adamı annesine yolladım. Gözüme batıyosun bi kendi halime bırak dedim. Gitmeden de evin islerini yaptı gitti garibim![]()
Yapmazsa akşam eve almam biliyorHahaha iyi bari temizligi yapmis![]()
Benimde oğlumda kasığımda hep bi şişlik olurdu bunda niye yok diye düşünüyorum hep, takacak bişey buluyoruz illa![]()
Bunalım hali hepimizde var galiba, ben adamı annesine yolladım. Gözüme batıyosun bi kendi halime bırak dedim. Gitmeden de evin islerini yaptı gitti garibim![]()
Bende bunalımdayım eşim zorla alışverişe çıkarmaya çalışıyor, alışveriş yapınca düzeleceğimi sanıyorhavalarında etkisi var biraz
bugün arkadaşımın daveti vardı oraya da gitmeyeceğim kalabalıkta daha da kötü oluyorum en huzurlu yer evim ve koltuğum şu an![]()
Ben tam aksi kalabalıkta fışarı da biraz unutuyorum tabi çıkana kadar binbir çaba..
Bu arada aranızda ultrason rekorunu elinde bulunduran benim3 doktorla başladım. Tüp bebek doktorum ilk bebekteki kürtajımı yapan birde genetik testleri yaptırdığım doktor. 9 haftalık olduk ama simdiye kadar 8 kez ultrasona girmişim. Şimdi duruldum 9 aralık'a kadar sakin kalacağım yani inşallah
![]()
Canım maşallah sen ne zaman 12 oldun ya? Sanki, ben senden önce kalp atışını duymuştum.. Daha ben 9. Haftadayım..Merhaba kizlar.Bnim gibi 12 haftasina girenler Ikili taramalarinz yapildi mi?Bn haftaya saliya randevu aldm.Henuz yapmadk ikili taramayi bilgi verirmisnz?:))