• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
son sayfalarda bi haftalar karışmış :))

Blackbluee1 Blackbluee1 canım bizim tahmini doğum aynı ... 13+1 değiliz bugün tam 13 üz :)) bu gece yarısından sonra 13+1 olacağız :KK49::KK49::KK49: alttaki gebelik takvimimiz de bu geceden itibaren 14.hafta içindesiniz yazacak :halay:
sorma ben karıştırdım haftaları

son sayfalarda bi haftalar karışmış :))

Blackbluee1 Blackbluee1 canım bizim tahmini doğum aynı ... 13+1 değiliz bugün tam 13 üz :)) bu gece yarısından sonra 13+1 olacağız :KK49::KK49::KK49: alttaki gebelik takvimimiz de bu geceden itibaren 14.hafta içindesiniz yazacak :halay:

Programda 13+1 yazıyor da o yüzden ama doğru saat 12 yi geçince olabilir mantıklı :KK70:
Ama benim sat senden bir gün önce olduğum için 13+1 çıkması normal programda ama kk tahmini doğum tarihine göre yazıyor sanırım takvimde

nisamelek nisamelek canım hayırlı , huzurlu yaşları olsun oğlunun :KK200: Rabbim o güzel heyecanları bir kez daha yaşatsın Haziran gibi bize :KK68:

Amazing_Queen Amazing_Queen canım senin de kontrol biraz tembel :emir_bebek::KK48: ama güzel sonuçlarla geçmiş :KK68:
Amin teşekkür ederim :)
Artık hiç eksilmeden zamanı gelince bir bir anlatırız inşallah doğum hikayelerimizi Haziran anneleri olarak :KK200:

Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti:KK70:
nisamelek nisamelek canım hayırlı , huzurlu yaşları olsun oğlunun :KK200: Rabbim o güzel heyecanları bir kez daha yaşatsın Haziran gibi bize :KK68:

Amazing_Queen Amazing_Queen canım senin de kontrol biraz tembel :emir_bebek::KK48: ama güzel sonuçlarla geçmiş :KK68:

Aynen öyle oldu, şimdi içeride uslu uslu yatıyor umarım doğduğunda da uslu bir bebek olur :D

Myhsa Myhsa canım seni merak ettim , lekelenmen oldu mu bir daha ?
Canım sabah biraz daha geldi,doktora yazdım gel bakalım dedi. Ben de okuldaydim çıktım. Doktor kontrolünde iyi çıktı Allah'tan :) yine de önlem amaçlı pruluton iğne vuruldum. Plasenta aşağı gelmiş biraz dedi... Öyle işte korkuttu minik:olamaz:

Canım sabah biraz daha geldi,doktora yazdım gel bakalım dedi. Ben de okuldaydim çıktım. Doktor kontrolünde iyi çıktı Allah'tan :) yine de önlem amaçlı pruluton iğne vuruldum. Plasenta aşağı gelmiş biraz dedi... Öyle işte korkuttu minik:olamaz:

Aman canım oluyor , olacak arada böyle şeyler ... şükür iyiymiş :KK200:

İçeriğinde alüminyum alkol ve paraben olmamalı diye okumuştum. Yves Rocher de vardı sanırım. Öyle hatırlıyorum.

Nivea pump diye alimümyumsuz sıvı deodırant var şişesi beyaz ben onu kullanıyorum normalde karartma da yapmıyor Migros bim de falan var 8 tl

Başımın belası o jel ile progestan iğne :olamaz: canım sen kaçıncı haftana kadar devam ediceksin crinone jele benim iğnede jelde günde bir tane 11.haftaya kadar devam
Ben estrafemi 10+0da bıraktım şimdi 10+4um 12+0da crinonu bırakacağım günde bir kullanıyorum ben de

6.5 bacaklar dedi başla birlikte 8 dedi
Maşallah canım :nazar: haftasına göre çok çok iyi.. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..
Ölçümlerde, Crl'ye uygun hafta belirleniyor ya.. O haftaya göre kaçsın? O, 12 den önde gösteriyordur..

Kizlar slm hepinize hayirli aksamlar
Benim uykudan uyaninca ayak bileklerimde we topuklarimda agri oluyor gun icerisindede dewam ediyor aranizda ayni sey olan warmi ki?

Back
X