- Emoji Skoru
- 141.631
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #10.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma ben karıştırdım haftalarıson sayfalarda bi haftalar karışmış :))
Blackbluee1 canım bizim tahmini doğum aynı ... 13+1 değiliz bugün tam 13 üz :)) bu gece yarısından sonra 13+1 olacağız
alttaki gebelik takvimimiz de bu geceden itibaren 14.hafta içindesiniz yazacak
![]()
8 cm olmuş canımkac cm olmus bebeğin? benimki 11+4 su an yakınız 12+5 te bende gidiyorum ıkılı test için en azından fıkır olur aynı donemlere denk gelırse
11+3 sün sanırım sen canım 12. hafta içindesin .sorma ben karıştırdım haftaları
11+5 kuzum evet 12.hafta içindeyim11+3 sün sanırım sen canım 12. hafta içindesin .
8 cm olmuş canım
6.5 bacaklar dedi başla birlikte 8 dedi8 cm CRL değil GS ölçümüdür , yani kese canım
son sayfalarda bi haftalar karışmış :))
Blackbluee1 canım bizim tahmini doğum aynı ... 13+1 değiliz bugün tam 13 üz :)) bu gece yarısından sonra 13+1 olacağız
alttaki gebelik takvimimiz de bu geceden itibaren 14.hafta içindesiniz yazacak
![]()
Amin teşekkür ederim :)nisamelek canım hayırlı , huzurlu yaşları olsun oğlunun
Rabbim o güzel heyecanları bir kez daha yaşatsın Haziran gibi bize
Amazing_Queen canım senin de kontrol biraz tembel
ama güzel sonuçlarla geçmiş
![]()
Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti![]()
nisamelek canım hayırlı , huzurlu yaşları olsun oğlunun
Rabbim o güzel heyecanları bir kez daha yaşatsın Haziran gibi bize
Amazing_Queen canım senin de kontrol biraz tembel
ama güzel sonuçlarla geçmiş
![]()
Canım sabah biraz daha geldi,doktora yazdım gel bakalım dedi. Ben de okuldaydim çıktım. Doktor kontrolünde iyi çıktı Allah'tan :) yine de önlem amaçlı pruluton iğne vuruldum. Plasenta aşağı gelmiş biraz dedi... Öyle işte korkuttu minikMyhsa canım seni merak ettim , lekelenmen oldu mu bir daha ?

Maşallah Subhanallah canım .. ne güzel haberler![]()
Canım sabah biraz daha geldi,doktora yazdım gel bakalım dedi. Ben de okuldaydim çıktım. Doktor kontrolünde iyi çıktı Allah'tan :) yine de önlem amaçlı pruluton iğne vuruldum. Plasenta aşağı gelmiş biraz dedi... Öyle işte korkuttu minik![]()
İçeriğinde alüminyum alkol ve paraben olmamalı diye okumuştum. Yves Rocher de vardı sanırım. Öyle hatırlıyorum.
Canım o akıntı jelden kaynaklı bende de oluyorAdam çok ketum kanamam olduğunda bile 2 gün sonra cevap vermişti. Bu kontroldeki tutumuna göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.
Başımın belası o jel ile progestan iğneCanım o akıntı jelden kaynaklı bende de oluyor
canım sen kaçıncı haftana kadar devam ediceksin crinone jele benim iğnede jelde günde bir tane 11.haftaya kadar devamBen estrafemi 10+0da bıraktım şimdi 10+4um 12+0da crinonu bırakacağım günde bir kullanıyorum ben deBaşımın belası o jel ile progestan iğnecanım sen kaçıncı haftana kadar devam ediceksin crinone jele benim iğnede jelde günde bir tane 11.haftaya kadar devam
Maşallah canım6.5 bacaklar dedi başla birlikte 8 dedi