• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Devlet hastanesinde yaptır zaten ozel cok cok pahalı. Senden kan alıyorlar bu kadar.. kadın doğuma gittim 3 kere düşük yaptim dr um genetik testi yaptırmalı söyledi dedim. (3 ten az dusuklere genetik yapmiyolar o yuzden 3 de)Tamam dediler hemen genetik kısmına yolladilar. Istanbuldaysan kanuni sultan süleymana genetik kısmı var
Gebze deyim ben burdaki devlet hastanesi yapmaz biraz kalitesiz ama marmara arastrma hast yapar ona giderim

Aynen öyle bende kendim arastirarak bu forumları okuyarak ogrendim.. drlar ilkinde olur normaldir diyor iyi de bu deneme tahtasi mi sonra ki bebek iyi olucak ya da dusucek .. ben o riski daha alamazdim
Haklısın canım.. Her seferinde aynı heyecan olacak, zaman zaten geçmiyor.. Birde Allah korusun olumsuz sonuçlanacak.. Rabbim bilir ama insan kaç kez yaşayabilir bunu? Çokk ağır..

Tamm bak bi canımım
20171127_212625-1.webp
20171127_212625-1.webp 20171127_212833-1.webp Canım üstelik ultrason görüntüsü yeni 12 gun oncekinin sondakide ilkti

Seninde mi ilk kaybın bebek
Evet mart ayında kaybettim. Aklımda kalmaması için bebeğinde bizimde testlerimizi yaptırdım. Sonunda normal yoldan tekrar dene diyen doktorda oldu. Açıklamalarla tüp bebeğe yönelin diyende risk almak istemedik tüp bebek denedik. 2.de nasip oldu şükür bundan sonrasıda yine nasip:dua:

Devlette birden fazla kayıp istiyorlar. Ben özelde yaptırdım. Kromozom analizimizde birşey çıkmadı. Kan pıhtılaşması içinde şimdi iğne ve coraspin kullanıyorum. Bu demek değilki garantideyiz ama en azından tedbirini aldık sonrası yine nasip
Ben gittim 3 düşük yaptim dedim ki sadece 1 tane yapmıştım tamam deyip hemen teste aldılar beni

1.11.2017 de tam 8haftalık diyor canım..
Crl bebeğin baş-popo ölçümü..
GA, Crl'ye göre bebeğin haftası..
Aslında birde EDD oluyor, orada da yine haftaya göre ne zaman doğum yapacağın yazıyor..
Tahmini doğum 13.06.2018 yapar bu durumda..
Cidden mi doktormusun kız sen ay ben seni yerim saol ya bilgilendirdigin için Blackbluee1 Blackbluee1 sanada çok teşekkür ederim burda tatlım birde canım şuan tam olarak kaç haftalığız :KK48:

Son düzenleme:
Kizlar bakin bugun gittik 11+6 daha doktor renkliyle bakti %90erkek dedi bize
Maşallah canım allah sağlıklica gönlüne göre de versin.
Bişey sorucam. Renkli ultrason resmi vermedi mi.
Bir de renkli ultrason doktorunun odasında mı bizim hastanede yokta :(

Back
X