• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
IMG-20171128-WA0002.webp

Ay çok şükür canım allah senide bebeginide korusun eşinle ğörüşemiyorsun görevinden dolayı galiba rabbim bugünün hatrına tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun vede bizim bebişler de çok çok sağlıklı olsun inşallah mevlid kandilin kutlu olsun tatlım ii olmana çok sevindim

Ay çok şükür canım allah senide bebeginide korusun eşinle ğörüşemiyorsun görevinden dolayı galiba rabbim bugünün hatrına tüm askerlerimizi ve polislerimizi korusun vede bizim bebişler de çok çok sağlıklı olsun inşallah mevlid kandilin kutlu olsun tatlım ii olmana çok sevindim

Sağ ol canımım bebimmmm ne güzel dua ettin amin inşallah hepimizin kini korusun.. çok sagol

Ben hastaneye gitmeden kendi kadin dogum doktprumu aradim o da birsey olmaz bir serum yaparlar zaten icine koyacaklari ilac icin beni ararlar dedi ben de orayaa gittigimde doktorumu arayalim dedim ama aramadi inat etti :) benim de icime kurt düşmüştü oyuzden
canim
Anladim canım gecmis olsun

Ben biri prof. 3 doktora gittim canım 3 üde iğne ve coraspin konusunde hemfikirdi. Bende de tek gen homozigot, bebekte kromozom sıkıntısı olabiliyor. Döllenme sırasında olan bir problem yüzünden. İlla anne babadan aktarılan sorun olmayabiliyormuş. Ama herşeyde hesaba katılıyor bizde esimin morfoloji problemi vardı onada bağladılar

Eşimin de morfoloji sorunu vardı ameliyat olduktan sonra bununla ilgili bi şey söylemediler. Ama biz belki bu sorunu elemişizdir diye düşünüyoruz tüp bebek olduğu için en azından şekil olarak düzgünü seçilmiştir. Tabiki dna'sını yine de bilemeyiz. Corasprini size ne zaman bıraktıracaklar acaba o ciddi kanı sulandırıyor, ben iğneye tamam diyen bi doktor bulamadım bulacağım ama inanıyorum :)

Bendede heterozigot var ama yinede iğne kullaniyorum.. Allaha emanet cocuklarimiz
bence de kullanılmalı sonuçta bi hem fikir yok bu konuda ve düşük kolay bi şey değil, hele ki gerçekten sebep bu ise Allah korusun insan keşke demek istemez. Doktorum bırak dese de ben de vuruyorum nasılsa raporum var her türlü yazdırıp alabilirim diye

Eşimin de morfoloji sorunu vardı ameliyat olduktan sonra bununla ilgili bi şey söylemediler. Ama biz belki bu sorunu elemişizdir diye düşünüyoruz tüp bebek olduğu için en azından şekil olarak düzgünü seçilmiştir. Tabiki dna'sını yine de bilemeyiz. Corasprini size ne zaman bıraktıracaklar acaba o ciddi kanı sulandırıyor, ben iğneye tamam diyen bi doktor bulamadım bulacağım ama inanıyorum :)
Doğuma yakın bırakılıyor diye okudum burda bana henüz erken diye bir süre söylemediler. Sabahları iğneyi yapıyorum akşam coraspin alıyorum. Bizimde tüpbebek pgt yapılmadı. İnşallah sıkıntısı yoktur.

O gobek bende de var 50 kiloyken bile vardi ilk hamilelikten sonra katmerlendi :KK22:hamilelikts 27 kg alinca :skandal:18 i gitti ama kalan kaldi insallah bu sefer çok almam al al veririsin diyenlerde selam olsun hicte kolay verilmiyor. Ya da bazilari veriyor bilemedim.
Ya normalde kilom normaldi hamilelikten once yani cok kilolu insan degildim ama yine de gobek vardi ne yapsam etsem gitmiyodu en son bisiklet almistim eve suruyordum erimeye basladi hamile kaldim:) suremiyorum tabi simdi de geri aldim :) insaALLAH sagsalim dogsun da sonra bakariz hal caresune:)

IMG-20171128-WA0004.webp
Kızlar perşembe günü gebelere kurs varmış tek seferlik devlet hastanesinde.. gitmeyi düşünüyorum sizce de faydalı bişey değil mi çok iyi düşünmüşler

Eki Görüntüle 2072910 Kızlar perşembe günü gebelere kurs varmış tek seferlik devlet hastanesinde.. gitmeyi düşünüyorum sizce de faydalı bişey değil mi çok iyi düşünmüşler

Bence de güzelmiş ben de seminerler felan bakıyorum da hep h.içi. h.sonu bulamadım ücretsiz eğitim felan.

Dolu dolu mu kusuyosun canm.Bnde Afedersin sadece tükürük ve bazende sarimsi O da zatn sabahlari oluyo

Benim hiç kusmam olması kuzum . Keşke olsa bende rahatlarım. Kendim yapmak da istemiyorum alışkanlık olur diye.. şimdi daha yeni geçti . Bulantim geçiyor mide yanmam başlıyor akşama da yine bulanıyor öyle kısır bi döngü. Bugün 11. Hafta bitiyor. Normalde çoğu kişinin bulantısı bitiyor bu zamanlarda . Kız çok bulantı yaparmış bend3 ona bağlıyorum :KK49:
Kız hissediyorum da :KK200::KK200:

Kizlar acil yardim :KK43: 2 gundur siddetli bas agrisi cekiyordum kafami duvarlara vurasim geliyodu sanirim migren agrisi. Dün iki defa istifra ettim bas agrisiyla beraber. Hic kendimde degildim.acidan agladim artik. O kadar ilac kullanmaya karsi ben acile gittim hamile oldugumu soyledim hamilelere takilan agrikesicili serum taktilar. 50 defa sordum bebegime bisey olur mu diye yok dedi doktor en son dayanamadi he zaten olsun diye takiyorum dedi :/ ya ama hala icim rahat degil. Suan ben iyiyim ama bebegime bisey olmamistir dimi ya
Dün benimde gün boyu baş ağrım vardı sonra kusma oldu ilk defa kustum . Hormon yükselmesine bağlı baş ağrıları olabilir mis

Dün benimde gün boyu baş ağrım vardı sonra kusma oldu ilk defa kustum . Hormon yükselmesine bağlı baş ağrıları olabilir mis
Evet benim bugun hala var 3 4 gundur siddetli bas agrisi cekiyorum dun gun boyu istifra ettim cok fenaydim doktor da hormon ve kan basincinin artmasindan dedi

Benim hiç kusmam olması kuzum . Keşke olsa bende rahatlarım. Kendim yapmak da istemiyorum alışkanlık olur diye.. şimdi daha yeni geçti . Bulantim geçiyor mide yanmam başlıyor akşama da yine bulanıyor öyle kısır bi döngü. Bugün 11. Hafta bitiyor. Normalde çoğu kişinin bulantısı bitiyor bu zamanlarda . Kız çok bulantı yaparmış bend3 ona bağlıyorum :KK49:
Kız hissediyorum da :KK200::KK200:

benım kızım da içim dışıma çıkıyordu. bunda da tam tersi iyiyim koku hassasiyeti öğürme var. bakalım haftaya cinsiyet öğreneirim herhalde hayırlısı

Back
X