• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim okumustum onlari bnde.Bnimkide 5mg ama ikiye bolüp kullaniyorum Yani gunde yarim aliyorm Doktr bana tahlil yapamdan vermisti kan degerlerim güzeldi.Sagol bilgilendirdigin icin cnm.Zatn bu gidisimde sorucam devam ediyimmi diye
Tamam canim rica ederim sende sagolasin. Burda baya konusulmustu o yuzden dikkatimi cekti. Genelde doktorlar 3 aydan sonra folik asidi kesip vitamin veriyor onun icinde de folik asit oluyor gerçi her doktorun uygulama şekli farkli. Sen zaten soracakmissin bende tahlil yapmadim bu arada folik asit icin

Ne zormuş insanın annesini kaybetmesi..

Hala kendime gelemedim. Arkadaşım çok kötü bir durumdaydı. Milletimizin ağzı da torba değil, kız ı halde iken bile saçma sapan konuşmalar geçiyor.. daha bugün annesini kendi yıkadı, toprağa verdi. Daha 21 yaşında 17 yaşında ki kardeşine annelik yapacaksin sen onu düşün nasıl yapacaksın gibi konuşmalar döndükçe sinirlerim tavan yaptı..kizi biraz yatırdım dinlensin diye. Niçin yatmış taziyelerde edilen dualar kabul olmazmış o yatarsa.. en sonunda ben gidiyorum dedim yakın akrabaları vardı, kalabalıklardi. Birkaçgün sonra tekrar gideceğim..

Zor çok zor Rabbim kimseyi bu acı ile imtihan etmesin.. olenlerede Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim sabır versin inşallah.. :KK43:
Allah rahmet eylesin canım. Allah sabir versin.

Tamam canim rica ederim sende sagolasin. Burda baya konusulmustu o yuzden dikkatimi cekti. Genelde doktorlar 3 aydan sonra folik asidi kesip vitamin veriyor onun icinde de folik asit oluyor gerçi her doktorun uygulama şekli farkli. Sen zaten soracakmissin bende tahlil yapmadim bu arada folik asit icin

:) sn ikili tarama yaptin mi canm kullaniyomusn hala folik asit

gençler birşey soracağım salı günü memelekete gidiyorm 1 aylığına ama 10+3 te uçağa binmem de bir sıkıntıolmaz herhalde doktorum birşey olmaz demişti.Yine de içim pırpır

gençler birşey soracağım salı günü memelekete gidiyorm 1 aylığına ama 10+3 te uçağa binmem de bir sıkıntıolmaz herhalde doktorum birşey olmaz demişti.Yine de içim pırpır

Burada bir tane hostes vardı o hala çalışıyordu uçakta, zararlı değil zannediyorum.

Sırtüstü zararlımı ya, ben yüzüstü zararlı diye sırtüstü yatmaya çalışıyorum hep.

Zararlı değil ama birkaç aya kadar istesek de yatamayacağız.. nefesi kesliyormuş sırt üstü yatmakta.. en iyisi sol tarafa yatmak . Bizim ve bebeğimizin sağlıklı uyuması için.

Bende sola yatıyorum ama sonra tabi dönüyorum felan yüzüstü yatıyorum... o da bir kaç ay sonra hayal olacak zaten..

Zararlı değil ama birkaç aya kadar istesek de yatamayacağız.. nefesi kesliyormuş sırt üstü yatmakta.. en iyisi sol tarafa yatmak . Bizim ve bebeğimizin sağlıklı uyuması için.

Bende sola yatıyorum ama sonra tabi dönüyorum felan yüzüstü yatıyorum... o da bir kaç ay sonra hayal olacak zaten..

ah bilmiyordum bunu hiç, ben aslında hep sağa yatarım ama sağa yatınca bazen bıçak saplamışlar gibi oluyordum ve sola dönmeye çalışıyordum canım acıya acıya demekki fizyolojik olarak sola yatmak gerekliymiş.

Belli bir aydan sonra Sola yatmaya daha dikkat etmek gerekiyormus. Bir yerde okumustum ama tam hatirlamiyorum. Organlarla ve kalple ilgili birsey. Ama daha bizim bebisler kucuk etkileyecegini sanmiyorum

Back
X