2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de tansiyonum var gebelik öncesi farklı bir ilaç kullanıyordum transfer ile birlikte alfamete geçtim. Aynı zamanda kalp hastasıyım kalp doktorum bile kalbimden ziyade tansiyondan korkuyor bebeğe bi sıkıntı olacak diye. O yüzden perinatologa gidiyorum hoş kendisi biz çok düşük tansiyonlari da istemiyoruz diyor 13 civarı geziyor benim de. Neyin tansiyonunuzu çıkardığını zamanla öğreneceksiniz mesela hamur işi, zeytin tuzlu yemekler ve tabiki stres. Ne zaman bi şeyi kafama taksam çıkıyor tansiyon. Geçmiş olsun dikkat edin biraz takip edin
Bende perinatoji gidicem ama çapa hastanesi Şubat ayına verdi 22 hafta olunca oluyor niye bukadar geç diyince haftaniza göre doktor ayarlıyor dedi bilmiyorum alfameti kaç tane alıyorsunuz günde sizede geçmiş olsun

Cevabin icin tesekkur ederim canim.Kaynamış patates, su, muz herseyi denedim gecmiyor. Sanırım mikrobik bişey yoksa bu kadar uzun sürmezdi.Direncim de çok düştü.Bu haftada gidicem bişey vermezse dr değiştiricem.
Evet, patateste iyi gelir.. Suyu bilemedim.. İshal iken fazla içemem ben.. Suyu da limonlu mu içsen acaba? Bu kadar uzun sürmesine şaşırdım.. Doktor kesin bir öneride bulunacaktır.. İshal de zor cidden.. Geçer inşallah kısa zamanda canım..

Özel hastanede önce kadın doğumcu bakti 2.90cikartti sonra o hastanede olan radyoloji baktı oda 2.60olctu ben ayrıntılı ya gitmeyi düşünüyorum canım
bende radyoloji uzmanına gidecegim dr down sendromu, kalp hastalıkları veya lenflerle ilgili sıkıntı olabilir . hicbir şey olmayabilirde dedi korktum açıkçası

arkadaşlar bende haftaya drumun yönlendirmesiyle Rıza madazlı ya gidicem hem ense kalınlığı ,ikiz ,hemde geçen Doğumda kanama oldu için riskliye giriyorum,inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız doğururuz ben Protestan iğne oluyorum hergün acaba kaçıncı haftaya kadar Protestan desteği aldınız

kızlar beli agrıyan var mı ilk zamanlar agrıyordu. şimdi yine başladı. birde göbeginiz ve belinizin yanı kaşınıyormu sizin?
benim belim ağrıyor . özellikle sırt üstü yattığım zamanlar. ama benim kuyruk sokumum kırıkmıştı. yanlış kaynadı. ondan kaynaklı da olabilir

benim belim ağrıyor . özellikle sırt üstü yattığım zamanlar. ama benim kuyruk sokumum kırıkmıştı. yanlış kaynadı. ondan kaynaklı da olabilir
ben dik otururken yatarken bile agrıyor bazen. belkide ondandır ama hamilelikten kaynaklıda olabilir tabikide

2li test sonucumu ekledim. 50 nin üzerinde olunca kız dediler ama bnm erkek. Bende tutmadı.

Eklentiler

• 0CF9370A-D2FD-47AE-BE14-9266E95D14B3.webp
    0CF9370A-D2FD-47AE-BE14-9266E95D14B3.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 79
mi-nick mi-nick günaydın, bulantın var mı canım ? Benim hafifledi ama kendi evimde yaptığımı yiyemiyorum doğru düzgün. Galiba benim bulantılar daha geçmeyecek :(

IMG-20171206-WA0002.webp
IMG-20171206-WA0002.webp

Hanımlarr dünki resmimizz:)))) Bakarmisin bi Bn gözünü başinı falan tam yaklastirinca gorm.Tabi cinsiyet kismini cozemedm pek belli olmuyo.Yorumlarinizi almak istiyormm❤❤:KK39::KK37:

Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar :KK3::KK3::KK3:

uyku.png

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bu sabah temsili ben :KK70::KK70:

güzeeeeel bir mide yanması eşliğinde , sağa dön kramp ...sola dön kramp derken ..arada bi 20 dk dalıyorsam ; orada da paronayak kabuslar :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bi baktım yine sabah olmuş .... gözlerimden uyku akıyor ...

bu sabah bir de istifra ettim kaaaaaaaç zaman üzerine ...açım şu an :KK61: amaaa yiyesim yok ...

Amaaaaaaaaaan benden şikayet ve sızlanmalar böyle işte :) bakayım sizlerde ne var ne yok ? :KK69:

kızlar beli agrıyan var mı ilk zamanlar agrıyordu. şimdi yine başladı. birde göbeginiz ve belinizin yanı kaşınıyormu sizin?

ben hiç birşey sürmüyorum sanırım sürmek lazım. kızlar hindistan cevizi yaı sürsem olur mu?

Benimde ağrıyor belim serviste gidip gelirken özellikle, akşam yemek yaparken felan ağrıyor. Kaşıntı da başladı her gün değilde 2 günde bir duştan sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum bende bakalım çatlıcakmıyız.

Back
X