2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
beni geçemezsin kuzuuumm lütfeenn kiloda:-):KK70:

kilonla gel bana :cool:... 14 aldım bugüne bugün :KK53:

Haklısın Abla peki düzelir mi şu saatten sonra bebeğin gelişimi kilosu o benim için çok önemli doktor 100 gr dedi sonra belki o kadarda yok dedi hiç kilo almadım demek ondanmiş

canım dr un ne dedi ? senin son adet tarihin belli değildi değil mi ? 100 gr ... haftası ile uyumlu değil çünkü .... kaç çıkıyor usg de haftası ?
geç döllenme diyordun çünkü . bence öyle ...

Ablacım benim kafam bir rahat değil ki bugün üç hastane dolaştık çok büyük kavga oldu kv kp ile beni çok yipratiyorlar artık dayanacak gücüm kalmadımak hazirlaldım annemlere gidicektim durdurdolar baş ağrısı sancı ve hafif iç çamaşırıni ıslak hissedince korktum çok uzuyorum kendimi yapmıyorum vurdum duymaz olamıyorum öyle kötüyüm ki suan ama rabbim onları bildiği gibi yapsın bi gün annemlerde fazla durdum diye yapmadığını bırakmadılar eşim iyi ama dolduruşuna geliyor zorla eve gel dediler balet olsun dedim geldim evde bagiris çağıriş ailemi aradım. Biktim ablaya 9 aylık evliyim hiç bi zararım yok kv durduk yere bulaşıyor. Rabbime kurana teslim ettim onu.bu gece öyle ağladım ki ... doktor alttan baktı öyle canım acidiki ve kan geldi sanırım kana idrara bakıldı derken evdeyiz bebeğim 100 gr bile değilmiş çok üzgünüm beslenemiyorum onuda beslemiyorum artı üzüntü cabası guatr çıktı abla bide ben napiyim bilmiyorum ki sabırla olmuyor bitti dedim gel al baba dedim kızım dur dedi abimi gönderdi ben ağlarken o insanlar zevk alıyor abla ne yapayım ben

Canım benim çok üzüldüm okudum ve sanki kendime yapılmış gibi sinirlendim.
Allah onları ıslah etsin akıl fikir versin. Bebeğin için moral ve beslenme çok önemli. Stres sıkıntı zararli bende çok stres yapıyorum..
Ama çok zarar li bebeklerimiz bize emanet. Insan hamile bir kadına bunu yaparmı düşmanı bile olsa ki. Sen onların gelinisin torunlarını taşıyorsun. Sen boşver onların inadina iyi ol esinle de. Kendinle de ve uzulsende belli etme onlara firsatını verme. Her hastaneye gittiğimde bu kadın neden geliyor ki seninle.
Burda buğdaylı yoğurtlu bir çorba yapıyor bizimkiler. Doktorun dediğine göre o bebeğe çok kilo aldırıyormuş. Hergün protein al yumurta ye. Süt yoğurt ceviz. Sebze olarak ıspanak da çok faydalıymış. Lütfen kendine bir beslenme programı yap.. ınsalalh bir sonraki kontrolunde çok iyi haberlerle gelirsin canım benim

Bunları ne ara gidip yapacağız :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Hepsii çok güzel.
Bende bebek çikolatası işte hediyelik bir kaç şey. Isim yazan poster serbet balonlar diye düşünüyorum ama hediyelikleri yapabilir miyim bilmiyorum bişey de gelmiyor aklıma :KK35:
Ben 7. ayda başlarım diye düşünüyorum, anca yetişir :) Bahsettiğim hediyelik bu tarz birşey canım:http://organizasyonistanbul.net/images/galeriler/bebek_hediyelikleri/bebek hediyelikleri 05.jpg

Başka örnekler de var göz at istersen :)
https://www.sabuncuklar.com/wp-content/uploads/kece-1.jpg
http://hedayelik.com/wp-content/uploads/2015/08/kece-yildiz-erkek-4.jpg
http://evimbenimatolyem.com/wp-content/uploads/2014/08/keceden-bebek-sekeri-dolgulu-baykus1.jpg
https://www.bebekhediyelikleri.net/images/products/00/46/58/4658_buyuk.jpg
https://img.zet.com/products/41035/299610_41035_1453814428_1000.jpg (bu sukulentler de hoş:KK200:)

Saol canım allah razı olsun hepiçimden o kadar iyisiniz ki bana destek olduğunuz için hepinize Ausencia Ausencia ablama ve diger tüm güzel anneere tsk ederim bana kendimi iyi hissetiriyosunuz allah hepinile uzun ömürler versin bebislerinzle Beraber
Bir de doktorum yaşlı falan diyordun. Degistirdin mi başka doktora da görün istersen.

Bu bulut yıldız falan varya canım bunların ucuna birer anahtarlık aparatı takmışlardı hoşuma gitmişti belki yaparim keceden
f2991731a80bace48fdf55a29f19f067.webp

Blackbluee1 Blackbluee1 ben bebek çikolatası yaptıracağım
büyük oğlum için Çınar abi oldu yazılı sukulent
minnoş içinde lavanta kesesi düşünüyorum
malzemeleri alıp süslemeleri kendim yapacağım
hastane odası için sadece balon ve kapı süsü düşünüyorum

Şerbetlik için ben madame coco ya falan baktım ama ordakiler biraz pahalı geldi..acaba heryer de mi öyle orda mi pahalı bilemedim.

Blackbluee1 Blackbluee1 ben bebek çikolatası yaptıracağım
büyük oğlum için Çınar abi oldu yazılı sukulent
minnoş içinde lavanta kesesi düşünüyorum
malzemeleri alıp süslemeleri kendim yapacağım
hastane odası için sadece balon ve kapı süsü düşünüyorum

Lavanta kesesi nasıl yapıcaksın peki

Şerbetlik için ben madame coco ya falan baktım ama ordakiler biraz pahalı geldi..acaba heryer de mi öyle orda mi pahalı bilemedim.

Lavanta kesesi nasıl yapıcaksın peki

hastane için mi bakıyorsun
aslında hastanede şerbet ikramı varmış bende belki bardak süsleyip götürebilirim fiyatlar hakkında hiç bilgim yok canım

lavanta kesesinin fotosunu ekleyemedim bir türlü canım sukulentin altındaki kumaştan kullanacağım süsleme içinde kendir ipi ve deniz yildizi

Benim ikinci ayda dudağım ucukladi. Dra gösterdim önemsemedi canim

canım ben organik şeyler kullandım limon vs yazıyordu onları denedim biri iki güne geçti diğeri soya soya 2 haftada zor geçtii ..

Sarımsak sürmek iyi gelir diye duymustum
Sagolun kızlar sarımsak ve buz denedim pek ise yaramış gibi gözükmüyor . Neyse inşallah başka yerlere bulaşmadan geçer ...

Sagolun kızlar sarımsak ve buz denedim pek ise yaramış gibi gözükmüyor . Neyse inşallah başka yerlere bulaşmadan geçer ...
canım zovirax var aslında bende çok uçuk çıkar bitkisel diye hatırlıyorum bi eczaneyi arayıp sor kullaniliyordur belki geçmiş olsun

Canım benim çok üzüldüm okudum ve sanki kendime yapılmış gibi sinirlendim.
Allah onları ıslah etsin akıl fikir versin. Bebeğin için moral ve beslenme çok önemli. Stres sıkıntı zararli bende çok stres yapıyorum..
Ama çok zarar li bebeklerimiz bize emanet. Insan hamile bir kadına bunu yaparmı düşmanı bile olsa ki. Sen onların gelinisin torunlarını taşıyorsun. Sen boşver onların inadina iyi ol esinle de. Kendinle de ve uzulsende belli etme onlara firsatını verme. Her hastaneye gittiğimde bu kadın neden geliyor ki seninle.
Burda buğdaylı yoğurtlu bir çorba yapıyor bizimkiler. Doktorun dediğine göre o bebeğe çok kilo aldırıyormuş. Hergün protein al yumurta ye. Süt yoğurt ceviz. Sebze olarak ıspanak da çok faydalıymış. Lütfen kendine bir beslenme programı yap.. ınsalalh bir sonraki kontrolunde çok iyi haberlerle gelirsin canım benim
Arkadasa katılıyorum. Bugday mercimek bulgur bebege en cok kilo aldıran besin maddeleri bunlardan tüket bol bol. Zermina Zermina

Back
X