- Konu Sahibi Blackbluee1
- #5.321
Son adet neydiCanm bn gecen cuma gunu gittimde sat'a gore 7+3 ultrsnda 7+1 cikti kalp atisini duyamadk kese goruldu 10 gun sonra gel dedi Bn de korkuyorm ya duyulmassa diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet neydiCanm bn gecen cuma gunu gittimde sat'a gore 7+3 ultrsnda 7+1 cikti kalp atisini duyamadk kese goruldu 10 gun sonra gel dedi Bn de korkuyorm ya duyulmassa diye
Dr a gittiğimizde 7+6 ydi.gecen çarsambaKaç haftalik
kalp atısı duyuldumu cnmDr a gittiğimizde 7+6 ydi.gecen çarsamba
bence korkma dr soylerdı bende gtcem cuma daha benım kucuk 4 haftalıkkalp atısı duyuldumu cnm
5 eylulSon adet neydi
Bilmiyorm cnm kese 26.6mm kucuk daha gorunmuyor dediPeki kese içinde bebegn kalp atışı görünüyor muydu
Kalp atisi yok.bebek gelısmemis.kalp atısı duyuldumu cnm
Ya kizlae böbreklerimden kasiklarima kasiklarimdan da vajinama dogru akan bi agri sanci var Sizce bu normal mi Bicak saplanir gibi oluyor Cok şükür simdi birz iyiyim ama EndişeleniyormSizde de oluyor mu böyle
baska dr gıt bence hemen umutsuz olma cnm istanbuldamısınKalp atisi yok.bebek gelısmemis.
eger ıstanbuldaysan bnım dr cok cok ıyı prof ona git cnmbaska dr gıt bence hemen umutsuz olma cnm istanbuldamısın
kanaman varmı cnmKizlarr bi cevap verin lutfen agrim devam ediyor
Canım kabızlık sorunu falan varsa ondan kaynaklı olabilir benimde dediğin gibi agrı oluyor ama afedersiniz tuvalet ihtiyacımdan kaynaklı oluyorYa kizlae böbreklerimden kasiklarima kasiklarimdan da vajinama dogru akan bi agri sanci var Sizce bu normal mi Bicak saplanir gibi oluyor Cok şükür simdi birz iyiyim ama EndişeleniyormSizde de oluyor mu böyle
Gaz sancisidir bendede var gaz yapıcı yiyecekler yemeyin benim karnım 4 aylık gibi 4 haftalık normalde ama sisimYok kanamam
Su zaten gece gunduz elimden dusmuyor suyu cok sewerim balik haftada bir yiyorum cevizle mandalinaya agirlik wermem gerek o zaman insallah canm cok saolBol bol meyve tuket ozellikle liflilerden. Mandalina. Ceviz balik gibi omega 3 iceren şeyler cok tuket. Ayrica bol bol su ic umarim faydasini goreceksindir
Mandalina beni mahvetti midem yandıSu zaten gece gunduz elimden dusmuyor suyu cok sewerim balik haftada bir yiyorum cevizle mandalinaya agirlik wermem gerek o zaman insallah canm cok saol
2 doktor da göremedi.doğudayım canimbaska dr gıt bence hemen umutsuz olma cnm istanbuldamısın
bekle bır hafta daha canım2 doktor da göremedi.doğudayım canim
bu sonradan olacak bir şey değil yapısal olarak öyle oluyormuş. Hatta düzletme ameliyatlarının olduğunu ve onda bile düzelmeyip eski haline aldığını falan okudum. olağan bir durum bence çünkü ben ilk öğrendiğimde bunun kötü bir tarafı yok göz rengi gibi bir şey demişti doktor. Sizin de bir çocuğunuz var sanırım düşük ile ilgili olacağını da sanmıyorum olsa söylerlerdi benceİçimi rahatlattın canım sağolasın, peki sonradan olan bişey mi bu bende yoktu çünkü, daha doğrusu hiç bir doktor söylememişti.