Günaydın güzel anne adayları..

iki gündür doktor ve aile hekimliğinde canım çıktı.. İkisine de iki araçla gidiyorum, otobüsler eziyet gibi, sallana sallana.. Neyseki bebeğimin kalp atışını duydum, çok şükür..
Ausencia
canım müsait anında bizi de güncelleyebilir misin?
Aile hekimliği ısrarla arayınca, gideyim bi dedim.. Bir daha gitmem kolay kolay dedim.. Ama gördüm ki, bırakacak gibi değiller.. Sürekli randevular, planlar.. İki tetanoz iğnesi yiyecekmişim.. Bu arada tansiyonum çok değişik.. Geçen hafta 12/7, dün 10/8, bugün 10/6.. Hepsine de normal dediler..
Bu arada aşırı derecede bulantısı plan arkadaşlarım, doktor 'Psi bant' diye birşey önerdi.. Akupunktur yöntemi ile, bulantıyı geçiriyormuş, sadece bileğe takıyormuşuz.. Eczaneye danışabiliriz..
Yine, bulantım varken birden kesilmişti..İlk gebeliğimde böyle sonlandığı için korkmuştum.. 10.-12. Hafta olsam korkmam da 6.hafta bulanıp 7.hafta kesilince korktum baya.. Tabi bulantı tekrar başladı sonradan ama benim gibi bulantısı bitti diye panikleyen arkadaşlar, sıkıntı yapmamak gerek.. Allah yardımcımız olsun.. İnşallah sürecin tadını çıkaralım artık..