Ay ben de bilmiyorum canım bu ikizlere yazık günah çok kızıyorum kendime..yemek yedirmeye eriniyorum çocuklara hadi bunu da yemeyiversinler napim diyorum..yaramazlık yapıyorkar konuşup anlatıp açıklayacak halim bike yok yatıyorum ne yapayım tepinin evde diyorum çok vicdan azabındayım
Canım öyle düşünme rahim sağlamsa herşeyi taşıyor değilse obezde olsan taşımıyor..hem şu an bebişin senden besleniyor ama 3 ay sonra yediklerinden beslenecek ve o zamanda bu sıkıntılar geçmiş olacak herşey g-zel olacak bozma moralini ..
Çok zor canım çoooookkk allah yardımcın olsun
Hiçbir zararı yok kuzu sıkıntı yapma..öyle olsa ben ölürüm kokoreç iskender lahmacun dşye diye öleceğim ama birşey olmuyor şükür :)
Kuzu ilk 3 ay hiçbirşey kullanılmıyor...ama doğal yöntemlerin bebe yağlarının falan hepsi boş..onları kullanıp çatlamayan arkadaşlar var ama onlar zaten sürmeselerde çatlamayacaklardı ..bu işin tek kesin kremi lierac..bak ben 37 kg aldım bildigin tank gibiydim kapılardan geçemiyordum lierac sürdügüm hiçbiryerde birşey yok son haftada diz kapaklarımın kenarı çatladı ödemden..lierac candır ..
Canım benim öyle ağrılarım oluyor ki anlatamam..ağrı kesicide alıyorum çünkü o kadar stres korkuda iyi değil..adet olsam böyle ağrı çekmezdim..ikizlerin peşinde koş bu kadar ev işi derken iyice ağrım artıyor...bazen diyorum kesin düşük yapıyorum öyle korkuyorumki

allah acısın halimize ne deyim ..
Ben de yurtdışındayım ama öyle birley yok burada gel sen bizim buralara ben götürem seni doktorlara :)
Çok düşük bu canım senşn de ilaç kullanman lazım mutlaka dahiliyeye yada varsa endokrine uğra..geçmiş olsun..
Kullanmayın bacım bu kadar bu aylarda yasak burada valla ben anlamadım bu tr de ki drlerşn vitamin sevdasını duyan afrikada açlık sınırında yaşıyorsunuz sanacak..birikim yapıyormuş canım kullanmayın bu kadar vitamin
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah..tetanoz iğnesi burada yasak bir araştır istersen..çok tartışmalı o konu tr de de zaten hemen olma dediler diye..
İnşallah canım dualarımdasın ..
Ay bende sabah sol kalçam koptu herhalde tamam dedim benşm heryerşm ağrıyordu zaten bride bu eklendi allah hayır etsin ne diyim ..
Bebem ikili testte onlara bakılıyor zaten ..bide kan alıyorlar onuda yaptırsanda olur yaptırmasanda..
Hayırlısıyla canım inşallah haber ver ..
Çok şükür gözün aydın