Benimde başıma olumsuz bir durum gelince iyice evham yapmıştım.. Ama herşey normaldi canım.. 10-12. Hafta olmadan bulantı gidince insan şüpheye düşüyor.. Benim gibi olan arkadaşlar stres yapmasın diye özellikle yazmak istedim.. Bende de bulantı iki üç gün kayboldu.. Normal inşallah.. Aslında bazen diyorum şu ultrason cihazlarından evde olsa, iki saniye kalbini dinlesem de içim rahat etse..
Yurtdışında ultrasonun zararlı olduğu düşünüldüğü için annelere çok az ultrason ile bakılırmış..
Eğer özel hastane ise rahatlıkla rica edebilirsin canım ama bakılmazsa için rahat olsun..
Bana da iki kez denmesi kuşku yaptı.. Fazla geldi yani.. Doğru diyorsun valla, bir dönem veriyorlar aşıyı insanlara, sonra o aşı ortadan kalkıyor.. Ben bir araştırayım.. Teşekkür ederim..
Canım geç döllenme olabilir.. Kaç kez gittin doktora, b-hcg ne zaman 1500-2000 çıktı yada kese ilk ne zaman görüldü bunlar önemli.. Bende 6+3 diye gittim, insanlar kalp atışını duyuyor o tarihte.. Benim kese yeni oluşmuş 3.90 mm idi.. Ultrason da 4+3 çıktım.. Artık yeni bir sat belirledik.. Kesen daha büyüktü ve giderek küçüldüyse, o sıkıntı.. Ama boyutu bu ise, sata göre 7.haftada olduğunu unutup, yeni bir sat ve hafta belirlemen gerekecek.. Kesen günde yaklaşık bir mm büyüyorsa sıkıntı yok..