- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #7.341
Böyle heyecanlarımızı paylaşmak ne kadar güzel:) rabbim bu sayfada bebek odası resimlerimizide paylaşmayı nasip etsin inşallah
Amin ya inşallah. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle heyecanlarımızı paylaşmak ne kadar güzel:) rabbim bu sayfada bebek odası resimlerimizide paylaşmayı nasip etsin inşallah
O zaman süper birşey bu, bulantı bilekliği.. Bulantısı çok fazla olan arkadaşlar denemeli mutlaka..Evet canim kullanabilirsin. Ama ben tekini kaybettim galiba ondan simdi takamiyorum
Devlet Hastanesi ise vermiyorlar maalesef.. Kendinde, ekrandan da olsa göremiyorsun bile.. Ne ilginç..Canım ben o konu da biraz Sansisim hangi doktora gittiysem göremedim bebeğini sesini de dinleyemedim. Resimde vermiyorlar Sadece doktor bebegin iyi kalp atışı normal dedi. Bende bununla yetiniyorum![]()
Ben oglumda 12+6 da ogrendim ikiki yarama testinde erkege benziyor dedi doktorum da 17. Haftada kesinlestirdi erkek diye. Hayirlisi olsun insallahErkek cocuklarinda daha cabuk belli oluyor ben bi cok ornegini duydum 12.haftada ogrenen bakalim sizin de belli olcak mien erken 12de ogreniliyor genelde hayirlisi olsun
Ama arada yine bulantim oluyordu simdi 2 senedeb fazla oldugu icin tam hatirlayamiyorum ama oblari takip ta yemek yiyebiliyordumO zaman süper birşey bu, bulantı bilekliği.. Bulantısı çok fazla olan arkadaşlar denemeli mutlaka..
Devlet Hastanesi ise vermiyorlar maalesef.. Kendinde, ekrandan da olsa göremiyorsun bile.. Ne ilginç..
Benim doktorum tedbir amacli verdi 2 dusukten sonrabir sürü testle anlaşıldı. benımde sınıra yakın cıkıyor 380 bi kere de sınırı geçti. kan sulandırıcıyı tedbir amaçlı bazı doktorlar veriyor
O zaman süper birşey bu, bulantı bilekliği.. Bulantısı çok fazla olan arkadaşlar denemeli mutlaka..
Devlet Hastanesi ise vermiyorlar maalesef.. Kendinde, ekrandan da olsa göremiyorsun bile.. Ne ilginç..
Anladım canim benim rabbim saglikli bebisler nasip etsin ama dedigin gibi sonuc ne olursa Olsun bende aldırmayı düşünmüyorumHayir canim hicbir zarari yok bebegin down sendromlu olup olmadigina bakiliyor. Sadece bebek saglikli olsa bile sigara veya yas faktoru yuzundne bebek sagliksiz denilebiliyor cunku varsayimlar uzerine konusuluyor. Allah korusun ben bir sorun ciksa da aldirmayi dusunmedigim icin yapmamayi dusunuyorum
neden sordun cnmIçinizde aile sorunları veya baska bir sebepten psikolojik destek alan var mı kızlar :'(
neden sordun cnm
bu arada kızlar devletteki doktorlara gitmeden önce internetten arastırın yorumlara bakıp oyle gidin. ben öyle yapıyorum. seçmece oluyor malesef. kimisi sanki özel hastaneye gelmişsin gibi davranıyor kimiside nerdeyse benı tokatlıcak neden geldin diye
Geç dolenme olabilir dr tam olarak nededi ne iğnesi kullanıyorsun cnm benimle aynı haftan fakat ben yarin gidicem başka bi dr görün bide o baksın benim geçen hafta bebek görünmedi benimde kafam karışık normal mi bilmiyorum 6 +4 bugün
Nolacak bizim bu halimiz bu miniklerin elinden saglikli olsunlarda gobuslu olalim napalim :))Aynen ...Karşı komşumun annesi rahatsızdı 1 aydır yoktu evde ...bi geldi dünaz daha gelmeseydim doğuma gidecekmişsin dedi .... karnım 6 aylık resmen :)
anladım ben gitmiyorum ama merak ettim neden sordun diye :)Süreç nasıl işliyor merak ettiğim için.
Ben almayı düşünüyorum onun icin
anladım ben gitmiyorum ama merak ettim neden sordun diye :)
Allah yardımcın olsun cnm ❣Eşim asker canım. Sorunlarim var onun için
Insallah bebeğin ile beraber yuvana hayır ve huzur gelsin, allah aranızdaki sıkıntıları ortadan kaldırıp yerini mutluluğa bıraksın insallahEşim asker canım. Sorunlarim var onun için