• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2li test yorumuna dahil olmak istiyorum hayatımı gebelikte zehir etti 1.50 çıktı yaş 27 o zamandr inatla amniyo sentez yapalım diyor ben yok diyorum o kadar üstüne geldi ki kapıyı çarptım çıktım gebelik knt çok az gittim başka Dr devam ettim sonuç fındık kurdum sapasağlam doğdu ama ben tüm gebelik boyunca ağladım hatta belden uyusturarak ameliyata girdim ama cok ağladigim için Dr bebeğin sağlıklı dedi ve beni tam uyuttular o an.

2li test yorumuna dahil olmak istiyorum hayatımı gebelikte zehir etti 1.50 çıktı yaş 27 o zamandr inatla amniyo sentez yapalım diyor ben yok diyorum o kadar üstüne geldi ki kapıyı çarptım çıktım gebelik knt çok az gittim başka Dr devam ettim sonuç fındık kurdum sapasağlam doğdu ama ben tüm gebelik boyunca ağladım hatta belden uyusturarak ameliyata girdim ama cok ağladigim için Dr bebeğin sağlıklı dedi ve beni tam uyuttular o an.

Annemden dolayı biliyorum canım çok ısrar ediyorlar. Ama düşük riski yaratıyormus annem de kabul etmedi ve 2 yaşında sap sağlam bir kardeşim var

Bende yüksek troid çıktı düşürmek için ilaç başladı doktorum canımı sıktı yalan yok hemde aş karnına içiliyor o ilaç böğğğğ

Bu gibi olaylar coook var hatta teyzemin tup bebegi oldu ona bile down sendromlu dediler o da cok agladi dogumdan cikti bebegim saglikli mi diye surekli agladi tum hamileligi kotu gecti. Aldirmayi dusunmeyenler icin yapilmasa da olur

Okumayı ancak bitirebildim. Biz iyi sayılırız. 4 -5 gündür kahverengi leke yoktu. Bugün ayakta fazla kalınca biraz oldu. Artık çabuk yoruluyorum. Her gün 4- 5 kez iki kat merdiven inip çıkıyorum. Bu da yoruyor beni. Acaba ben mi çabuk yoruluyorum diye düşünmüyor değilim. Cinsiyet öğrenmekten bahsedilmiş. Ben kızımı yanlış hatırlamıyorsam 11+3'te öğrenmiştim.
Kocaeli'deki arkadaşlar drunuz kim? Memnun musunuz?

Bende yüksek troid çıktı düşürmek için ilaç başladı doktorum canımı sıktı yalan yok hemde aş karnına içiliyor o ilaç böğğğğ
Bende troid ilaci kullaniyorum. Merak etmeyin hicbir zarari yokmus hatta kullanmazsak zarari olurmus.
Bu arada 3 hafta sonra ikili teste girecegim
Deneyimleriniz neler acaba?

Çok şükür 5+2 de kese gördük . Şuan 9+4 uz. Eylül topiginden hatırladım senı . Sen kaçıncı haftada sin ?
Günaydın canım masallah büyümüşsünüz siz Allah'ım kucagimiza almayi da nasip etsin:dua: 7. Haftadayım ben de.dun kalp seslerini duydum :KK200::KK200: birşey sorucam sana,farklı bir doktora mi gidiyorsun kontrol için yoksa merkezdeki doktorunla mi devam ediyorsun

Eşim asker canım. Sorunlarim var onun için

Annemden dolayı biliyorum canım çok ısrar ediyorlar. Ama düşük riski yaratıyormus annem de kabul etmedi ve 2 yaşında sap sağlam bir kardeşim var
Canım benim de eşim asker ve işi başka şehirde.. 2 haftada bir cuma gece gelir, pazar öğlen döner.. Ailemde yok yanımda.. Doktoruma kendim gider gelirim.. Herşey üzerimde.. Asker ve polis eşi olmak ekstra yükümlülük istiyor maalesef.. Tabi ne tip sorunlarınız var bilemiyorum.. Bizde de çok vardı, biraz alttan alarak, biraz kitaplarla aştık çok şükür.. Gebelik sadece 9Ay ve düşünüyorum biz kese idi, kalp sesi idi, 2ayı bitirmişiz bile.. Tadını çıkarmak lazım.. Üzülme, moralini yüksek tut, kimsenin de seni üzmesine izin verme.. Bu dertler de bu ömür de kalıcı değil, boşver..
Bu arada 2yaşında kardeşin varsa, sen kaç yaşındasın? o_O senin evladının da, üç yaş büyük teyzesi/dayısı olacak yani.. Ne güzel..

Günaydın kızlar geçmiş baya birikmiş okuyamadım. Salı akşamı bulantılarım çoğaldı ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı hastaneye yatış yapıldı ve daha yeni çıktıkça hastaneden çok şükür bi sıkıntı yok. 12 haftalık olsakta bitse de rahatlasak biraz neyse artık az kaldı zaten sizler nasılsınız

Haftanın son iş gününden günaydınlar anneler. Benim yarın kontrolüm var. Bu hafta da neden çağırıdlar bilmiyorum önümüz de ki haftalar da gitsem ikili testi de olurdum aslında ama bu hafta olamam heralde. Dr.umdan bilgi alıcam bu test için nasıl oluyor öneriyormu filan. Umarım sorunsuz atlatırım yarını.
Dün akşam tam yatacağım zaman midem çok kötü oldu kendimi zor attım banyoya. Hamileliğimden beri ilk defa bu kadar kustum, midemi boşalttım resmen. Çok kötüymüş sürekli kusanlara sabır diliyorum..

Haftanın son iş gününden günaydınlar anneler. Benim yarın kontrolüm var. Bu hafta da neden çağırıdlar bilmiyorum önümüz de ki haftalar da gitsem ikili testi de olurdum aslında ama bu hafta olamam heralde. Dr.umdan bilgi alıcam bu test için nasıl oluyor öneriyormu filan. Umarım sorunsuz atlatırım yarını.
Dün akşam tam yatacağım zaman midem çok kötü oldu kendimi zor attım banyoya. Hamileliğimden beri ilk defa bu kadar kustum, midemi boşalttım resmen. Çok kötüymüş sürekli kusanlara sabır diliyorum..

Günaydın canım inan yarın benim de doktor kontrolüm var inşallah düşük riskimin azaldığını söyler bana :KK42: benim çıkarmam yok ama midem çok tuhaf işe giderken toplu taşıma kullanıyorum işe kendimi zor atıyorum resmen Allahtan iş yerim yakın. bendeki tek sıkıntı sabaha yakın uyanmam ve daha uyuyamam resmen uykuya hasretim:uykucu:

Günaydın canım inan yarın benim de doktor kontrolüm var inşallah düşük riskimin azaldığını söyler bana :KK42: benim çıkarmam yok ama midem çok tuhaf işe giderken toplu taşıma kullanıyorum işe kendimi zor atıyorum resmen Allahtan iş yerim yakın. bendeki tek sıkıntı sabaha yakın uyanmam ve daha uyuyamam resmen uykuya hasretim:uykucu:

İnş sende hayırlı haberler alırsın, kafanda ki bütün soru işaretleri kalkar.
Ya benimde öyleydi sürekli araba tutuyordu filan ama ilk defa dün fena oldum. Düşünüyorum ekstrem bir şey de yemedim. Ben baharat acı çok severim acaba o mu dokundu emin değilim.
Bende uykusuzluk çekiyorum, hiç uykumu alamıyorum sürekli uyanıyorum. Çok kalitesiz uyuyorum.

İnş sende hayırlı haberler alırsın, kafanda ki bütün soru işaretleri kalkar.
Ya benimde öyleydi sürekli araba tutuyordu filan ama ilk defa dün fena oldum. Düşünüyorum ekstrem bir şey de yemedim. Ben baharat acı çok severim acaba o mu dokundu emin değilim.
Bende uykusuzluk çekiyorum, hiç uykumu alamıyorum sürekli uyanıyorum. Çok kalitesiz uyuyorum.

amin canım inşallah. bende yiyemiyorum işyerin de öğlen yemeklerinden tiksinir oldum (Rabbim affetsin) olabilir baharatı bende çok seviyorum ama bana bir sıkıntısı olmadı 10.haftanın içindesin inşallah 2 haftaya birşey kalmaz düzelirsin. demekki tek uyku sorunu bende değilmiş :110:

Back
X