- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #7.441
ikili taramaya gün verildi mi saana canım
Kızlar benim ki 29 kasım sizin ki kac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikili taramaya gün verildi mi saana canım
Allah yardımcın olsun canım yaa, üzüldüm cidden.. Çalışmıyorsun değil mi? Çalışsan şehrinden bir yere ayrılmazdın.. Yaşın kaç bilemiyorum ama istersen hiçbirşey için geç değil..Ben de diyorum. 1 hafta 1 hafta kaliyim diye e. Sen benim sözümü dinlemiyorsun falan diye kavga çıkıyor. O kayinbabama diyecek kelime bulamıyorum. Bedava olsun da her şey yeter onun için. Zaten eşim gelince evimizde oluyoruz bu sefer de onlar geliyor aylarca kalıyor. Niye gidelim ki diyor yemek içmek var maddi durum çok şükür iyi ne isterse dolaptan alıyor kendi evine komur almiyor burda kalorifer ev. Fatura yok bisey yok. Bekar görünce mi de orda kız kardeşi ne bırakıyor okulu olduğu için. Kendi kizina bile para vermiuor. 5 kurusunu gormedim. Almasinda vermesinde diyorum. Kendinin de maasi var. Bisey diyemiyorum Sadece allah'a havale ediyorum
BANA 11 HAFTADA gel dedi canımKızlar benim ki 29 kasım sizin ki kac
Teşekkür ederim aydınlatıcı oldu. Bu testler için randevuyu hangi bölümden alıcam ?
Allah yardımcın olsun canım yaa, üzüldüm cidden.. Çalışmıyorsun değil mi? Çalışsan şehrinden bir yere ayrılmazdın.. Yaşın kaç bilemiyorum ama istersen hiçbirşey için geç değil..
Ben en başta da mesafeliydim, şimdi de mesafeliyim.. Ablası nasılsın der, ben sağolun siz nasılsınız derim.. Sınırım var, asla aştırmam.. Saygı da da kusur etmem.. Ama herkes konumunu bilmeli.. Bana laf demeye kalktı kayınvalidem, uygun bir dille cevabını verdim birkaç kez.. En basiti, eşim başka şehirde evlendiğimizden beri ayrıyız, bana sürekli çocuk çocuk çocuk der.. Oğlunu çağırırım, bak annen ne diyor diye.. Cevabı oğlu versin.. Tabi, patladığım bir an, bende anne olmak istiyorum bu babaanne olmaktan daha önemlidir herhalde dedim.. Yani bu insanları takmamak lazım.. Sende konuş konuş, onlar gibi eşinin yanında farklı davran.. Hele ki sana sesini yükselttikleri an, aç telefonu kaydet.. Yani pasif olma..
Valla bana konuşması kolay tabi ama yerinde olsam birer hafta kalırdım en kötü ihtimalle.. Daha da olmadı, ilaç kullanamadığımı bahane ederim, hastalanmamak için evime gideyim derim, anasıgil de isterlerse gelsinler..
BANA 11 HAFTADA gel dedi canım
daha randevu almadım.
sen gittiğinde tam kac hafta kaç gunluk olacak inşallah.
ikili tarama 11-14 hafta aralıklarında yapılıyor bılıyorsunuz.
birde ıkılı tarama da hem ultrasonsda bebegın burun kemiği var mı ense kalınlığı nasıl ona ve kan testine bakacak ya.
ben de diyorum kı içimden tam 11. haftada gidersem ya burnu tam görünmez ise.
![]()
Allah yardımcın olsun canım.. Onlarada serinlik, vicdan, sevgi versin inşallah.. En önemlisi eş.. Sana daha çok bağlansın inşallah..Hepsini sırayla deniyorum kuzum. Çalışmıyorum felsefe okudum ama boşa şimdi de ilahiyat okuyorum. Keşke calissam
13+3 oluyor canım acele etmeye gerek yokBANA 11 HAFTADA gel dedi canım
daha randevu almadım.
birde ıkılı tarama da hem ultrasonsda bebegın burun kemiği var mı ense kalınlığı nasıl ona ve kan testine bakacak ya.
![]()
Allah yardımcın olsun canım.. Onlarada serinlik, vicdan, sevgi versin inşallah.. En önemlisi eş.. Sana daha çok bağlansın inşallah..
SEVGİLİ ANNE ADAYLARI :)
gebe olduğunuzu sağlık ocağına bildirdiniz mi?
bildirince onlar ne işlem yapıyor?
Arayarak haber versek olur mu?
illa gitmek mi gerekir
yok ben acele etmiyorum.1
13+3 oluyor canım acele etmeye gerek yok
BANA 11 HAFTADA gel dedi canım
daha randevu almadım.
![]()
hiç bilmiyorum canım. aç mı tok mu?Birde teste aç karnina mı gitmeliyiz??
yok ben acele etmiyorum.
7. haftada kalbını dinletik. o gun dedi ki 11. hafta da gel.
bende diyorum erken mi olur. 11. hafta
Ayy wallahi cok sevindim heycandan durramiyosun yerinde dimi bende oyleydim cok farkli bi his aminn insallh gecmis 9lsun tatlimCok sukur gordum bebegimi kalbi pit pit atiyoAllahim hem benim bebegime hemde herkesin bebegine saglik sihhat versin.Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
![]()
demi?Ha doktor gel dediyse erken değildir kuzum. Öyle olsa gel demez :*
demi?
eşimde doktor ne zaman dedıyse o zaman git dıyor.
bende görünmez ise dıye korkuyorum işte :)
Burun kemiği ölçümü gebeliğin 11 ile 14 haftaları arasında hassas bir ultrason cihazı ile yapılan ve bebeğin sağlığı konusunda ipuçları veren ikili test adlı taramanın bir parçasıdır. 11 haftalık gebelikte burun kemiği ölçümü yapılırsa bebeklerin %1-2 kadarında kemik hiç gelişmemiş olabilir veya ölçüm ile beklenenden daha kısa görülebilir. Bu yüzden burun kemiği ölçümü özellikle 12-14 haftalık gebeliklerde daha doğru sonuçlar verecektir.Ikili tarama testine aç mı tok mu gitmeliyiz