• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
merhaba sevgili hamisler.
hergun giriyor gecmisi okuyorum.yakindan takip ediyorum sizleri ama cvp yazamiyorum evde int.yok pcden giremiyorum telefondanda gir cvp yaz gercekten uzun oluyor zira iki kiz annesiyim bu ucuncu ve supriz bi gebelik benim icin yasta 37 olunca birtakim endiselerim var haliyle.
su anda 9 +0 ım ama 8 haftalik die takip ediyorum.benimde drvlet hastanesinde kese vajinal yolla gozuktugu halde bebek yoktu biraz korktum tabii.ertesi gun ozeldeki doktorumda usg sindr yine vajinal yolla hem kese hem bebek hem kalp atisi duyuldu.cihazlari eski oldugu dan gorememistir dedi.
demem oki sizde bu durumlar da acele etmeyin baska bir doktora baska bir usg cihazina gorunun gercekten fark ediyor gitme durumunuz yoksa acele etmeyin bir kac hafta bekleyip biraz daha buyumesine firsat verin ve ona gore hareket edin.
ulkem saglik sisteminde ne yazikki parayla donuyor hersey yol yaptim hastane yaptim ama ekipman yok

Kalp atışı için saatleri sayarken dün gece kanamam oldu. Çok korkuyorum. Tüp bebek doktoruma randevum bugün dün gece normal kadın doğumcuya gittik. Proluton vururlar falan diye progestan 50 mg iğne oluyorum her aksam bir tane daha yaptır. Aksam crinone jeli tekrar kullan sabah yola çıkmadan jel ve igneyi tekrarla dedi. Kese etrafında pıhtı oluşmuş bebeği gördük kesede dinletemem ama kalbi atıyor dedi. Ben transfer gününden bu yana raporluydum. 1 ay izin ve rapor kullandım. Bu hafta dün ve bir önceki gün işe gittim. Çalışmaya başlamasaydın dedi. Korkudan vicdan azabından öleceğim. Lütfen dua edin. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.
.

Sen kalbini ferah tut canım.Bişey olmaz Allahın izniyle..

Arkadaşlar sanırım 2.defa aranızdan ayrililcam bu da olmadı perşembe günü kan tahlili yaptırdım 19 bin çıktı bugün yaptırdım 17600 e düşmüş hiç iyi gitmiyor üzüldüm p.tesi tekrar yapılacak ama umutsuzum ya boş gebelik dedi ya da düşük olcak dedi nasip Allah sizin bebeklerinize sağlık versin inş

gecmiş olsun ıyı bı dr git derım cnm b en gecen yıl dr kurbanı oldum bebegımı aldılar yok yere ortalıgı velveleye verrıp hıc yere gttı sonra suandakı dr tavsıye uzerıne tanıstım mukenmel bı hoca suan ona gıdıyorum moral deposu bana dr onemlı tek dr kalma
.
Kesinlikle katılıyorum.Kardeşimin de bebeğini alacaklardı sırf para için..Yıkıldık resmen.başka dra git dedim ve su an 2 yaşında yegenim

Rahat ol cnm bende sen gibiydim inan uyku uyuyamadım ama hayırlı haberlerle döndük kalp atışı duyulmadı henüz bebek göründü sukur geç dolenme dedi dr 2 hafta sonra gitcem dua et
Saol cnm ya dualarım seninle hepinizle inşallah duyarsın kalp atışınıda hepimize nasip olsun bu duygu

Arkadaşlar sanırım 2.defa aranızdan ayrililcam bu da olmadı perşembe günü kan tahlili yaptırdım 19 bin çıktı bugün yaptırdım 17600 e düşmüş hiç iyi gitmiyor üzüldüm p.tesi tekrar yapılacak ama umutsuzum ya boş gebelik dedi ya da düşük olcak dedi nasip Allah sizin bebeklerinize sağlık versin inş
Canım hakkında hayırlısı olsun,belki yükselir pazartesiye umudunu kaybetme. Yükselmezse de sağlıklı değildir demek ki, Allah'ım en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah

Bencede cnm iyi bi doktora git bende gecen hafta agrım vardı arastırma hastanesine gittim dış gebelik dedi yatış yaptı bugün takip edecegiz dedi operasyon hazır olmam içinmiş bnde yatış yapmadım imza atıp çıktım iki gün sonra araştırdım özel hastanede iyi bi doktor varmış ona gittim zorda olsa keseyi gördü dış gebelik degil dedi içim rahatladı sende hemen pes etme morelini bozma düzg0n bi doktora git tavsiyem

günaydın kızlar,
canım hiç korkma geçen hafta bende de lekeleme oldu kendi doktorum doğumdaydı diye araştırmaya gittim gitmez olaydım. resmen kürtaja alacaklardı beni devlet hastanelerin usb çok eski görmüyorlar bebeği boş görünce de dış gebelik diyorlar içini ferah tut dua et Rabbim hepimizin çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Kanı aynı yerde mi verdin? Laboratuvarlar arasında fark da olabilir. Umarım düşündüğün gibi değildir. Hakkında hayırlısı olsun.

Sabah bulantıyla uyandım. Öğürme oldu. Normalde bulantı hiç olmazdı. Ağzımın tadı değişti ve iştahsızlık var. Acaba üşüttüm mü diyorum.

Günaydın canım masallah büyümüşsünüz siz Allah'ım kucagimiza almayi da nasip etsin:dua: 7. Haftadayım ben de.dun kalp seslerini duydum :KK200::KK200: birşey sorucam sana,farklı bir doktora mi gidiyorsun kontrol için yoksa merkezdeki doktorunla mi devam ediyorsun

Ben ankarada tedavi oldum canım . Transfer sonrasi direkt yaşadığım ilçeye geri döndüm . Burda da tüp bebek imkanı zaten yok . Hep başından beri normal kadın dogüm doktoruna gidiyorum . İlaç olarak ne kullanıyorsun sen ?

Belki toparlar canım yolku görmüşsün sanırım bir dahakine inşallah bebeği de görürsün.

beni de o gerginlik uyandırıyor ..karnımda .. bacaklarımda ... bir de görmediğim kadar rüya görüyorum ... her gece çeşit çeşit ...bazıları kabus gibi ..
Bende aşırı rüya görüyorum normalde cok görmem ta 20 yil oncesi konulari goruyorum nerdeyse. alakasiz alakasiz seyler :işsiz:

Back
X