• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
normal doğum canım . gece suyum geldi evde ... 2.5 cm ile hastaneye gidince bekledik ... gece 1 den sabah 6 ya ... 6:15 te de doğumum oldu şükür .

ha ama oraya gelene kadar çok mücadele verdim ...

iri bebek ,sezaryan denildi .... sadece 3.5 kilo doğdu...

çatı dardı .... bu genetik rahmetli annemde de abim ben vakumla doğmuşuz ...

bebek arkada plesanta önde sezaryan dediler ... yoktu öyle bir şey ...falan falan ....

yani normal doğurayım diye epey direndim :)))

senin nasıldı ?
.
Ben daha hiç dogurmadim kiii:dondurma:
Nasıl olacak bilmiorum.bana kalsa normal isterim..hayırlısı tabi

.
Ben daha hiç dogurmadim kiii:dondurma:
Nasıl olacak bilmiorum.bana kalsa normal isterim..hayırlısı tabi
:deli::deli:bi tabloya bakmaya üşenmeyip soraydım :)))

olsun hayalini sormuş oldum işte ... normal iyi ya .... eve gel ... hemen ayaktasın bebekle ilgilenmek kolay ...

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)

3 gündür 8 gr diyor :)) eee ben 3 günde 1 kiloyu nereye aldım :KK48:

Ben ankarada tedavi oldum canım . Transfer sonrasi direkt yaşadığım ilçeye geri döndüm . Burda da tüp bebek imkanı zaten yok . Hep başından beri normal kadın dogüm doktoruna gidiyorum . İlaç olarak ne kullanıyorsun sen ?

Anladım canım,ben henüz düzenli bi kadın dogumcuya başlamadım geç mi kalıyorum diye endişelendim.ilac olarak aspirin, folik asit, crinone jel,bir de bant yapistiriyorum.yarin merkezde kontrolüm var bakalim ne diyecekler ilaçlarla ilgili

Çokmuş . Hoş bende fiyat politikalarını takip etmedim hiç hastanelerin ama 8000 çok yani .

hiç bilmiyorum ama bu gittiğimde bir öğreneyim yahu .... birden şok olmayayım sonra :confused:
8000sezeryan fiyatı. Normal 6000. Zaten benim ilki normaldi ama ben en yüksek 8000 olacak diye dedim. Bir önceki dr um sezeryan 3200 ama oda mesai saati dışında doğuma gelmiyo. İlk doğumumda gece 1 de oldu nöbetçi dr girdi ve kavga eder gibi doğum yaptırdı :( Acıbadem de dr her saat doğuma geliyo ve evime çok yakın. Biraz kendimi garantiye almak istiyorum. Doğuma daha var belki değiştiririm...

Çokmuş . Hoş bende fiyat politikalarını takip etmedim hiç hastanelerin ama 8000 çok yani .

hiç bilmiyorum ama bu gittiğimde bir öğreneyim yahu .... birden şok olmayayım sonra :confused:
8000sezeryan fiyatı. Normal 6000. Zaten benim ilki normaldi ama ben en yüksek 8000 olacak diye dedim. Bir önceki dr um sezeryan 3200 ama oda mesai saati dışında doğuma gelmiyo. İlk doğumumda gece 1 de oldu nöbetçi dr girdi ve kavga eder gibi doğum yaptırdı :( Acıbadem de dr her saat doğuma geliyo ve evime çok yakın. Biraz kendimi garantiye almak istiyorum. Doğuma daha var belki değiştiririm...

İlaçlarım düzenlendi. Haftaya tekrar rapor alacağım. Kalp atışlarını duyduk kuzumun :dua: kendi doktorum korkulacak boyutta bir kanama alanı değil herşey yolunda dedi. Yeni tahliller istedi. Pazartesi yaptıracağım. Progestan iğne ve crinone jel 1 ay daha devam edecek. Clexane ve coraspin gebelik sonuna kadar. Vücudumun belli kısımları bağımsızlık ilan etti. Bayrak renkleride mor :KK70: Allah can sağlığı versin katlanırız. İçimi rahatlatan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Rabbim yüzümüze baksın meleklerimize kavuşalım hayırlısıyla inşallah :dua:

8000sezeryan fiyatı. Normal 6000. Zaten benim ilki normaldi ama ben en yüksek 8000 olacak diye dedim. Bir önceki dr um sezeryan 3200 ama oda mesai saati dışında doğuma gelmiyo. İlk doğumumda gece 1 de oldu nöbetçi dr girdi ve kavga eder gibi doğum yaptırdı :KK43: Acıbadem de dr her saat doğuma geliyo ve evime çok yakın. Biraz kendimi garantiye almak istiyorum. Doğuma daha var belki değiştiririm...
Kızlar iyi hastanelerde ve büyük illerde fiyat böyle cidden.. Acıbadem çok çok iyi bir hastane..
Canım sen hangi il de sordun? Muhtemelen Acıbadem, atıyorum bizim Yozgatta olsa, bu kadar fiyat almazlar.. Ama İstanbul, Bursa gibi şehirlerde istiyorlar.. Hoş Bursada da Doruk hastanesi var mesela.. Doğumda ölen anneden, sezeryan yapma yasağı alan doktor bile duydum.. Ben ilk gebelikte kürtaj olacaktım.. Jimere göre yarı yarıya fiyat verdiler.. Ama jimere gittim.. Çünkü, kürtaj için ilaç verip kanama başlatacaklar, ben o ilacı vajinal ve ağızdan alıp, kantinde kıyafetimle duracağım, kanama başlayınca doktorun odasına ineceğim Vs vs.. Jimerde sabahtan bir odaya yattım ve yatarak, ameliyat kıyafetiyle bekledim kanamayı.. Bu tip farklar oluyor.. Fiyat uygun olsa da, iyi birine denk gelmediğiniz sürece en özel anda panik oluyorsunuz..
Tabi 8000 fazla bir para ama bu bile ticarete döküldü ne yazık ki.. İnsan muamelesi görmek, olması gerekenin yapılması için para basmak lazım..

Ben devlet hastanesine gittim sagolsun dr cok guzel ilgilendi,bebegimin fotosunu da verdi.Cok sukur bi de dr a hastaneye para vermiycem onceki bebegimde herseyi ozelde yaptirdim ama doguma yetisemedim devlet hastanesinde dogurdum ve anladim ki bosa para vermisim.:KK20:

Yani devlet hastanelerinden şikayetimiz doktorlar ise ... aynı doktor devletten özele geçince melek kesilebiliyorsa ..bu onun ayıbı ...

Ama yenidoğan ünitesi vs gibi eksiklikler özellikle beni de özele yönlendiriyor o ayrı .. bu da ilden ile değişiyor ...bizim buradaki devlet hastanesi 3.nolu sağlık ocağı diye geçiyor mesela

Ausencia Ausencia kalp atışını duyduk. Bir de oradaki 4 haziran olan tarihi 4 temmuz olarak degistirebilirsin. Ama sezeryan olacağım için haziranda doğacak bebiş muhtemelen.

Hayırlı olsun canım :KK200: hemen güncelliyorum ve düzeltiyorum ..

İlaçlarım düzenlendi. Haftaya tekrar rapor alacağım. Kalp atışlarını duyduk kuzumun :dua: kendi doktorum korkulacak boyutta bir kanama alanı değil herşey yolunda dedi. Yeni tahliller istedi. Pazartesi yaptıracağım. Progestan iğne ve crinone jel 1 ay daha devam edecek. Clexane ve coraspin gebelik sonuna kadar. Vücudumun belli kısımları bağımsızlık ilan etti. Bayrak renkleride mor :KK70: Allah can sağlığı versin katlanırız. İçimi rahatlatan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim. Rabbim yüzümüze baksın meleklerimize kavuşalım hayırlısıyla inşallah :dua:

ne güzel haberlerle gelmişsin :KK200:

Duana da kocaman aminnnnnnnnnn ... tabloya ekleyelim istersen seni de canım

Ben devlet hastanesine gittim sagolsun dr cok guzel ilgilendi,bebegimin fotosunu da verdi.Cok sukur bi de dr a hastaneye para vermiycem onceki bebegimde herseyi ozelde yaptirdim ama doguma yetisemedim devlet hastanesinde dogurdum ve anladim ki bosa para vermisim.:KK20:

Bana vermiyorlar yaa :(

Back
X