- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #7.701
Bende her seferinde alıyorum hatta ilk gittiğim de kese minnacık nokta şeklindeydi ve onun bile fotosunu verdi her hastane farklı demek kiBana vermiyorlar yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende her seferinde alıyorum hatta ilk gittiğim de kese minnacık nokta şeklindeydi ve onun bile fotosunu verdi her hastane farklı demek kiBana vermiyorlar yaa![]()
Bende her seferinde alıyorum hatta ilk gittiğim de kese minnacık nokta şeklindeydi ve onun bile fotosunu verdi her hastane farklı demek ki
Ayy masallah haftalarimiz ayni ben 29una gorecegim insallah minigimi en son gordugumde 7 haftalikti simdi boyle buyumus bebek goruntusu olmasi beni cok duygulandirdi insallah benim minigimde boyledir masallah bu minigeKızlar nubtan cinsiyet tahmini varmış anlayaniniz var mııEki Görüntüle 2066412
Evet canım ya baya baya bebeğe benziyordu bu sefer,gözleri burnu elleri ayaklari.. inşallah sen de böyle hatta daha büyük görürsün. 25inde bı daha gidecemAyy masallah haftalarimiz ayni ben 29una gorecegim insallah minigimi en son gordugumde 7 haftalikti simdi boyle buyumus bebek goruntusu olmasi beni cok duygulandirdi insallah benim minigimde boyledir masallah bu minige![]()
İstanbul Atakent Acıbadem. Sgk geçerli ve üniversite hastanesi. Kan pıhtılaşması durumum olduğu için tam teşekküllü bir hastane olsun istiyorum. İlk doğumum da yine özel üniversite hastanesindeydi.benim için hem hastane hem dr önemli.Kızlar iyi hastanelerde ve büyük illerde fiyat böyle cidden.. Acıbadem çok çok iyi bir hastane..
Canım sen hangi il de sordun? Muhtemelen Acıbadem, atıyorum bizim Yozgatta olsa, bu kadar fiyat almazlar.. Ama İstanbul, Bursa gibi şehirlerde istiyorlar.. Hoş Bursada da Doruk hastanesi var mesela.. Doğumda ölen anneden, sezeryan yapma yasağı alan doktor bile duydum.. Ben ilk gebelikte kürtaj olacaktım.. Jimere göre yarı yarıya fiyat verdiler.. Ama jimere gittim.. Çünkü, kürtaj için ilaç verip kanama başlatacaklar, ben o ilacı vajinal ve ağızdan alıp, kantinde kıyafetimle duracağım, kanama başlayınca doktorun odasına ineceğim Vs vs.. Jimerde sabahtan bir odaya yattım ve yatarak, ameliyat kıyafetiyle bekledim kanamayı.. Bu tip farklar oluyor.. Fiyat uygun olsa da, iyi birine denk gelmediğiniz sürece en özel anda panik oluyorsunuz..
Tabi 8000 fazla bir para ama bu bile ticarete döküldü ne yazık ki.. İnsan muamelesi görmek, olması gerekenin yapılması için para basmak lazım..
Resme bakılırsa senin dr cinsiyeti görmüş olmalı. bebiş gözüne gözüne sokmuş maşallahKızlar nubtan cinsiyet tahmini varmış anlayaniniz var mııEki Görüntüle 2066412
Ayy masallah haftalarimiz ayni ben 29una gorecegim insallah minigimi en son gordugumde 7 haftalikti simdi boyle buyumus bebek goruntusu olmasi beni cok duygulandirdi insallah benim minigimde boyledir masallah bu minige![]()
Resme bakılırsa senin dr cinsiyeti görmüş olmalı. bebiş gözüne gözüne sokmuş maşallah![]()
Ben hiç anlayamıyorum ya bu ultrasondan. Nasıl görüyorsunuz.![]()
Ben ilk doğumumu Acıbadem'de yaptım. İkinci de büyük ihtimalle orada olacak. Benim özel sigortam var. Çok güzel orada doğum yapmak ama sigortam olmasa sanırım gitmezdim. Epey yüksek fiyatlı. Doğuma eşim girmişti. Sezaryen nedeniyle iki gece kaldık. Bebeğin altını hep kendileri değiştirdi. Kıyafetleri bile veriyorlar. Bebek yastığı dahil. Son akşam anne ve babaya özel bir akşam yemeği odaya hazırlanıyor. Ücretsiz kuaför hizmeti var. Hemşireler gayet ilgili. Asık yüzlü birini göremezsiniz. Odalarda refakatçi için açılabilen koltuk oluyor.Kontroller için Özel saglık sigortası olmayıp Acıbadem hastanesine giden varmı? Benim gittiğim hastanede doğum sgk lı 8000. Bu para değermi değmezmi kararsızım
göremedim dedi canım, kız senin gözüne gözüne sokmuş dediğin göbek kordonuResme bakılırsa senin dr cinsiyeti görmüş olmalı. bebiş gözüne gözüne sokmuş maşallah![]()
İnsallah canim saglikla buyusun miniklerimiz insallah 25ine normal kontrolmu yoksa ikili taramami ben ikili taramaya gidecegimEvet canım ya baya baya bebeğe benziyordu bu sefer,gözleri burnu elleri ayaklari.. inşallah sen de böyle hatta daha büyük görürsün. 25inde bı daha gidecem![]()
İkili tarama için çağırdı ama ben yaptirmayacam , ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacak canımİnsallah canim saglikla buyusun miniklerimiz insallah 25ine normal kontrolmu yoksa ikili taramami ben ikili taramaya gidecegim
Benim kanamam oldugu icin gosterdi kalp atisini ama zararli olur daha kucuk diye dinletmemisti bende o kalp atisini dinleyenlere imreniyorum bu sfer gorursun bence cunku artik o buyuk bi minik bide ikili tarama olunca bence detayli inceliyorlar biraksinlar bizde doya doya izleyelim yawrularimizi aynen bende cok heycanliyim wallahiBende 29 'unda ilk defa görücem. Daha önceki ultrason 7 haftalikti doktor gostermedi. Şimdi görürüm umarım çok heyecanliyim
Benim kanamam oldugu icin gosterdi kalp atisini ama zararli olur daha kucuk diye dinletmemisti bende o kalp atisini dinleyenlere imreniyorum bu sfer gorursun bence cunku artik o buyuk bi minik bide ikili tarama olunca bence detayli inceliyorlar biraksinlar bizde doya doya izleyelim yawrularimizi aynen bende cok heycanliyim wallahi
Benimde ikili tarama yurt disindayim istemesem yapmazlarmi hic bilmiyorum o yuzden yaptiracagim bakalim hayirlisi olsun.İkili tarama için çağırdı ama ben yaptirmayacam , ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacak canım
Canım ben doktora gitmesem hamile olduğumu bı karnımın sisliginden anliyacam. Bulantim falan olmadı maşallah. Ama uykum çok geliyor durmadan uyuyasim var :) ben de rüya çok görüyorum son iki üç gündür özellikleBenimde ikili tarama yurt disindayim istemesem yapmazlarmi hic bilmiyorum o yuzden yaptiracagim bakalim hayirlisi olsun.
Nasil belirtilerin ben iki gundur falan mide bulantilarim sakinledi ama gece uyuyamiyorum elli kere uyaniyorum ruyalardan uykusuzluktan cildiracam sende war mi?
Yok ben kordonu kastetmedim. Bacak arası kısmı net görülüyo gibi geldi bana. Biz bakınca anlamıyoruz tabi ama dr anlamıştır diye düşündümgöremedim dedi canım, kız senin gözüne gözüne sokmuş dediğin göbek kordonu![]()