- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.001
Kızlar ilkkez yazıyorum.yeni üye oldum. 9+4oldum ama karnım çok sis gaz var ve hep yatmaknistiyorum.böyle olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ultrason haftasında degişiklik cıkıyormu? benim doktorum degil ama odası degişiyor haliyle ultrason cihazıda degişiyor. ölçümlerde 2-3gün oynayabiliyor.doktorum ona takılma milimetrik ölçüm yapıyoruz dedi ama takıldım :/
.Kızlar ilkkez yazıyorum.yeni üye oldum. 9+4oldum ama karnım çok sis gaz var ve hep yatmaknistiyorum.böyle olan var mi
ben daha once yazmistim zeytinyagi mumkunse has zeytinyagi tuketin.ben ekmege banip yedim midem bulansa da aninda etki etti
Normal canım, ölçümler milimetrik.. Aynı gün aynı doktor, aynı cihazda bile farklı ölçebilir.. Ben bir gidiyorum, iki hafta geri bir gidiyorum bir hafta geri.. Zaman ilerledikçe doktorlar da daha net bilgiler verebileceklerdir.. Fark 3-4 haftaya çıkmadığı, kalpleri yavaşlamadığı sürece sıkıntı yok..Ben de cok merak ediyorum.ilk doktora gittiğimde 6 +4 günlük dedi bana ultrasona göre sat 12 eylül dedi .ben de ona benim sat 10 eylül dedim e buna göre 6+6 olur .2 hafta sonra gel dedi ve ikinci gidişimde ultrasonda 8 +0 diyordu ben birsey anlamadim bir daha gidisimde soracam.
Sabahları aç karına 6 7 tane kayısıyı sıcak suda bekletip önce kayısıları yiyorum üzerine su içiyorum. Işe yarıyor birde ağrı ve kanama kısmı için aktardan tedavi amaçlı diye zeytinyağı aldım küçük şurup sisesi gibi ozonlanmış yazıyordu. Pamuğa damlatıp geceden makata koyuyordum. Ertesi sabah ağrı sızı kanama kalmıyor.Yapmadığım şey kalmadı.. içtim de zeytinyağını ama yok.. bitirdi beni bu illet.. hamile olduğumu unuttum resmen.
Normal canım, ölçümler milimetrik.. Aynı gün aynı doktor, aynı cihazda bile farklı ölçebilir.. Ben bir gidiyorum, iki hafta geri bir gidiyorum bir hafta geri.. Zaman ilerledikçe doktorlar da daha net bilgiler verebileceklerdir.. Fark 3-4 haftaya çıkmadığı, kalpleri yavaşlamadığı sürece sıkıntı yok..
İşin ilginç yanı, doktor sakatlık olmaz demiş.. Zaten, zihinsel ya da bedensel engel yapacak diye birşey yok ki..Ya sigara konuşulmuş...Arkadaşlar içmeyenler anlayamaz ... öyle bir illettir ki sigara ... hele ki tiryaki iseniz hayatınızın her alanına girer ... uyanır onu düşünürsünüz hemen yakayım diye ... bir yere gitseniz ilk sigara içecek yer neresi onu planlarsınız ... toplantı da fenalık gelir içinize ..ara verilse de çıksam diye ...
Günde 1,5 paket kadar içerdim ben ...
Arkadaşlar danBlackbluee1 ve @edaos demişti yanılmıyorsam ... bırakamadıklarını ... sm2014 ün yaşından fazla sigara içmişliğim var benim
Bırakamasam ..ben bırakamazdım ...
Deneyin . Lütfen .
Azaltarak bırakılacak bir şey değil . atın o son paketi evden ... ve 48 saat geçmesini bekleyin ..gidin gelin yiyin gerekirse ... ama bekleyin ..2 gün geçince .. yolu yarılamış olacaksınız .
Herkese merhabalar. Haftalardır okuyorum fakat doktor kesin bir şey söylemediği için ve kendimi havaya sokmamak için aranıza katılmıyordum. Artık dayanamadım. Ben de haziran annesi olacak gibi görünüyorum hanımlar.
Allah hepimize güzel bir hamilelik süreci sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ausencia tabloya nasıl ekleneceğimi bilemedim.
İşin ilginç yanı, doktor sakatlık olmaz demiş.. Zaten, zihinsel ya da bedensel engel yapacak diye birşey yok ki..
Sigara; erken doğum ve düşüğe neden olmakta.. Ve yine sigaraya maruz kalan bebeklerde enfeksiyona gayet açık oluyorlarmış.. Umarım herkes bırakır, bebekleri için![]()
Ilaclar yuzundrn doktor birakmami tavsiye ettu ve bir anda kesmek zorunda kaldim. Aslinda yavas ayavas kesilmesi yavsiye ediliyor. Gunduz sadece bir kere verdim tiksinir diye sirke surmustum yine de almisti sonra o gece biberona sut+cicibebe yaparak verdim hala devam ediyorum 3 4 kere kalkiyor biberon icin. Aslinda onu da kesmem lazim ama kiyamiyorun. Bir de aramizda yatmak istiyor bazen izin veriyorum. Hayirlisi bakalimCanım yanlış hatirlamiyorsam sen emziriyordun nasil biraktin emzirmeyi
O zaman kesin günde 5 kişiyi döverimYa sigara konuşulmuş...Arkadaşlar içmeyenler anlayamaz ... öyle bir illettir ki sigara ... hele ki tiryaki iseniz hayatınızın her alanına girer ... uyanır onu düşünürsünüz hemen yakayım diye ... bir yere gitseniz ilk sigara içecek yer neresi onu planlarsınız ... toplantı da fenalık gelir içinize ..ara verilse de çıksam diye ...
Günde 1,5 paket kadar içerdim ben ...
Arkadaşlar danBlackbluee1 ve @edaos demişti yanılmıyorsam ... bırakamadıklarını ... sm2014 ün yaşından fazla sigara içmişliğim var benim
Bırakamasam ..ben bırakamazdım ...
Deneyin . Lütfen .
Azaltarak bırakılacak bir şey değil . atın o son paketi evden ... ve 48 saat geçmesini bekleyin ..gidin gelin yiyin gerekirse ... ama bekleyin ..2 gün geçince .. yolu yarılamış olacaksınız .
Dr tek kullanımlık ilaç veriyor. Bende içtim ama bidaha idrar tahlili yaptırmadım. Geçtiğimi gecmedimi bilmiyorumKizlar dokuzuncu haftadayim ve acayip derecede vajinal kasinti var mantar oldu galiba ne yapabilirim sizce?
O zaman kesin günde 5 kişiyi döverim
Ikı günde 10 kişi eder![]()
Sabahları aç karına 6 7 tane kayısıyı sıcak suda bekletip önce kayısıları yiyorum üzerine su içiyorum. Işe yarıyor birde ağrı ve kanama kısmı için aktardan tedavi amaçlı diye zeytinyağı aldım küçük şurup sisesi gibi ozonlanmış yazıyordu. Pamuğa damlatıp geceden makata koyuyordum. Ertesi sabah ağrı sızı kanama kalmıyor.
Sagol canim cevapladigin icin bende kesmek istiyorum cok zorlaniorum biraz azalttim ama insAllah biraktirabilirim sen mecbur kalmissin bir anda kesmeye yapacak bir sey yok çok geçmiş olsun bu arada. Olsun yatsin bebis daha cok kucuk annesi kokunu istiyor. bende odayi te 6 ayliktan ayirmistim simdi tasindiktan sonra tekrar bizim odadaki besigine aldim hic gozum yemio gece 8379 kere uyaninca kaldı oyle bu aralarda hic ilgilenmiom vicdan azabi bir yandan mide bulansi yanmasi bir yandan emzirmeyi kesme dusunmesi bir yandan bebek daha gozukmedi onu ayri dusunuom bir de birkac tatsiz olay yasadim degmeyin psikolojimeJ
Ilaclar yuzundrn doktor birakmami tavsiye ettu ve bir anda kesmek zorunda kaldim. Aslinda yavas ayavas kesilmesi yavsiye ediliyor. Gunduz sadece bir kere verdim tiksinir diye sirke surmustum yine de almisti sonra o gece biberona sut+cicibebe yaparak verdim hala devam ediyorum 3 4 kere kalkiyor biberon icin. Aslinda onu da kesmem lazim ama kiyamiyorun. Bir de aramizda yatmak istiyor bazen izin veriyorum. Hayirlisi bakalim
Neden kesmeyi düşünüyor sunuz ?Sagol canim cevapladigin icin bende kesmek istiyorum cok zorlaniorum biraz azalttim ama insAllah biraktirabilirim sen mecbur kalmissin bir anda kesmeye yapacak bir sey yok çok geçmiş olsun bu arada. Olsun yatsin bebis daha cok kucuk annesi kokunu istiyor. bende odayi te 6 ayliktan ayirmistim simdi tasindiktan sonra tekrar bizim odadaki besigine aldim hic gozum yemio gece 8379 kere uyaninca kaldı oyle bu aralarda hic ilgilenmiom vicdan azabi bir yandan mide bulansi yanmasi bir yandan emzirmeyi kesme dusunmesi bir yandan bebek daha gozukmedi onu ayri dusunuom bir de birkac tatsiz olay yasadim degmeyin psikolojime![]()
her gün 5 farklı kişi görme sende .. otur odan da patiklerini ör .
Aaaaa bırak işe yahu ... :)