• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
10 gündür 2,5 yaşındaki oğlumla öksürük çilesi çekiyoruz oğlum antibiyotik verildi bronşları çok dolmuş.. benim de öksürmekten şimdi boğazlar ağrıyor doktora inatla gitmiyorum gitsem antibiyotik verecek kesin :KK43: aranızda antibiyotik kullanan oldu mu?
bana verdı kullanmadım. ama giderek kötü oluyorum :olamaz:

Cok sagolunnn.toplu cevap vereyim 10+4 teyim
Amim insaallah hepimiz bebislerimize sag salim kavusuruz
Bebise bi taraftan bakti gorunuyor.obur taraftan bakiyor kasilmadan dolayi gorunmuyor.hastaneye yatis yapcakti ama ben bikmisim artk hastaneden.evde yerim serumu dedim yiyorum:) insaallah gecer bakalim.bugunki bahsettigim agri kasilmaymis demekki

Cok sagolunnn.toplu cevap vereyim 10+4 teyim
Amim insaallah hepimiz bebislerimize sag salim kavusuruz
Bebise bi taraftan bakti gorunuyor.obur taraftan bakiyor kasilmadan dolayi gorunmuyor.hastaneye yatis yapcakti ama ben bikmisim artk hastaneden.evde yerim serumu dedim yiyorum:) insaallah gecer bakalim.bugunki bahsettigim agri kasilmaymis demekki

Demek ki ya dinlenmene bak..
Benimde 11+2 Inşallah bu hafta sonu bana da söylerler. O zamana 12 oluyoruz..

Ya sigara konuşulmuş...Arkadaşlar içmeyenler anlayamaz ... öyle bir illettir ki sigara ... hele ki tiryaki iseniz hayatınızın her alanına girer ... uyanır onu düşünürsünüz hemen yakayım diye ... bir yere gitseniz ilk sigara içecek yer neresi onu planlarsınız ... toplantı da fenalık gelir içinize ..ara verilse de çıksam diye ...
Günde 1,5 paket kadar içerdim ben ...
Arkadaşlar dan Blackbluee1 Blackbluee1 ve E edaos demişti yanılmıyorsam ... bırakamadıklarını ... sm2014 ün yaşından fazla sigara içmişliğim var benim :rolleyes:
Bırakamasam ..ben bırakamazdım ...
Deneyin . Lütfen .
Azaltarak bırakılacak bir şey değil . atın o son paketi evden ... ve 48 saat geçmesini bekleyin ..gidin gelin yiyin gerekirse ... ama bekleyin ..2 gün geçince .. yolu yarılamış olacaksınız .
Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidigini
Cinsiyeti ogrendim:KK70: dr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)

Acaba hep böyle uykusuz mu geçicek merak ediyorum doğum sonrasına alıştırma gibi önceden ne çok uyuyomuşum da farkında değilmişim
evet bende ne cabuk bitti acaba bi sorun mu var diye düşünürken tekrar başladı oğlum da 10.haftada bitmişti bulantılarım seninki biterse de telaş yapma canım
Benim oglunda 16 haftalikken falan da vatdi hatta yanlis hatirlamiyorsam 12 de asiri siddetlenmisti. Elden birsey gelmez doktor kontrolunu bekleyecegim daha 2 hafta var :(

Cinsiyeti ogrendim:KK70: dr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
gözünüz aydın dinlenin bol bol evde geçmiş olsun

Ilk cinsiyet haberimiz hayirli olsun :))Allah gonlune gore versin canim :KK200:

Ne güzel ilk öğrenen sen oldun. Benimde kontrol Cumartesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hangi dr a gidiyorsun merak ettim de?

Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidigini

Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)

Belli olabilir.sagolasin ben bisi hissetmiyordum amaaa hani ilk haftalardaki bebeğin kesenin hangi tarafina yerlestigiyle ilgili cinsiyet tahmininde benimki erkek gorunuyordu o teoriyi dogruluyor suanki sonuc

Belli olabilir.sagolasin ben bisi hissetmiyordum amaaa hani ilk haftalardaki bebeğin kesenin hangi tarafina yerlestigiyle ilgili cinsiyet tahmininde benimki erkek gorunuyordu o teoriyi dogruluyor suanki sonuc
Hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel öğrendin sen sıra bize geliyor :) kesenin ne tarafında duruyordu ,ben de erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla:)

gözünüz aydın dinlenin bol bol evde geçmiş olsun

Cok sagolun:)

Ilk cinsiyet haberimiz hayirli olsun :))Allah gonlune gore versin canim :KK200:

Eveet darisi hepinize.haberlerinizi bekliyorum

Ne güzel ilk öğrenen sen oldun. Benimde kontrol Cumartesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hangi dr a gidiyorsun merak ettim de?

Oyle oldu valla:) devlet hastanesinde ayseye gidiyorum ama ikili teste cenk sayina gidicem gibi duruyor fakulteye

canım gözün aydın maşallah

Cok sagolun:)

G
Aa ne güzel kaçıncı haftadasiniz :KK51:
Gözün aydın ben bile heyecanlandım okurken ❤️ Ne tatlı heyecanlar bunlar Allah tamamını erdirsin inşallah Ben de bu pazartesi doktora gideceğim ikili test için belki gösterir benim miniğim de kendini

Hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel öğrendin sen sıra bize geliyor :) kesenin ne tarafında duruyordu ,ben de erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla:)

6-7. Haftalardaki karindan cekilen ultrason goruntusunde kesenin sagina yerlesmis gorunuyordu canim.benim bi tercihim yoktu.hatta kiza daha hevesliydim ama saglikli olsun da iki dusukten sonra cinsiyeti dusunemiyordum.saglikla gelsin kuzum insaallah

G

Gözün aydın ben bile heyecanlandım okurken ❤️ Ne tatlı heyecanlar bunlar Allah tamamını erdirsin inşallah Ben de bu pazartesi doktora gideceğim ikili test için belki gösterir benim miniğim de kendini

Yaaa korkuyla agriyla gittim cinsiyeti ogrendim:) hala soktayim daha erken diye düşünüyordum haftaya ikili test yapilirken gorunebilir diyordum ama bugun bizimki bildigin gosterdi.bacaklarini acti.doktor da bize gosterdi bu bi bacağı bu digeri bu da pipisi dedi:) ama ben kendimi cok alistirmak istemiyorum degisebilir sonucta

Gözün aydın canım hayırlısıyla oğluşunu kucaklarsın inşallah biz de hemen öğrenebilsek ne güzel olurr
Benim oglunda 16 haftalikken falan da vatdi hatta yanlis hatirlamiyorsam 12 de asiri siddetlenmisti. Elden birsey gelmez doktor kontrolunu bekleyecegim daha 2 hafta var :KK43:
her gebelik farklı seyrediyor canım sıkma canını iyidir inşallah bebişin

Back
X