• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende şimdi bunu yapıştıracaktım buraya ben okudum da hem kız hem erkek bebek belirtilerini görüyorum hala ikilemde bıraktı beni :)

aynen canım ya ayaklarım hep soğuk,canım tatlı bir şey hiç istemiyor dün sarımsaklı yemek yedim koku kalmadı. benim bulantım fazla yok sol göğüs sağdan büyük :)

Sagol canimm yazabilirsin siftah yapalim bakalim listede eksigimiz kalmasin:) valla hizli cikti.bizimki de tam pozisyonunu aldi ve gösterdi yani bacaklarini acti doktor da pipisini gosterdi.ama iste kordonla fln karistirmis midir bilmiyorum

hadi bakalım tekrar hayırlı uğurlu olsun diyerek , tablomuza ilk cinsiyeti not düşelim Allahın izniyle

Canim gelmişsin Bnim kalp atimi duyuldu yazabilirsin tahtaya Cok şükür:) Ausencia Ausencia

Buralardayım canım :KK68: hayırlı olsun kalp atışınız :)) hemen güncelleyeyim canım

ama ilk doğumumda memnundum bakalım cuma günü randevum var ona da gideyım sonra devam edip etmeyeceğime karar veririm. siz biliyormusunuz doğum ne kadar Alaattin bey sevgi ile çalışıyor hala sanırım
Bende il doğumumda ona gittim o zaman hastanedeydi iyiydi. Benimde salı günü randevum. Kendisine sormadım ama fiyatların yükseldiğini duydum 2500 civarı diye duyum almıştım.

Cinsiyeti ogrendim:KK70: dr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Cinsiyeti ogrendim:KK70: dr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Gözün aydın canım mesajını okurken kendim cinsiyet öğrenmiş gibi heyecan yaptım :) benimde kontrolüm haftaya cuma inşallah bende böyle güzel bir haber alırım

hadi bakalım tekrar hayırlı uğurlu olsun diyerek , tablomuza ilk cinsiyeti not düşelim Allahın izniyle

Buralardayım canım :KK68: hayırlı olsun kalp atışınız :)) hemen güncelleyeyim canım

:anne:hadi bakalim hayirlisi olsun sagolasin.eklemissin cok sirin olmus:)

Gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı da nasip etsin :emir_bebek:

Hayırlı olsun canimmm ama haberin olsun kiz kardeşimdede böyle olmuştu. Hatta yumurtaliklari bile belliydi ama 2 hafta sonra kız dedi dr biz şok olduk o çıkıntılarda kukununmus:halay::KK45:

Ayy ben kiz olsa daha cok sevinirim:halay: zaten kesin degil yuzde 70 ihtimalle boyle
Saglikli olsun da hele.kukununmus derken anlayamadim:)

Ooo hemde devlet hastanesinde öğrenmişsin süper. Eğer özele gitmeyi düşünürsen trakya hastanesinde ünal eren var. Ultrason cihazı cok yeni ve güzel. Dr da cok iyi tavsiye ederim.

Aynen devlette ogrendim.smdiki doktorum tanidik olunca degistirmeye kalksam ayip olcak:) ama ikili uclu fln testlere perinatologa gitcem gbi duruyor

Bizim kızın kukusuymus yani seyi:)) valla Allah saglik sihhatle kucağa almayı nasip etsin.. Bende kız istiyorum bakalim

Kizinkiyle erkeginkini nasi karistirmislar:) ben de gobek kordonu fln olablr belki yanls cikarsa diye dusunuyrm.bize de gosterdi bildigin bacaklarini acmisti pipiye benziyordu da ilerleyen haftalarda gorcez bakalim degiscek mi

6-7. Haftalardaki karindan cekilen ultrason goruntusunde kesenin sagina yerlesmis gorunuyordu canim.benim bi tercihim yoktu.hatta kiza daha hevesliydim ama saglikli olsun da iki dusukten sonra cinsiyeti dusunemiyordum.saglikla gelsin kuzum insaallah
Tabi en önemlisi sağlıklı olması, benim bir kızım olunca gonlumden geçen erkek Allah da biliyor :) ama kız olursa da uzulmem tabi ki. Benim de kesenin sagindaydi,bakalım tutacak mı :)

Sizde de her doktor kontrolünden önce acaba bebeğime bişey olmuşmudur,acaba beni bırakmışmıdır gibi korkular oluyo mu? Bende her gidişimde aynı endişeler oluyor da:)
Ben de doktordan sonra rahatliyorum, bi kaç gün sonra başlıyor endişeler. İyi mı acaba,bişey oldu mu,büyüyor mu :) sanırım o düşünceler hareketlenince biraz daha azalacak. En azından hareketleriyle ben burdayım diyecek :)

Kizinkiyle erkeginkini nasi karistirmislar:) ben de gobek kordonu fln olablr belki yanls cikarsa diye dusunuyrm.bize de gosterdi bildigin bacaklarini acmisti pipiye benziyordu da ilerleyen haftalarda gorcez bakalim degiscek mi
Kız kardeşimde cd si var aslında baktığında gerçekten erkek gibi yumurtalıkları minik minik çıkmış gibi ama deilmis iste:))

Back
X