• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım hiç korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz progestanı ağzıdan alma bir etkisi olmuyor fitil olarak vajinadan al en etkili o bende ayın 3den beri kullanıyorum
.
Birdaha lekelenmem olmadı şükür.Normal akıntıya döndü..Ama gidicem yine doktora:KK17:

Selamlar herkese ...

Oğlum hasta ..okula göndermedim bugün .. bende de ufak ufak belirtiler var , halsizlik falan .. ordan oraya yatıyoruz ana oğul evde .

Kontrol ve beklenen gün bugün . 3 gibi çıkacağım evden .. heyecan var bu sefer valla .

Rabbim hayırlı haberler nasip etsin
hadi güzel haberlele gel bekliyoruz saatte 3 olur mu yaaa:KK70:bende daha bekliyorum 2 hafta sonra gel dedi

Selamlar herkese ...

Oğlum hasta ..okula göndermedim bugün .. bende de ufak ufak belirtiler var , halsizlik falan .. ordan oraya yatıyoruz ana oğul evde .

Kontrol ve beklenen gün bugün . 3 gibi çıkacağım evden .. heyecan var bu sefer valla .

.
Aminnn.Geçmiş olsun canım.Ben de bugün gidicem canım kahverengi lekelenmem oldu dün akşam çünkü.

evhamlı olmayın rahat olun çocuk doğduktan sonra da bu evhamlar çok canınızı sıkar. evhamli anne olmak hiç iyi birşey değil emin olun. :anneadayı::anneadayı: herşey kararında alındığında faydalıdır. aşırıya kaçmadıktan sonra bişey olmaz c vitamini ihtiyacını karşılar.
Evet evham kötü birşey malesef. Herşey kararında güzel teşekkürler :emir_bebek::anneadayı:

Selamlar herkese ...

Geçmiş olsun canım, bizimde bugün kontrol günümüz inşallah güzel haberlerle geliriz hepimiz.

Hanimlar aile hekimcigimin verdigi bebegim yolda kitapçığında papatya zencefil ihlamur gibi bitki caylarini gunde bir iki bardaktan fazla icmeyin yaziyor.
Ahududu adacayi sinameki keten tohumu ise dogum sancilarini baslatp erken doguma neden olabilirms.oyle bi paylasayim dedm:)

Benim kontrol salı günü ..

en son taaaa 27 ekimde gitmiştim :rolleyes:

çok özledim be ... büyümüştür de .. bakalım neler göreceğiz ... pek heyecanlı oluyor ... bir de biz maaile giriyoruz .. eşim oğlum .... :KK68:
Ne guzel xanim ko trolun bugunmus bende en son 27 ekimde gitmistim 1 ay sonra dedigi icin 27 kasim da gidecegim doktora daha var malesef cok merak ediyorum buyumus mu diye nasil diye. Sen belki bugun cinsiyeti de gorursun :)

kızlar doktora gittim enfeksiyon varmış azosilin ve donaxyl ilacı verdii. bunları kuallanan var mıı

bu cuma kontrolüm var o gün tam 12+0 oluyorum.büyük ihtimalle 2li test yapılcak acaba cinsiyet belli olurmu o gün cuma günü gelmek bilmiyor erken uyuyorum gün bitsin diye :D

bu cuma kontrolüm var o gün tam 12+0 oluyorum.büyük ihtimalle 2li test yapılcak acaba cinsiyet belli olurmu o gün cuma günü gelmek bilmiyor erken uyuyorum gün bitsin diye :KK70:
bende 11+2 yim bugun yaptırdım :) cinsiyeti belli ddgil dedi :) inşAllah senin belli olur

bu arada ben ilk gebeliğimde enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybediyordum çok şükür kurtuldu ama hiç su içemediğim için enfeksiyondan kurtulamadım şimdi daha çok dikkat ediyorum bol bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.günde en 3 litre diyorlar okadar içemesem bile 2 lt yi tamamlıyorum

Selamlar herkese ...

Geçmiş olsun :KK200::KK68:oncelikle inşallah musmutlu haberler alırsın vede bizlede paylaşırsın ablamm

Back
X