• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
özele gitmek için herkesin durumu uygun olmayabilir. özel hastaneler bildiğin ticarethane devlet hastaneleri ise ilgisiz bakımsız hijyenik değil ve kalabalık ülkemizin gerçeği maalesef herkesin beklentileri farklı umarım aradığını bulur herkes .ben özel muayenehaneye gidiyorum tahlillerimi de devlet hastanesinde yaptırıyorum.

Tavuk suyu çorba ile atlatmıştım ve bol c vitamini . Çok zor Bi süreç Allah yardımcın olsun inşallah kolay atlatırsın. Göğsünü sırtını Boğazını hep sıcak tut mutlaka biseyle sar ki öksürük gelse bile yumuşak olsun ki çok sarsılma
Tawuk suyu corbayi bende yapayim malesef oksurugum yumusak gecmez benim cok caresiz cocuklugumdan beri gelirse mahfediyo gecen gribte iki kawanoz pekmez ictim ama fayda yok insallah oksuruk olmaz

özele gitmek için herkesin durumu uygun olmayabilir. özel hastaneler bildiğin ticarethane devlet hastaneleri ise ilgisiz bakımsız hijyenik değil ve kalabalık ülkemizin gerçeği maalesef herkesin beklentileri farklı umarım aradığını bulur herkes .ben özel muayenehaneye gidiyorum tahlillerimi de devlet hastanesinde yaptırıyorum.
işte bende buna bir anlam katamıyorum :) şimdi bende özele gidiyorum en son hem devlete hem özele gidiyorum ama bundan sonrasını devlette devam etmek istiyorum sebebine gelirsek kız kardeşim hep özellere gitti en pahalı ücretlilere hatta şekerden dolayı riski çoğaldı erken doğum falan ve bu özel hastaneleri kardeşimi ya üniversite yada devlet araştırma dediler tıpış tıpış devlete gitti kardeşim (şevket yılmaza) ve az kalsın kardeşim ölüyordu kör ettiler böbrekler gitti dediler 1,5 ay yattı falan erken doğum oldu yani lafın özü devlete bilerek gitmek istiyorum git özele yatır paraları allah korusun birşey olsa ellerinden birşey gelmiyor

geçmiş olsun :KK43: ben de 2 haftadır öksürüyorum fena bi şekilde haftaya da devam ederse doktora gidicem artık :KK43:
Saol canim sanada gecmis olsun pekmez we karabiberi karistir oksuruk krizin tutunca bir kasik ye ben gecen sefer onu yapinca geceleri yarim saat uyuyordum Allah sifa wersin hepimize ilacsiz cok zor

işte bende buna bir anlam katamıyorum :) şimdi bende özele gidiyorum en son hem devlete hem özele gidiyorum ama bundan sonrasını devlette devam etmek istiyorum sebebine gelirsek kız kardeşim hep özellere gitti en pahalı ücretlilere hatta şekerden dolayı riski çoğaldı erken doğum falan ve bu özel hastaneleri kardeşimi ya üniversite yada devlet araştırma dediler tıpış tıpış devlete gitti kardeşim (şevket yılmaza) ve az kalsın kardeşim ölüyordu kör ettiler böbrekler gitti dediler 1,5 ay yattı falan erken doğum oldu yani lafın özü devlete bilerek gitmek istiyorum git özele yatır paraları allah korusun birşey olsa ellerinden birşey gelmiyor
allah korumuş kardeşinizi ..işte bu göreceli bir durum devlet hastaneleri daha çok tecrübeli daha çok hasta sirkülasyonu var yenidoğan yoğun bakım üniteleri oluyor büyük şehir hastanelerinde genellikle. özel hastanelerde de bulunanlar var ama para tuzağı herkes kendisine uyanı seçecek hayırlısı olsun

Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Ay canim benim cok uzuldum Rabbim sabir wersin insallah bundan sonra saglikli bir hamilelik gecirirsin mide bulantin gogus szin falandami ayni wardi kusura bakma derdin basindan askin ama iste hepimizin yuregindeki korku bu

Ay canim benim cok uzuldum Rabbim sabir wersin insallah bundan sonra saglikli bir hamilelik gecirirsin mide bulantin gogus szin falandami ayni wardi kusura bakma derdin basindan askin ama iste hepimizin yuregindeki korku bu
.
Bulantilarim azalmıştı.Goguslerimin sizisi da azalmıştı.Allah yavrularinizi size bağışlasın.ilk bebegimdi benim

Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Cok gecmis olsun. Rabbim hayirlisiyla yeni bir hamilelik ve saglikli bir bebek nasip eder insallah. Bir an kendimi hatirladim benimde ilk gebeligimde 10 haftalikken fenalastim. Doktora gittigimizde 7 haftalik gorunuyordu ve kalbi durmustu. Ama aradan 1 adet gecti ve tekrar hamile kaldim kizim simdi 1. Sinifa gidiyor. Uzulme geçiyor bu gunler..

Kızlar bugün ilk hamile kıyafetimi aldım. İleri de giymek üzere tabi :anneadayı:

Eklentiler

• 71B77DFF-DFC0-4238-A65A-90553FBCB963.webp
    71B77DFF-DFC0-4238-A65A-90553FBCB963.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 143
Ay bugün ilk defa Devletimin hastanesine gittim.. Sistem randevulu ama insanlar alışmış kapı önünde yığılmaya.. Sayelerinde sıram kaydı da kaydı..

Zoraki girdim içeri ama 8kasımda 7+6 olan bebeğime 21kasımda 8.5 haftalık denildi.. Bu ölçüm farkı canımı sıkmaya başladı iyice.. Normal adetime göre 11. haftam bitmiş olmalı.. 2haftalık olan fark 1haftaya düştü derken şuan 3haftaya çıktı..

Yetmez gibi, doktor doktorun yaptığı testi kabul etmiyor.. Birdaha kan ve idrar testlerini istedi.. Tabi muhteşem sistemlerinde yapılandırma varmış, iki saat dikilip döndüm..

Sizlere bir sorum var.. Devlette şuan başka bir doktora daha randevu alsam, o doktor bugünkü gittiğim doktoru sistemden görür mü?
Gorunuyor canim ama onemli degil, bende zubeyde de bu sefer baska bir doktora randevu aldim.
bende hem ozele hem devlete gitme taraftariyim canim ama dogumu devlette yaparim oglumda da oyle yapmistim. Muaynelerimi esentepede yaptirip dogumu zubeyde de yapmistim, dogumum cok sukur iyi gecmisti.

canim inan ne diyecegimi bilemedim Rabbim sabir versin tekrardan saglicakla hamile kalip evladini kucaklarsin insallah...

Back
X