• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ay kızlar ben arkadaşa çok üzüldüm birde korkmaya başladım

Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin

Canım benim çok üzüldüm. 16 gün nasıl anlaşılamaz ya. Demek ki anlaşılmıyor ya. Çok geçmis olsun. Insalalh en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğin olur.

biran önce kontrole gitmek istiyorum valla en son 13 kasım da gittim 2 hafta sonra gel dedi bana

Bende 16 kasımda gittim 4. 5 hafta sonra gel dedi ama nasil beklicem o kadar :KK43: icime korku düştü şimdi
ilk 3 ay bitti diye rahatlamıştım ki şimdide bunu düşünüp dururum

Son düzenleme:
Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin

:KK43:cok uzuldum ve sasirdim.Allah sabir versin gecmis olsun.Allah en kisa zamanda kucagini doldursun.sebep belirttiler mi

Benimde oglumda canım yaşadım 6tane arastırma hastanesine gittim hepsi ısrarla engelli dedi ufak bi ihtimal bile yok dediler ben 7.ayımda kafayı yedim psikolojim alt üst 9ay nasıl bitti bi alla bilir hiç biri dogum için kabul etmediler sezaryen yapılacaktı en sonunda bi tane devlet hastanesine gittim gel ben yapacagım dogumu dedi öyle yani düşün anesteziden çıkar cıkmaz oglumun ayakları nasıl sakatmı diye sormuşum berbat bi durum ö yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum dogum hariç
Sizede geçmiş olsun şimdi nasıl oglun iyi mı Allahım sağlık versin tüm bebeklere

Hanimlar aile hekimcigimin verdigi bebegim yolda kitapçığında papatya zencefil ihlamur gibi bitki caylarini gunde bir iki bardaktan fazla icmeyin yaziyor.
Ahududu adacayi sinameki keten tohumu ise dogum sancilarini baslatp erken doguma neden olabilirms.oyle bi paylasayim dedm:)
MasAllah aile hekiminiz ne kadar ilgili bana iki seferde de kitap vermediler. Güle güle okuyun

Back
X