• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende aynı şekilim cnm belirtilerim yok oldu sanki hamile degilim gibi bizimkilere dedim her cocuk farklı diyorlar ama bnde anlam veremedim sadece cok uykum var
Ah canım bende ne mide bulantısı aşerme ne uyku nede kasık ağrısı hiç bişey yok sıfır yani göğüslerim şişi indi vs yani bilmiyorum İnşallah iyidir bebeklerimiz benim ilk çocuk olacak inşallah o yüzden daha bi evhamliyim ama söyledi düşünüyorum Allaha emanet bebeklerimiz ne verirse hayırlısı o olsun bizim için

Benimde hic belirtim yok bel agrisi kasik agrisi hic yasamadim, oglumda yerlerde surunuyodum agridan bunda tik yok, ara ara bulantilarim olmasa hamile oldugumu unuturum. Persembe randevum var bakalim insallah iyidir minigim

İnşallah canım ya benimde ilk yerleşmed2 agrım oldu ama şu bi haftadır bi agrım sızım yok hiç bi belirti yok bazen unutuyom işe dalınca bile doktor 3hafta sonra gel demişti bi haftam yeni geçti bakalım artık hepimiz içğn hayırlısı saglıklı bi şekilde bebişlerimizi alalım kucagımıza dogumlar başlayında tek tek foto atarız artık :KK73:

Ah canım bende ne mide bulantısı aşerme ne uyku nede kasık ağrısı hiç bişey yok sıfır yani göğüslerim şişi indi vs yani bilmiyorum İnşallah iyidir bebeklerimiz benim ilk çocuk olacak inşallah o yüzden daha bi evhamliyim ama söyledi düşünüyorum Allaha emanet bebeklerimiz ne verirse hayırlısı o olsun bizim için

Aminn canım aynen öyle sıkma canını stres yapma bişey allahın izniyle bugünleride atlatacan gör bak

İnşallah canım ya benimde ilk yerleşmed2 agrım oldu ama şu bi haftadır bi agrım sızım yok hiç bi belirti yok bazen unutuyom işe dalınca bile doktor 3hafta sonra gel demişti bi haftam yeni geçti bakalım artık hepimiz içğn hayırlısı saglıklı bi şekilde bebişlerimizi alalım kucagımıza dogumlar başlayında tek tek foto atarız artık :KK73:
Insallah hep birlikte goruruz o gunleri hayirlisiyla ve saglikla :)

Ausencia Ausencia Canım beni haziran annelerinden silebilirsin artık listeden..Allah sizin yavrularıniza ömür versin inşaAllah..

Çok üzüldüm insan ne yazacağını bile bilmiyor. Siz orada üzgünken biz burada ne hissedeceğimizi şaşırıyoruz. Allah sabırlar versin, bir daha ne size ne de bir başkasına göstermesin inş..

Ausencia Ausencia Canım beni haziran annelerinden silebilirsin artık listeden..Allah sizin yavrularıniza ömür versin inşaAllah..

Canım benim ya .. dua edeceğim bol bol .
Sağlıklısınız ... bak bebeğiniz oluyor... bi arkadaş yazmış ... aynısını görümcemde yaşadık . Ilk bebek 11.haftada kayıp ...o sene yine hamile idi . Yeğenimiz 3 yaşında şimdi.
Sende inşallah güzel haberlerle belki ocak ..belki mart annesi olacaksın ... bize de yaz mutlaka müjdeni:KK200:

Ausencia Ausencia canim masallah bebegine kocaman olmus bende kiza benzettim darisi biz diger erkek annelerine :)

Aminnnn canım inşallah :KK200:
Kız için böyle top gibi olur derler bende benzettim ordan :)

Ben dün kocamı bogmadiysam bidaha bisey olmaz:) cok agresifim bi yandanda duygusalım herşeye alınıp ağlıyorum.. galiba hormonlarımız sapitiyo

Yaaa arkadaşım yanılmıyorsam ben 1-2 kez daha okumuştum senin eşine boğmalı fantazilerini:deli:
Inan onlarda ne yapacaklarını şaşırıyor bize... birden canavara dönüştük :rolleyes:

Sağlıklısınız ... bak bebeğiniz oluyor... bi arkadaş yazmış ... aynısını görümcemde yaşadık . Ilk bebek 11.haftada kayıp ...o sene yine hamile idi . Yeğenimiz 3 yaşında şimdi.
Sende inşallah güzel haberlerle belki ocak ..belki mart annesi olacaksın ... bize de yaz mutlaka müjdeni:KK200:

Yaaa arkadaşım yanılmıyorsam ben 1-2 kez daha okumuştum senin eşine boğmalı fantazilerini:deli:
Inan onlarda ne yapacaklarını şaşırıyor bize... birden canavara dönüştük :rolleyes:

Bende durup durup ağlıyorum eşim yine noldu diyo suna mı üzüldün ya da sinirlendin ama ben napiyim kurban olduğum herşeye ağlama vallaha neye ağladığını da bilmiyorum diyo. Sanki ben biliyorum da :D

Eet dün yazmıştım zaten dedim ya dün bogmadiysam die.. napabilirim sinirleniyorum

Valla iyimis canim oturup aglamis. Benim boynum kac gundur tutuk diyorum zaten boyun duzlesmesi var fitik mi oldum diyorum yuzume anlamsiz anlamsiz bakiyor:KK70:
Bizim ilk ya ondan belkide bide 3 sene bekleyince bu bebisi dogal olarak esim benden duygusal oldu napsin adam agrina care bulamamis durup yuzune bakmis:KK48:

Haziran anneleri hepinize sağlıklı gebelik donemi geçirmenizi diliyorum.ins bebeklerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız ben gruptan ayrılıyorum mrk eden arkadaşlar varmış hepsine çok tşk ederim maalesef benim gebeligim sonlandı kürtaj oldum sizi seviyorum Allah yardımcınız olsun
Allah senin de yardimcin olsun insaallah hayirli vakitte saglikla kucagina alirsin bebisini annesi . Allaha emanet ol.

Yaa kafayi yiyecem ikinci gribim hamileligim basladigindan beri ilkini 15 gunde zorla atlattim sabaha kadar oksuruklerle tam grip asisi wurduracktm bugun birden yine basladi ayni gecen seferki gibi bogazim cok kotu yine o oksuruk gelirse naparim bilmiyorm ihlamur limon bal ictim baska tawsiyesi olan warmi en kolay we hizli sekilde atlatacagim:KK43:
Ballı zencefil sabah öğle akşam bi iki tatlı kaşığı ye ben hep öyle atlatıyorum ilaçsız öksürüğe de çok iyi geliyor. Allah acil şifalar versin

@Mrvgnc çok geçmiş olsun canım :110: Allah sabır versin. İnşallah cennet kapısında bekler sizi Mevlam sağlıkla tez zamanda yine nasip etsin inşallah bende ilk bebeğimi bu şekilde kaybettim hiç belirti yoktu... Genelde ilk üç ayda kalp durması ile sonuçlanan düşüklerin büyük çoğunluğu genetik bozukluk oluyor. Bizim için neyin hayırlı olacağını ancak Allah bilir

Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
gecmiş olsun canım allah sıfa versın uzulme yıne olur allahın ıznıyle benım anlamadıgım vucut nasıl tepkı vermıyor benımde korktugum bu

ay kızlar ben arkadaşa çok üzüldüm birde korkmaya başladım
benımde korktugum bu canım senın kac haftalık daha bızde duymadık en son 6+5 gttık ıkı hafta sonra gelın dedı dr cuma gıtcez ıkı hafta resmen gecmedı bu konu benı korkutuyor işin kötusu basından berı bulantım hiç yok 3 gebelıgım ıkısındede bulantım yoktuda anlayamaz ınsan allah korusun cuma olsada rahatlasam

Back
X