- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #9.321
Günaydın kızlar senenin yarısı gribim ilaçlar işe yaramıyor artık bildiğiniz boğaz yumuşatıcı doğal bişey var mı tahriş oldu konuşamıyorum resmem .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12.haftama girdim 11+0 bugün en son pazartesi gittim bende 2 hafta sonra gel dedi benim de hiç bulantım kusmam olmadıbenımde korktugum bu canım senın kac haftalık daha bızde duymadık en son 6+5 gttık ıkı hafta sonra gelın dedı dr cuma gıtcez ıkı hafta resmen gecmedı bu konu benı korkutuyor işin kötusu basından berı bulantım hiç yok 3 gebelıgım ıkısındede bulantım yoktuda anlayamaz ınsan allah korusun cuma olsada rahatlasam
Allah yardımcın olsun.Her işte vardır bi hayır demekten başka bi tesellimiz yok maalesef.Allahım daha sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.
Bulantilarim azalmıştı.Goguslerimin sizisi da azalmıştı.Allah yavrularinizi size bağışlasın.ilk bebegimdi benim
Canım ne kadardı bebeğin, allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir yavru nasip etsin çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabır diliyorum..Kızlar bebeğimin kalbi 16gün önce durmuş..Ne kanamam oldu ne bişey..Bugün 5te kürtaj olcam.Allah sizinkilere ömür versin
Günaydın kızlar senenin yarısı gribim ilaçlar işe yaramıyor artık bildiğiniz boğaz yumuşatıcı doğal bişey var mı tahriş oldu konuşamıyorum resmem .
.
Sebep yok canım.Bebegimi patolojiye yolladılar.Ondan sonra belli olacak.Kesesi bile sapasağlam..Kendisi de canli gibiymis yavrumun.Hiç curumemis icimde..
ADA cayı icilmez dıye bılıyorum bence sadece taze portakal suyu ve bır bardak ıhlamur ıcınada çayı limonlu iyi geliyor ama hamileler için çok önerilmiyor riskin yoksa 1 fincan içebilirsin ben içiyorum
.Canım ne kadardı bebeğin, allah inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir yavru nasip etsin çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabır diliyorum..
ADA cayı icilmez dıye bılıyorum bence sadece taze portakal suyu ve bır bardak ıhlamur ıcın
gecmiş olsun cnm allah saglıklı bebek versın tekrar olur sen ıyı olda.
10+4 olması lazımdı ama 7+4te kalbi durmuş canım.Teşekkür ederim
işte bende buna bir anlam katamıyorum :) şimdi bende özele gidiyorum en son hem devlete hem özele gidiyorum ama bundan sonrasını devlette devam etmek istiyorum sebebine gelirsek kız kardeşim hep özellere gitti en pahalı ücretlilere hatta şekerden dolayı riski çoğaldı erken doğum falan ve bu özel hastaneleri kardeşimi ya üniversite yada devlet araştırma dediler tıpış tıpış devlete gitti kardeşim (şevket yılmaza) ve az kalsın kardeşim ölüyordu kör ettiler böbrekler gitti dediler 1,5 ay yattı falan erken doğum oldu yani lafın özü devlete bilerek gitmek istiyorum git özele yatır paraları allah korusun birşey olsa ellerinden birşey gelmiyor
.
Bulantilarim azalmıştı.Goguslerimin sizisi da azalmıştı.Allah yavrularinizi size bağışlasın.ilk bebegimdi benim
ada çayı limonlu iyi geliyor ama hamileler için çok önerilmiyor riskin yoksa 1 fincan içebilirsin ben içiyorum
Kuşburnu çayı içiyorum bende günde 1 bardak c vitamini deposu
Teşekkür ederim kızlar bunları yaptım önceden vücut direnci zayıfladı sanırım ada çayı icemiyorun ben diğer gebeliklerim gibi buda biraz sıkıntı riske atmayim diyorum.ADA cayı icilmez dıye bılıyorum bence sadece taze portakal suyu ve bır bardak ıhlamur ıcın
çok geçmiş olsun. allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin size. hayırlısıyla inşallah..
10+4 olması lazımdı ama 7+4te kalbi durmuş canım.Teşekkür ederim
Merhaba. Hoşgeldin. Ben de 9+2 günlük hamileyim. Bir haftaya yakındır ince ince kramplarım oluyor kasıkta ve daha çom karın bölgesinde. Normal diye düşündüm ben.Merhaba ben de Haziran annesi olucam kısmetse bu grubu yeni keşfettim ilk gebeliğim, 9+3 haftalık bebeğim. Bu hafta kasık ağrılarım başladı Benim gibi olanlar var mı içinizde??
Merhaba. Hoşgeldin. Ben de 9+2 günlük hamileyim. Bir haftaya yakındır ince ince kramplarım oluyor kasıkta ve daha çom karın bölgesinde. Normal diye düşündüm ben.
Peki merak ediyorum kızlar kahve içiyor musunuz yoksa kestiniz mi?