- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #9.421
Çatlak önleyici krem sur bir de sakın tırnakla kaşıma. Elinin ayasiyla oksa yavascaHanımlar 11+1 karnım çok kaşınma başladı ne yapabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlak önleyici krem sur bir de sakın tırnakla kaşıma. Elinin ayasiyla oksa yavascaHanımlar 11+1 karnım çok kaşınma başladı ne yapabiliriz
Nemlendirici kremlerden sur genişleme kaşıntısı olabilir
Yaa inşallah iyidir bebeklerimiz benim mucizem bu bebek 2 buçuk sene sonra gelen mucizem Allahım onları bizlere bağışlasınBenim belirtilerim azaldı kasık ağrısı çoktu, Temmuz ağustos anneleri topiğinde bir arkadaş ta aynı şeyleri yaşamış sanırım normal![]()
İnşallah inşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaa inşallah iyidir bebeklerimiz benim mucizem bu bebek 2 buçuk sene sonra gelen mucizem Allahım onları bizlere bağışlasın
3. Çocuk inan bana tecrübe arttıkça korku arttı bende sanki kaç senedir çocuğum olmamış gibi, halbuki küçük oğlum Daha 3.5 yaşındami-nick bende endişeleniyorum sanki birşey olacakmış korkusu var hep ama çok ultrasona girmekte iyi değil diyorlar :/ benim ilk gebelik acemilikten böyle hissediyorum sanıyordum meğer tecrübeli annelerde korkuyormuş :)
Amin canım cümlemiz inşallahİnşallah inşallah canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gerçekten miYüzük ile cinsiyet belli oluyormuş diyorlar inanmadım ama.doğru mu tutan oldumu
Öyle ama bence onlar sadece diğerleri gibi hurafeGerçekten mi
Kendi profiline gir kişisel bilgiler kısmında hamilelik takvimi yazan yere bebeğin tahmini doğum tarihini, mesela 12-06-2018 şeklinde yaz değişiklikleri kaydet deyince oluyor canımIyi aksamlar guzell anneler bsy dicem ya hamilelik takvimi olisturmak istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum denedim yapamadım
Teşekkür ederim canımm hepimiz alırız inşallahOyssş maşallahcanim benim saglıcakla kucağına alman dilegiyle inşaAllah
![]()
Bende 1.5 kilo almışım. Iyi dedi doktorumkızlar selam,
ben 1 kilodan bile az kilo aldım. bulantılarım azalmak yerine arttı ve başlarda olmayan kusmalarım başladı. gördüğüm herşeyden tiksinir oldum. yarın kontrolümüz var. bu arada ayıptır söylemesi idarırımı yaparken hep yanma hissediyorum. normale göre su tüketimini arttırdım. az kilo alınca korkuyorum da yememde sakınmıyorum genelde yiyorum ögünlerimi atlamadan ara ögünleri bile yapıyorum normal mi sizce 1 kilo almak
Evet canım benüm sezaryen olacak yani haziran annesiyim diye burası daha iyi oldu bide herkez çok iyi admin aynı şekil hoşgeldin sende2018 Temmuz ağustos anneleri topiği çok boş onlarda burda takılıyor anlaşılan bende takılayım bari =))
Slm kizlar nasilsiniz bugun benim grip hafifledi cok sukur biraz bisey danisacam tecrubelilere
Bugun sag kasigimda hafif bi siskinlik we agirlik war acaba bebegim mi sag tarafta bugun o yuzden mi boyle?
Ayy yerim ben onlarin werdigi siskinligi agirligi benimde sagda bugun hepBüyük ihtimal öyledir. Bende de oluyor. Bende diyorum bugün sağda bugün solda diye ..
Meselâaa şu an sağda![]()
Yok canim ilki de ikinci de ayniymis bende 3 haftayi zor ettim bir ay sonra gel demisti ama bi hafta daha bekleyemiycem stresten uyuyamiyorum bilemi-nick bende endişeleniyorum sanki birşey olacakmış korkusu var hep ama çok ultrasona girmekte iyi değil diyorlar :/ benim ilk gebelik acemilikten böyle hissediyorum sanıyordum meğer tecrübeli annelerde korkuyormuş :)