• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar merhaba..
13+3 deyim . 3 gündür bulantı kusmadan hastanede yatıyordum. dün çıktım doktorum kan sulandırıcı iğne verdı 20 tane eczaneden düşük için olduğunu söylediler.çok da can yakıyo ağlaya ağlaya yapıyorum :KK61:.aranızda kullanan varmı?

kızlar merhaba..
13+3 deyim . 3 gündür bulantı kusmadan hastanede yatıyordum. dün çıktım doktorum kan sulandırıcı iğne verdı 20 tane eczaneden düşük için olduğunu söylediler.çok da can yakıyo ağlaya ağlaya yapıyorum :KK61:.aranızda kullanan varmı?
Çok geçmiş olsun canım, kan sulandırıcı iğne kan pıhtılaşması olanlara veriliyor sanırım. Sende de öyle bı durum mu vardı. Ben kullanmıyorum ama zor gerçekten acıya hassaslastik iyice

Himm. Bakalım bebe yağı alayım bari. Başka 11 haftalık olupta ne sıkıntı yaşıyorsunuz hatunlarrr
Bende 11+1 canım benim baldırlarım felaket kaşınıyor hatta sivri sinek ısırır ya öyle kabarıyor travazol sürdüm dün ve göğüs arası çok kaşınıyor bildiğin atıyor dışarıya kremle geçiştiriyorum

Çok geçmiş olsun canım, kan sulandırıcı iğne kan pıhtılaşması olanlara veriliyor sanırım. Sende de öyle bı durum mu vardı. Ben kullanmıyorum ama zor gerçekten acıya hassaslastik iyice
çok tşk ederm :KK200: bana bişey söylemediler pıhtılaşma için hastanede.ama sağlık ocağına ve ecznye sordm düşük için dediler. progestanı gecen hafta bırakmıştık ama anlamadım :KK43:

kızlar merhaba..
Var canim yavaş yavaş ver ilacı.. ilaç yakıyo malesef:(

2017-11-23 10.28.43.webp
Günaydın güzel anneler iki gün üst üste bebişimizi gördük ama çok tripli yüzüstü yatıyorilk giderken meyve suyu içtim kıpır kıpırdı, sabahta uyuyordu doktor uyandırdı.İkili taramamız çok güzel çıktı çok şükür.Fotoğrafımız ekte sizin bir tahmininiz var mı?

Eki Görüntüle 2070979 Günaydın güzel anneler iki gün üst üste bebişimizi gördük ama çok tripli yüzüstü yatıyorilk giderken meyve suyu içtim kıpır kıpırdı, sabahta uyuyordu doktor uyandırdı.İkili taramamız çok güzel çıktı çok şükür.Fotoğrafımız ekte sizin bir tahmininiz var mı?

Bana erkek gibi geldi neden diye sorarsan sadece hiss :)

Kızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Özeldeki doktor da Vinalac isimli ilaç yazmıştı bundan 4hafta önce.. Onuda aldım ama yine kullanmaya başlamadım, erken dönemde birikme yapıyor vs yazıldı diye..
Decavit mi alsam dedim.. Onda da A vitamini miktarı fazla gibi geldi.. Bu Avitamininin fazlasının bebekte sıkıntı çıkardığını okumuştum.. :skandal: İlaçtaki fazlası sınırına giriyor mu, bilemiyorum tabi.. Galiba çıldırıyorum, araştırmaktan..

Size hangi ilaçlar yazılmıştı? Özel bir rahatsızlık olmadığı sürece tüm gebeler aynı ilaçları kullanmalı bence..

Evet canım benüm sezaryen olacak yani haziran annesiyim diye burası daha iyi oldu bide herkez çok iyi admin aynı şekil hoşgeldin sende :halay:
Hoşbuldum canım, sağlık olsun gerisi teferruat:KK51: ben iki topikte de geziyorum valla böyle de kabul ederseniz :spor: cinsiyetini öğrenenlere özeniyorum :emir_bebek: zaman geçse de bizde öğrensek hayırlısıyla :anneadayı::KK200:

Back
X